News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

Harukichi

• Użyszkodnik
  • 釘の箱
Derp.

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~
Odp: Przedstaw Się
« Reply #436, on February 1st, 2012, 09:17 AM »
Quote from Asia on February 1st, 2012, 09:01 AM
Quote from fretka on February 1st, 2012, 08:58 AM
a jaką grę najbardziej lubisz? :3
Chciałabym jakąś zainstalnąć, ale żadna mi nie działa :(
Niemożliwe, te ściągane z naszej strony działają w porządku. Wystarczy tylko wypakować plik .rar w pożądanym miejscu i odpalić plik th--e.exe, gdzie -- to numer gry, np. 06 czy 10
Quote from Asia on February 1st, 2012, 08:50 AM
ja mam konto od chyba 2011r.
i mam 10 lat, rocznikowo 11 ...
tylko nie mówcie, że jestem za mała na touhou...
nikt nie jest za mały na Touhou, jeśli się tym interesuje. polecam zagrać w gry (jeśli już sobie z nimi poradzisz) i poczytać troszkę na anglojęczycznej tohowiki: http://en.touhouwiki.net , jeśli chcesz poznać postacie i świat troszkę bardziej.

jeśli będziesz mieć jakieś problemy, możesz śmiało pisać prywatne wiadomości do mnie lub ogólnie do któregoś z nas (przy każdym poście danej osoby z lewej strony jest koperta - trzeba ją kliknąć) - postaramy się pomóc w miarę możliwości ;3

Losowa sygnatura tak bardzo losowa.

Harukichi

• Użyszkodnik
  • 釘の箱
« Reply #437, on February 1st, 2012, 09:41 AM »
Jesteście bardzo mili .
 Dzisiaj u babci zrobię Marisę.
 Jutro ją wrzucę :D

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa
« Reply #438, on February 1st, 2012, 12:16 PM »
mfw gdy 10 lat.

ale i tak rysujesz lepiej ode mnie xD... ... ... ... i + za Ayę

Berzul

• Nowomysza+

Smoku

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #440, on February 1st, 2012, 01:17 PM »
lol, naprawdę mała dziewczynka tu zawitała :O ok, niech będzie. mój sceptycyzm minął.

Rozwijaj się w rysowaniu i baw się dobrze.

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #441, on February 1st, 2012, 01:40 PM »
12 to wiek idealny, ale między 10 i 14 też mnie zadowala. :3

Tak czy inaczej, by nie było, że to spam to powiem coś o rysunkach... Może być 6/10, byłoby więcej gdyby Ran miała 9 ogonów

awesome

• Zamrożona Żaba
  • To pewnie Jerzy
« Reply #442, on February 1st, 2012, 01:47 PM »
Jak na twój wiek rysunki są całkiem ładne (:
Praktyka czyni mistrza, ćwicz dalej :3

Stefanol

• Wróżek
« Reply #443, on February 1st, 2012, 01:51 PM »
+ za w miarę oryginalny styl

Roxiee

• Rage Quitter
  • Lullaby of the Forgotten Hell
« Reply #444, on February 1st, 2012, 02:49 PM »
Asia, rysuj na zdrowie i się nie zniechęcaj - pamiętaj, że krytyka najlepszym motywatorem do rozwijania się.
Fajnie, że już w tym wieku interesujesz się Touhou i mam nadzieję, że to nie minie z czasem.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #445, on February 1st, 2012, 02:52 PM »
a to znaczy, że jeśli będzie konsekwentna, wyrośnie na niezłego faga i zdolną artystkę ;)
nie dopuszczaj do siebie artblocków i trzymaj wenę blisko siebie :3

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #446, on February 1st, 2012, 02:56 PM »
Asia, nie spodziewałem się zobaczyć kogoś tak młodego tutaj :V. Miła niespodzianka.
Jak na arty to mi się podobają, choćby z tego względu że widać, że się do nich przyłożyłaś. Skoro trenujesz już teraz, to nim się obejrzysz będzie Ci to wychodzić profesjonalnie :3.

W każdym razie też Cię witam na tym forum. Jakkolwiek nasza społeczność jest dość... specyficzna, to gwarantuje Ci, że zdążysz się uśmiać. Jeśli dalej masz jakiś problem z grami tudzież chciałabyś się dowiedzieć czegoś o danych postaciach, to mogę bez problemu opowiedzieć.

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

Devvy

• Guest
Odp: Przedstaw się
« Reply #447, on February 3rd, 2012, 08:47 PM »
Przed chwilą obczaiłem, że odblokowałem tą słynną część forum, więc skorzystam z tego i napiszę tutaj.

Damian
Devvy, Dewician (są też inne, ale wolę pozostać anonimowy)
Młody jestem.
Jak patrzę za okno to widzę tajgę syberyjska i dwumetrowe zaspy, mimo iż podobno mieszkam w tej słynnej Warszawie.
Jaram się Japonią i ogólnie pedalstwem, a poza tym próbuję grać na gitarze.
Wciągnąłem się w toho z 1-2 lata temu, bo wcześniej to tylko "hehe chińskie dziewczynki w śmiesznych czapkach".
Moim największym marzeniem jest zostać słodką małą dziewczynką, ale póki co jestem jedynie ponurym pedałem.

Sephi

• Często łamię regulamin!
  • Biedna Kapłanka!
« Reply #448, on February 3rd, 2012, 10:50 PM »
Quote from Devvy on February 3rd, 2012, 08:47 PM
Przed chwilą obczaiłem, że odblokowałem tą słynną część forum, więc skorzystam z tego i napiszę tutaj.

Damian
Devvy, Dewician (są też inne, ale wolę pozostać anonimowy)
Młody jestem.
Jak patrzę za okno to widzę tajgę syberyjska i dwumetrowe zaspy, mimo iż podobno mieszkam w tej słynnej Warszawie.
Jaram się Japonią i ogólnie pedalstwem, a poza tym próbuję grać na gitarze.
Wciągnąłem się w toho z 1-2 lata temu, bo wcześniej to tylko "hehe chińskie dziewczynki w śmiesznych czapkach".
Moim największym marzeniem jest zostać słodką małą dziewczynką, ale póki co jestem jedynie ponurym pedałem.
Witaj na Touhou.pl ^^
Tutaj jest sporo osób , z którymi masz wspólne zainteresowania , mam nadzieję że zostaniesz na dłużej :) .

Deid

• Zamrożona Żaba
  • Badum Tss.
« Reply #449, on February 3rd, 2012, 10:55 PM »
Quote from HERUBIM on February 3rd, 2012, 10:52 PM
Chyba tylko tora, chyba ze tez lubisz chlopcow
Głodnemu chleb na mysli _^_ , uprzedzając riposte : nie , ja wolę dziewczyny.

Chłopak po prostu zachowuję sie ekscentrycznie i nadwyraz szczerze xD , to normalne u gaijinów zapatrzonych w Japonie i takie tam.