News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
Osiągnięcia - Archiwum

Krolo

• Wróżek
  • Poltergeist Pianist

Google_Kriss_Hietala

• Biedna Kapłanka!
  • Official Final fantasytard of touhou.pl

Wercik96

• Wróżek

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!

Red Fedora

• Zamrożona Żaba
  • Leniwy Duch.
Odp: Odp: Osiągnięcia
« Reply #471, on January 31st, 2015, 10:07 PM »
Inna sprawa że kreton jeśli chodzi o acziwki śpi głębokim jak moje upośledzenie snem...

Gadanie jest tanie, pokaż co zrobiłeś.

Kamruz

• Rage Quitter
« Reply #472, on January 31st, 2015, 10:11 PM »
Żeby tylko on. Forum już działa, a RPG dalej nie ma.

Małyszeq

• Green Eyed Invidia
  • Biedna Kapłanka!
  • Midorime no Jealousy
« Reply #473, on February 1st, 2015, 12:39 AM »
Tak tylko offtopne tutaj, zeby po raz kolejny odniesc się do retarded zarzutu

Sesja się nie zaczeła z tego względu, że mieliśmy downtime forum. Każdy kto mnie zapytał, dostał to info (Ekkusu, chociażby). Inna sprawa, ze słysze to znowu od sooby, kóra wycofała się rakiem z jakichkolwiek przygotowań do sesji, a temat wykorzystuje, zeby znowu komuś dopierdalać (trochę, jak z tym serwerem na który nie dał złamanego grosza - zgadnijcie kto mimo wszystko musi go opłacać). Co do acziwmentów - poza kretonem jest jesczcze Tribell, do niego też można było się zgłaszac jeśli sie pojawialy opoznienia.
Perhaps nobody will mind if I beat a terrible person like you <3

Kamruz

• Rage Quitter
« Reply #474, on February 1st, 2015, 12:49 AM »
Sesja była i nie mam pretensji o to. Ale forum działa już od kilku dni i ani widu ani słychu, a pomimo faktu że się wypisałem z gry w RPG to jednak wciąż oczekuje na niego z niecierpliwością bo chcę poczytać grę reszty ludzi.
Co do serwera to pytałem się tylko z ciekawości o progress bo nie ma nawet o tym wzmianki. Nie szukaj bólu dupy tam gdzie go nie ma.

Małyszeq

• Green Eyed Invidia
  • Biedna Kapłanka!
  • Midorime no Jealousy
« Reply #475, on February 1st, 2015, 12:54 AM »
Wybacz Kamruz, ale gdybys naprawde się tym interesował, napisąłbys PM np do H-C, do mnie, albo do Kretona i dostał odpowiedzi bardzo szybko. Natomiast wrzucanie mniej lub bardziej złośliwych postów odnosi efekt odwrotny do zamierzonego. Kończę ten offtop. Co do zaległych acziwmentów, rozmawaiłem z Kretonem i jesli nei znajdzie czasu zeby przyznac je w przeciagu powiedzmy 3 dni, to sam to zweryfikuje i dodam, ok?

Kamruz

• Rage Quitter
« Reply #476, on February 1st, 2015, 12:59 AM »
No spoko tylko nie rozumiem jednego. Czemu ludzie sami muszą się dopytywać prywatnie co i jak gdy można wrzucić jeden post z informacją dla wszystkich o progressie.

Tribell

• Dragon's Palace Messenger
  • Zamrożona Żaba
  • Addicted From Danmaku
« Reply #477, on February 1st, 2015, 09:45 PM »Last edited on February 1st, 2015, 09:53 PM by Tribell
Trwa sprawdzanie osiągnięć. Przewidywany czas aktualizacji: Poniedziałek 2 lutego koło godziny 22:00. Przepraszamy za niedogodności.
« Reply #478, on February 3rd, 2015, 05:40 AM »
Osiągnięcia zostały posprawdzane.

Przez wzgląd na downtime forum wszyscy userzy, którzy mają osiągnięcia "Take it Easy" mają czas, by poprawić to osiągnięcie do 3 marca.

Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności.

arhus

• Zamrożona Żaba
  • TEWI INBA!