News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
GATES OF HELL
[EXSesja 2.2] Black Works »

Phor Cillic

• Rage Quitter
  • Głuchy na Wszystko prócz Pieśni
Odp: GATES OF HELL
« Reply #60, on December 27th, 2012, 08:22 PM »
@EQS
Wolisz sesje, w których coś się dzieje czy takie, które przystaną już po pierwszych godzinach?

Poza tym - mi też sesja się zbliża ;p

Kosiek

• Zamrożona Żaba
  • In the nuclear fire you shall burn.
« Reply #61, on December 28th, 2012, 08:28 PM »Last edited on December 31st, 2012, 12:06 AM by Kosiek
W wiosce ludzi stał sobie drewniany słup. W większości przypadków nikogo specjalnie nie interesował i grzecznie bytował na głównym ryneczku aglomeracji. Jednakże od czasu do czasu, ktoś przyczepiał do niego jakąś karteczkę, co może nie budziło powszechnej fascynacji, ale zawsze znalazło się kilka osób zainteresowanych treścią podejrzanych papierków. Czasami znajdowały się takie persony, które zabierały to co ktoś inny przytwierdził i ruszały by dowiedzieć się więcej.
Po dziś dzień znajdują się szaleńcy przypinający karteczki do owego artefaktu. Tradycja dawania ogłoszeń zaiste jest bardzo stara i zaskakująco skuteczna w rozwiązywaniu problemów z siłą roboczą.
Pomiędzy mało interesującymi ogłoszeniami traktującymi o sprzedaży inwentarzu żywego, oraz handlu "rękopisami góralskimi", trafiły się następujące ciekawostki:

"Masz ciekawą historię? Przybądź do nas! BBN rekrutuje!" (EX 1.1)
"Ryuusei Date poszukuje obiek  pomocników do pracy nad projektem. Pytać przy jeziorze u stóp góry. Przynieść ogórki" (EX 1.2)
"Zatrudnię pomoc do prac różnych. Dorywczo. Kamishirasawa Keine" (EX 1.3)
(click to show/hide)
Tak, są to propozycje minisesji
« Reply #62, on December 30th, 2012, 03:23 PM »
Widzę, że czasem pojawiają się skromne problemiki organizacyjne w związku z pewnymi sprawami organizacyjnymi. Jeśli idzie o FAQ, zasady gry, oraz sprawy ogólne, tak, nie zmieniam tego co stworzyli Ekkusu i Servish, bo jest to dobre. Jeśli idzie o aktualną mechanikę, tworzenie postaci, rozpiskę sesji i rozwoju, proszę w Temacie Informacyjnym pofatygować się o przewinięcie strony do mojego posta, który jest na bieżąco aktualizowany o wszelkie istotne dla sesji sprawy.
Players Wanted:
- TH Sky Arena
- Online RPG sessions (via skype)
- TH 12.3

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #63, on January 2nd, 2013, 01:49 PM »
hym...które sesje są wolne ? o:

Kosiek

• Zamrożona Żaba
  • In the nuclear fire you shall burn.
« Reply #64, on January 2nd, 2013, 01:59 PM »Last edited on January 2nd, 2013, 02:04 PM by Kosiek
By Ekkusu:
1.2 (2-3 wolne), 1.3 (2 wolne),
By Kosiek:
1.1 EX (3 wolne).

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #65, on January 2nd, 2013, 02:28 PM »
kk, wieczorem napiszę do której chcę trafić bo muszę to z kimś jeszcze skonsultować. Btw, mam nadzieję, że wszystko z moją postacią i kartami zaklęć w porządku ale to już czekam na opinię E/K.

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #66, on January 3rd, 2013, 11:26 PM »
Sprawy organizacyjne załatwione, więc zamykam.

[EXSesja 2.2] Black Works »