News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
Odp: Shoot the Bullet
« Reply #15, on August 28th, 2012, 01:29 PM »Last edited on August 28th, 2012, 03:10 PM by Raion
W StB za bardzo nie grałem bo właśnie nie podoba mi się tam ogólnie strzelanie aparatem, dziwne jest i nie można go ustawiać jak się chce.
Za to w DS jeszcze 2 jakiekolwiek karty mam przejść i w końcu odblokuję extra. Postanowiłem dzisiaj tego dokonać, może się uda.

Cholera źle to sobie jednak przetłumaczyłem, jednak chwilę jeszcze przejście mi tego zajmie ale... jakoś sobie poradzę, w końcu dziś mi się udało przejść aż 2 spelle Nue :3

Losik

• Zamrożona Żaba
  • Ordinary User
Odp: Shoot the Bullet
« Reply #16, on August 29th, 2012, 04:44 PM »
StB razem z DS to chyba moje ulubione części Touhou. Pewnie dlatego, że skupiają się wokół Spellcardów, których zaliczanie sprawia mi sporą przyjemność.
Co do trudności faktycznie jest spora, ale jak ma się odpowiednie zacięcie to jest do przejścia. Udało mi się zaliczyć wszystko przez kilka miesięcy mniej więcej wtedy kiedy zaczynałem grę na hardzie w inne części (chociaż moje nemesis: 10-4 nabiło mi "marne" 3052 zdjęcia ;p ).
There was a man who had everything
He met a youkai who knows everything
Now she has everything and he knows nothing.