News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

Servish

• Biedna Kapłanka!
Odp: Nieudane dziewczynki
« Reply #30, on January 18th, 2011, 10:58 PM »
Każda postać jest dopracowana.Ja nie jestem Reimu-hejterem(tak właściwie to nie ma postaci ktorą bym hejtował)Na mojej liście ulu postaci zajmuje końcowe miejsca,ale nie wyobrażam sobie bez niej Touhou ^^

deFco247

• Rage Quitter
  • Creeper clown
« Reply #31, on January 18th, 2011, 11:40 PM »
Quote from Tusia on January 18th, 2011, 10:42 PM
Do naszej miko nie mam urazu - jest leniwa, ale jak trzeba to zakasa rękawy (i pachy)  i rusza skopać komuś tyłek.
To, że jest skąpa i łasa na kasę ... cóż, gdyby trzeba było utrzymać się z datków i rozwiązywania incydentów... też szukalibyście innych zasobów pieniężnych XD Jest dość pewna siebie i wierzy w swoje umiejętności. Próbuje być bezstronna ... ale czasami jej to nie wychodzi :)
Patrząc na jej rolę w  Gensokyo - jej charakter jest o dziwo naprawdę dopracowany ( staram się nie brać pod uwagę twórczości fanów a same gry i nowelę )
Ciekawa postać ani pozytywna ani negatywna, ale czy neutralna ? ciężko określić - po części ma wszystko w  sobie, nie jest ideałem, można się z nią identyfikować bądź nie. Przez co jest główną bohaterką i nadal nie straciła tej posady :) a dla tych, którzy jej nie lubią... zawsze jest postać B XD
Popieram to w pełni. Na dodatek bycie kapłanką i strażniczką Wielkiej Bariery granicy niesie za sobą niemało obowiązków, więc jako nastolatka ma chyba prawo mieć wszystkiego i każdego dość.

Ignuss

• あやややや~
  • Anemia i astma. Tak bardzo moe.
« Reply #32, on January 19th, 2011, 06:59 PM »
W sumie chyba też nie mam żadnej znienawidzonej postaci. Wszystkie sa fajne. Co do Reimu, to porównując ją do niektórych dziewczyn, które znam, to wcale taka zachłanna nie jest :p

Ishy

• Wróżek
  • ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
« Reply #33, on January 19th, 2011, 08:02 PM »Last edited on July 20th, 2011, 01:32 AM by Maluetar
No way in the hell Tusia XP
Chociaż Marisa faktycznie nieco lepsza ale nadal wkurzająca równie mocno... I różnorodność postaci, którymi się gra w Touhou jest wspaniala... Reimu, Marisa. Więcej Reimu i Marisy. Reimu, Marisa, Sakuya. Reimu, Marisa, Sanae, MOAR Reimu, Marisa i Reimu, Marisa, Sakuya. xDDDD

deFco247

• Rage Quitter
  • Creeper clown
« Reply #34, on January 21st, 2011, 05:37 PM »
Wy to stale pałacie nienawiścią do określonych postaci, a ja tylko okresowo jeśli się na mnie któraś uweźmie w jakiejś grze.
Ostatnio np. uwziąłem się na Mystię, bo ten kraczący kurczak zabijał mnie swoimi nutkami w Super Marisa World. xD

Ignuss

• あやややや~
  • Anemia i astma. Tak bardzo moe.
« Reply #35, on January 21st, 2011, 07:49 PM »
Ale większość postaci ma to do siebie, że nie da się ich długo nie lubić.

Ishy

• Wróżek
  • ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
« Reply #36, on January 21st, 2011, 08:56 PM »
Ja nie lubię tylko tego, że przez określony fandom ludzie zaczynają nienawidzić określone postaci. :/ To jest głupota. Chociaż sama jestem chodzącym przypadkiem co lubi Cirno ale nie trawi zupełnie jej fandomu XD Lepsze to niż odgrywać się na postaci tylko dlatego, że ktoś puści plotę i zflamuje daną postać.
Tak samo fani zniszczyli Alice moim zdaniem.

Smoku

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #37, on January 24th, 2011, 07:37 PM »
Quote from Ignuss on January 21st, 2011, 07:49 PM
Ale większość postaci ma to do siebie, że nie da się ich długo nie lubić.
Zgadzam sie. Próbowałem kilka zwyczajnie nie lubic. Nie podobały mi się tak na "first glance", ale im dłuzej się w tym wszystkim siedzi, tym bardziej się przekonuje do każdej z nich.

Nie ma kiepskiej postaci. Wszystkie są dobre. Szukałem kogoś, kto mógłby mnie wkurzac, nie odpowiadac mi- nie udało się.

Sulejman

• Biedna Kapłanka!
  • dat ass
« Reply #38, on January 31st, 2011, 12:06 PM »
Sstry k s? njk. rz Ymmd Ltty, czyl grn 1szg pzm. Z m? mj? chrktr psng. tk? prfmy z pcznych zmnk?w.

N wm t?, p c Rn ns czpk? n szy.

Google_Kriss_Hietala

• Biedna Kapłanka!
  • Official Final fantasytard of touhou.pl
« Reply #39, on February 2nd, 2011, 11:43 AM »
Wszystkie loli sa fajne, tylko czasem ZUN postanowił sprawić, by jakaś postać się nei myliła i dał jej cycki. Nie wiem czy to dobre posunięcie, ale jakoś to przebolejemy ;P

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #40, on February 2nd, 2011, 01:37 PM »
Quote from HERUBIM on February 1st, 2011, 02:48 AM
Chodzi o to że prawie wszyscy wielbią cirno (zwłaszcza administracja :P)
Hahaha, how about no?
Dla mnie Cirno to przereklamowana postac mnostwem glupich memów i w ogole taki attention whore. Fanon zniszczyl calkiem smieszna postac.

Scooter Fox

• Malkontent/maruda
  • Wróżek
« Reply #41, on February 2nd, 2011, 06:20 PM »
Tja, Youmu to tylko marna imitacja Meiry! *khem*
EDIT: że o analogicznej relacji między Sakuyą a Yumeko nie wspomnę.

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #42, on February 2nd, 2011, 07:04 PM »
Quote from Scooter Fox on February 2nd, 2011, 06:20 PM
Tja, Youmu to tylko marna imitacja Meiry! *khem*
EDIT: że o analogicznej relacji między Sakuyą a Yumeko nie wspomnę.
Same shit z Chiyuri, Shinki, ewentualnie Mai i inne. Nawet Kotohime xd

Smoku

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #43, on February 3rd, 2011, 09:08 PM »
Z nieduanych to jest tylko jedna co sie ZUNowi nie udała... Ale nie udała usunąc :D Rin Satsuki. Ta, co się zabłąkała w kodzie do EoSD, maiłą byc jedną z głównych bohaterek. ZUN postanowił zmienic historię, jednak ktoś wykrył jego niecnośc.

Rin żyje w sercach grupek fanów Touhou, ale wiele wskazuje na to, ze tylko tam pozostanie.

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #44, on February 5th, 2011, 03:46 PM »Last edited on February 5th, 2011, 03:49 PM by critz
Isn't it sad, Sacchin?

A co nieudanych postaci to Sara i Louise są absolutnie nijakie dla mnie. Nieznane umiejętności, rasa i wybitnie pospolity design. Ta druga przynajmniej wraca jako duch w S4. Średnio podobają mi się też: Rumia, siostry Prismriver, Tewi, Parsee, Nazrin i Ichirin i Unnamed Giant Catfish. Cirno jest znośna, ale memy z nią mnie denerwują, a Alice lubię za jej wygląd i rolę w MS, inaczej też miałbym jej dość. No i oczywiście Trollihime.

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!