News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
[Głupawka] Agencja Matrymonialna Gensokyo.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!

Drewko

• Rage Quitter
  • Drewko's Graceful Assault
Odp: [Głupawka] Agencja Matrymonialna Gensokyo.
« Reply #32, on November 26th, 2014, 07:11 PM »
Quote from Raion on November 26th, 2014, 03:31 PM
No co? To tylko teoria.

Być może ZUN jest z wydziału Illuminatów odpowiadających za Japonię. Stąd ta wielka popularność jego gier które są tylko platformówkami.
Panie, weź pan się doedukuj i przestań pierdolić - żadna część Touhou nie jest platformówką. Nie zna pan się nawet na gatunkach gier. To co pan tutaj napisał to brednie, herezja, i w czasach gdy był tutaj Malu i Smoku zapewne zjechali by pana od góry do dołu po wypierniczyli z forum na amen.

Does it hurt, Fenice? I'm sorry. But I didn't build you to be put on a shelf for display. I built you to win! The Gunpla I made... My Wing Gundam Fenice... I made you to show the world that you're the strongest! So... Just hang in there a little longer. Okay, partner?"

Wercik96

• Wróżek
« Reply #33, on November 26th, 2014, 07:37 PM »
Quote from Red Fedora on November 25th, 2014, 05:20 PM
A da się poprowadzić tą dyskusję bez tego memu opierając się o własne domysły?
Nawet jeśli to mem to potraktuj to jako mój własny domysł. Dzięki temu mam większe szanse u każdej dziewczynki, w przeciwieństwie do płci przeciwnej :33

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #34, on November 26th, 2014, 07:58 PM »Last edited on November 26th, 2014, 08:03 PM by Raion
Hmm brakuje mi lepszego słowa niż platformówka. Ale fakt, nie znam się na gatunkach gier. Jakoś nie widzę powodu by się na nich znać.

Wybacz mi mój brak wiedzy z dziedziny gier komputerowych. Nie wiedziałem, że to taka straszna zbrodnia.

Also, wspomniałem już w pierwszym poście. Ten temat jest w nieodpowiednim dziale.
W końcu ten dział dotyczy: "Wszystko na temat Touhou od EoSD po dzień dzisiejszy"

Lepiej pasowałby do bazaru lub krzyczypudła.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #35, on November 26th, 2014, 08:06 PM »
Quote from Raion on November 26th, 2014, 07:58 PM
Hmm brakuje mi lepszego słowa niż platformówka. Ale fakt, nie znam się na gatunkach gier. Jakoś nie widzę powodu by się na nich znać.

Wybacz mi mój brak wiedzy z dziedziny gier komputerowych. Nie wiedziałem, że to taka straszna zbrodnia.
Ten dzień trzeba zapisać złotymi zgłoskami w kalendarzu.

Red Fedora

• Zamrożona Żaba
  • Leniwy Duch.

Gadanie jest tanie, pokaż co zrobiłeś.

Wercik96

• Wróżek
« Reply #37, on November 26th, 2014, 09:08 PM »
Quote from Red Fedora on November 26th, 2014, 08:12 PM
Quote from Wercik96 on November 26th, 2014, 07:37 PM
Nawet jeśli to mem to potraktuj to jako mój własny domysł. Dzięki temu mam większe szanse u każdej dziewczynki, w przeciwieństwie do płci przeciwnej :33
To nie domysł, tylko własna wyobraźnia...
Do tego nie podparta argumentami.
Chyba argument do tego jest oczywisty, skoro już uważa się to za mem... w Touhou występują prawie zawsze dziewczyny - have a reason :v
a skąd możesz wiedzieć czy to moja wyobraźnia czy faktycznie uważam, że w Gensokyo są homo? ja tak twierdzę

Red Fedora

• Zamrożona Żaba
  • Leniwy Duch.
« Reply #38, on November 26th, 2014, 10:02 PM »
Raczej przyczyn bym upatrywał w tym że ZUN nie lubi rysować chłopców (jakoś nie dziwne).
Co do orientacji dziewczynek, sorry to argumentacja nawet poniżej poziomu Yaoistek.

Wercik96

• Wróżek
« Reply #39, on November 26th, 2014, 11:04 PM »
Nie rozumiem za bardzo czego oczekujesz w tej dyskusji. Wyrazilam swoje zdanie, napisalam dlaczego tak mysle a ty dalej to podwazasz. Nie wiem jak naprawde tam jest, pokazalam jedynie swoj poglad na to. Co do argumentu to nie wiem dlaczego az tak ponizej yaoistek, czy jest za malo logiczny i w ogole nie na temat? Nie wydaje mi sie, jest duzo dziewczyn - sugeruje to ze moga miec inna orientacje.

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #41, on November 26th, 2014, 11:47 PM »
Większość dziewczynek prawdopodobnie nie może być w związku lub po prostu nie chce.
Dlaczego?
1. Bo są youkai jedzącymi ludźmi
2. Bo żyją w odosobnieniu
3. Bo są kapłankami które nie mogą być w związku
4. Bo są kami które są dużo ponad ludźmi, więc po co się z nimi bratać tak blisko?
itd.
A męskich youkai etc. nie ma. Nie w toho (no prawie nie ma, są gatunkiem prawie wymarłym).

Waryate

• Wróżek
  • ~
« Reply #42, on November 26th, 2014, 11:55 PM »
Kiedy wszystkie są tak bardzo zajęte codziennością, która jest ciekawsza od naszej, raczej nie myślą o związkach. Mając takie warunki jak losowa toho dziewczynka, też bym nie myślał o związkach. Po części mogłoby to wynikać z faktu, że mógłbym stać się przedmiotem, albo warzywem, czy czymś jeszcze, co skierowałoby moje myśli na niezwiązki. Poza tym co ZUN będzie o tym pisał, to ich prywatne sprawy, ha ha.

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~

Losowa sygnatura tak bardzo losowa.

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!