News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

4fun

• Wróżek Mniejszy
  • Najlepszego wszystkim
Odp: Achievements/osiągnięcia
« Reply #90, on April 19th, 2013, 05:23 PM »
Chcę zaznaczyć Raion że od tamtego posta trochę czasu minęło (więc spiołem poślady i sobie przechodziłem codziennie różne części)

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #91, on April 19th, 2013, 06:17 PM »Last edited on April 19th, 2013, 06:19 PM by Raion
Skoro przeczytałeś te posty, to mógłbyś udowodnić wyniki jak cię proszono i przesłać replaye... czy coś w ten deseń?

Poza tym, mówisz 1cc lunatic i extra wszystkie ale dopiero teraz przeszedłeś extra? Extra są imo o niebo łatwiejsze od lunatic'ów.

Chyba nie jest ciężko przesłać po prostu wykonać i przesłać replay ze swoim nickiem, nie?
Jeżeli już mówisz ile to przeszedłeś, to miłoby było dać jakikolwiek dowód. By wiedzieć, że poważnie jesteś dobrym graczem a nie zwykłym trollem...

Arisu

• Rage Quitter
  • (」・ω・)」うー! (/・ω・)/にゃー!
« Reply #92, on April 19th, 2013, 07:35 PM »
A ja nie wierzę ani odrobinę. Pamiętam ile musiałam się nawściekać by zrobić pierwszy 1cc na normalu, a co dopiero na lunaticu... Choćbym nie wiem jak bardzo chciała, nie uwierzę. Chyba że naprawdę mamy do czynienia z pro graczem interesującym się od 8 lat...

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #93, on April 19th, 2013, 07:56 PM »
mnie tam wystarczy all games normal 1cc oraz pofv lunatic 1cc, ufo extra & pofv extra clear...no i radosne bicie rekordów w DSie :D
nie czuję potrzeby lunaticowania, chyba, że po pijaku i dla zlewy~

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #94, on April 19th, 2013, 08:50 PM »
Quote from 4fun on April 19th, 2013, 05:23 PM
Chcę zaznaczyć Raion że od tamtego posta trochę czasu minęło (więc spiołem poślady i sobie przechodziłem codziennie różne części)
W niecały miesiąc? Nono, szacun.

Pejhi

• Użyszkodnik
« Reply #95, on April 20th, 2013, 03:40 PM »
Ale tu wszystko sarkazmem śmierdzi.
Ja i tak się ciesze że jakimś cudem każdą drużyną zrobiłem 1cc na normal w th8, bo w innych to nie jestem w stanie nawet na easy do bossa dojść bez cc, a wyjątkiem to o dziwo jest 11th (już 1 spell mnie zabija... nie, nie Okuu tylko Rin xD)  -.-

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa
« Reply #96, on April 20th, 2013, 06:28 PM »
Keep calm and try again.

Pamiętam moje początki jak jeszcze MoFa nie było - IN normal to był szczyt możliwości, a PCB easy było za trudne.

Pejhi

• Użyszkodnik
« Reply #97, on April 22nd, 2013, 12:23 PM »
Dokładnie to co napisałeś, PCB easy za trudny (połowa life na siostrzyczki idzie a druga na Konpaku) xD

Teraz zacznę wszystkie części od nowa się uczyć bo nie myślałem wcześniej żeby pada podłączyć ^.^

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa
« Reply #98, on April 22nd, 2013, 05:13 PM »
Danmaku na padzie, nah. Mushihimesama udowadnia, że to nie jest dobry pomysł. Kombinowałem jak tu klawiaturę pod PS2 podpiąć i pewnie bym to zrobił gdyby nie fakt, że nie miałem przejściówki. Pad jest dobry do RPG, nawalajek, ściganek i sportowych - nie do danmaku, ale co kto lubi.

Towarzysz Lenek

• Wróżek
  • Imperishable Cat
« Reply #99, on May 12th, 2013, 09:13 PM »
Wiem, że w porównaniu do tego co tu jest, to małe piwo, ale pierwszy raz odkąd zacząłem grać, to moje największe osiągnięcie.
Czyli 1cc Sakuyą A, na izi modo. I co z tego, że izi modo, jak nigdy wcześniej nie odblokowałem żadnego extra stage, jak na dziecko Quake'a to chyba ok?

В бой, защитники Монолита! В бой! Отомстим за падших братьев наших!

Sulejman

• Biedna Kapłanka!
  • dat ass
« Reply #100, on May 15th, 2013, 03:23 PM »Last edited on May 15th, 2013, 05:31 PM by Sulejman
(clck t shw/hd)
RmC bst pcj vr.

Szyna

• Scarlet Meister
  • Zamrożona Żaba
  • Trickster Devil!
« Reply #101, on July 3rd, 2013, 11:44 AM »
Oprócz tego, że nie dawno udało mi się pokonać Extra stage w MoFie to jeszcze dzisiaj wpadł pierwszy hard xD. Nie dość, że było to IN to jeszcze final A... No cóż, ja gram dla Eirin^^'. Standardowo na końcu last hp i 0 bomb ;p Po drodze złapałem pierwszy spell Reisen i ostatni Reimu (żadnego mi się nie udało nawet na normalu). To chyba dobrze jak na nie cały rok grania...

A tak btw to nadal nie mogę dać rady z SA na normalu :< Nawet UFO udało mi się umęczyć...
(click to show/hide)
fuck you Orin

Official Remilia-tard of Touhou.pl

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~
« Reply #102, on July 3rd, 2013, 11:53 AM »Last edited on July 3rd, 2013, 12:10 PM by fretka
Quote from Szyna-kun on July 3rd, 2013, 11:44 AM
A tak btw to nadal nie mogę dać rady z SA na normalu :< Nawet UFO udało mi się umęczyć...
(click to show/hide)
fuck you Orin
To uczucie gdy ja właśnie zrobiłam SA na Normalu xDD i Utsuho to dla mnie zdecydowanie większy ból dupy :< nie mówiąc o tym, że UFO jest dla mnie znacznie trudniejsze, od 4. stage to istne piekło.

Losowa sygnatura tak bardzo losowa.

Arisu

• Rage Quitter
  • (」・ω・)」うー! (/・ω・)/にゃー!
« Reply #103, on July 3rd, 2013, 02:51 PM »
Może wyjdzie z tego offtop, ale...

(click to show/hide)
Popatrzcie, dzięki systemowi acziwmentów 4fun będzie mógł się pochwalić swoimi super-ultra-wykurwiście-zajebistymi 1ccami na lunaticach.

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa
« Reply #104, on July 4th, 2013, 01:20 AM »
Quote from Arisu
(click to show/hide)
Popatrzcie, dzięki systemowi acziwmentów 4fun będzie mógł się pochwalić swoimi super-ultra-wykurwiście-zajebistymi 1ccami na lunaticach.
Czekam na to! Czuje już, że będzie to ból dupy. Btw, Windows 8, ja pierdole co to za chujnia + klawiatura laptoka... Idźcie w chuj.