News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

Michał

• Zamrożona Żaba
HELLSINKER
« on May 6th, 2011, 06:52 PM »Last edited on April 7th, 2012, 09:37 AM by Michał
Hellsinker jest to gra z gatunku bullet hell znana (lub źle znana) z powodu bardzo skomplikowanego i rozbudowanego systemu punktowania. Mamy tutaj autobomby jak zostanie trafiony (ale tutaj jest to dość wyszczególnione; Sol Meter musi być wyższy od 3 lvl), broń podręczną, kontrola ranku (Stella Meter), różne typy broni głównej (poprzez przetrzymywanie, przetrzymywanie i puszczenie przycisku strzału, tapping, skrzyżowanie broni podręcznej z główną). Są wybory prędkości, ilość żyć oraz łatwość/trudność autobomby.

Innymi słowy: nie dla ludzi, którzy się przyzwyczaili z Touhou i prostym interfejsem, czyli nie dla mnie. Samo menu mówi za siebie, że gra nie jest dla zwykłych graczy (casual player).

Prezentacja:

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa
Odp: HELLSINKER
« Reply #1, on May 8th, 2011, 08:14 PM »
Próbowałem grać. Nie ogarnąłem. Polecam na doujinstyle poczytać o tym thread. Trochę długi jest.