News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
Odp: Temat o ekstra planszach
« Reply #15, on March 8th, 2011, 01:56 PM »
próbowałem PCB extra to ledwo co do Ran doszedłem i padłem na jej pierwszym spellu.
1 spell Ran to trik żeby oszukać graczy że Ran jest morderczo trudna - karta jest kompletnie statyczna. Za każdym razem kiedy usłyszysz wybuch, zrób jak najmniejszy krok w bok. Jedyna karta, którą złapałbym bez patrzenia. U Yukari to samo, tylko robisz krok gdy ryż jest już blisko ciebie.

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #16, on March 8th, 2011, 10:07 PM »
Najtudniejszy extra dla mnie to oczywiście EoSD... bo tylko jego odblokowałem i tylko to przeszedłem. Hurr.
Ale patrzę tu i czytam między wierszami niektórych postów, że to jeden z trudniejszych extra, więc mocno mnie to podnosi na duchu.

Sulejman

• Biedna Kapłanka!
  • dat ass
« Reply #17, on March 17th, 2011, 01:36 AM »
Jk cz?wk mj??y tylk xtr w SD rz MF...

SD - wr??k - k; ks?k - krw; krty Pcz - krwm?; Fln - ^^, l tk krwm? przy c drgj krc, szczg?ln Mz f Lv.

Sephi

• Często łamię regulamin!
  • Biedna Kapłanka!
« Reply #18, on March 29th, 2011, 11:08 PM »
Wczoraj po raz pierwszy odblokowałem extra stage w Touhou , a dokładnie w PCB ^^.
Na razie doszedłem do 2 spell'a Ran i muszę powiedzieć że całkiem pozytywnie mnie zaskoczył ten extra ^^ ( przynajmniej do samej Ran ^^')  gdyż jest to czysta pamięciówka , nie wymagająca kosmicznego skill'a ^^ . ( jednak co się dzieje dalej przy walce z boss'em wolę przemilczeć ... >_< )

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes

Jedius9Baka

• Wróżek Mniejszy
  • Podglądacz
« Reply #20, on March 30th, 2011, 02:20 AM »
Pamięciówki pamięciówkami, ale mnie w Phantasmie zawsze Ran rozwala przynajmniej dwukrotnie podczas tego posranego spella gdzie zaczyna się kręcić po całej mapie srając na wszystkie strony danmaku. :F
Prawie jak powrót

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa
« Reply #21, on March 30th, 2011, 06:47 AM »
Quote from Jedius
Pamięciówki pamięciówkami, ale mnie w Phantasmie zawsze Ran rozwala przynajmniej dwukrotnie podczas tego posranego spella gdzie zaczyna się kręcić po całej mapie srając na wszystkie strony danmaku. :F
To jest akurat jeden z łatwiejszych spelli :] Jeśli nie najłatwiejszy.

Małyszeq

• Green Eyed Invidia
  • Biedna Kapłanka!
  • Midorime no Jealousy
« Reply #23, on March 30th, 2011, 08:37 PM »
Bo Cranberry Trap JEST łatwy, jak już nauczysz się go robić. Jak wyłapiesz rytm Maze Of Love to też jest proste. Najgorsze u Flan są randomowe clusterfucki w stylu Starbow Break, czy Four Of A Kind.
Perhaps nobody will mind if I beat a terrible person like you <3

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa
« Reply #24, on March 30th, 2011, 10:16 PM »
Quote from Małyszeq
Najgorsze u Flan są randomowe clusterfucki w stylu Starbow Break, czy Four Of A Kind.
FoaK ? Are u Fucking kiddin' me ? Ze Starbow Break sie zgodze. Ale FoaK to śmiech na sali i naprawde trzeba miec skilla żeby stracić tam życie.

Małyszeq

• Green Eyed Invidia
  • Biedna Kapłanka!
  • Midorime no Jealousy
« Reply #26, on March 31st, 2011, 11:20 AM »
Kagome trudniejsze niż Cranberry Trap? Polemizowałbym - czasem ma tendencję do robienia random walli i zamykania Cie w niemożliwych konfiguracjach.

Sulejman

• Biedna Kapłanka!
  • dat ass
« Reply #27, on March 31st, 2011, 11:45 AM »
Qt frm M?yszq

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #28, on March 31st, 2011, 02:15 PM »
Flandre ma wszystkie spelle banalne oprócz Maze of Love i 2 ostatnich sekund survivala. Maze of Love dlatego pewnie bo zawsze to bombilem i pare razy kiedy to zuapauem to caly czas na dole sobie stalem omijajac pociski.

Piscilla

• Rage Quitter
« Reply #29, on March 31st, 2011, 04:32 PM »Last edited on March 31st, 2011, 05:40 PM by Piscilla
mam extra plansze od EoSD, PCB, IN i PoFV. pierwsze trzy przechodzę mniej s=więcej do połowy (kolejno 58%, 48% i 54%) a w extra PoFV nie chce mi się grać. Tyle.
Słabam trochę =.=