News
Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com. Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
Trochę smutne jest to jak w tym opowiadaniu postrzegają Touhou.pl konwentowe ludki. A i również smutaśne jest to jak bardzo niektóre sytuacje chodzą po ludziach i ich dręczą xD Dodatkowo jeszcze Małyszeq tak nas opisuje jakby wytworzył sobie "stereotypy naszych osobowości" i wszystko co robimy i mówimy jest jakimś wektorem tego stereotypu XD
Herub jest miły, potwierdzam. W każdym razie: nie rzucajmy się o to jak Małyszeq to opisuje. Żeby to było w 100% accurate to musiałby chyba siedzieć w naszych głowach. Niech robi to wszystko na potrzeby fica, ja jestem ciekaw jak się rozkręci.
Ha. Od tego jest konsultowanie się ze mną przed publikacją nowego odcinka. Tami i Maluetar nigdy nie zgłaszali żadnych uwag co do swoich postaci. Herubim nie chciał czytać, póki nie bedzie opublikowane na forum, ale w kązdej chwili przed wrzuceniem kolejnego parta, mogę mu to dać do sprawdzenia. Tak samo w sumie Tobie, Smoku. Zależy mi na uzyskaniu jak największej autentyczności postaci.
Perhaps nobody will mind if I beat a terrible person like you <3
hihi, podoba mi się ;p tylko, że nie chciałby, iść spać zapewne tylko bym poleciał po kolejne browary, a co do żarcia, to jem co popadnie i będzie się nadawać do jedzenia (czyt. nie potrafi mi spierdolić) :D
Okay, będę w takim razie też z Tobą się konsultował co do Twojej postaci. Na razie nie pisałem, bo cały czas szukam bugów w patchu i zajmuje mi to trochę czasu, ale myślę, że do końca tygodnia zacznę :3