News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
Poll

Ulubiona postać pod względem grywalności w Touhou Hisoutensoku to:

Legend
Suika Ibuki
Votes: 2 (4.4%)
Yukari Yakumo
Yuyuko Saigyouji
Remilia Scarlet
Votes: 7 (15.6%)
Youmu Konpaku
Patchouli Knowledge
Votes: 4 (8.9%)
Alice Margatroid
Votes: 1 (2.2%)
Sakuya Izayoi
Votes: 6 (13.3%)
Marisa Kirisame
Votes: 4 (8.9%)
Reimu Hakurei
Sanae Kochiya
Cirno
Hong Meiling
Utsuho Reiuji
Suwako Moriya
Reisen Udongein Inaba
Votes: 0 (0%)
Aya Shameimaru
Komachi Onozuka
Votes: 3 (6.7%)
Iku Nagae
Tenshi Hinanawi
Votes: 3 (6.7%)

Total Members Voted: 45

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
  • Beloved Tomboyish Cryomancer
Odp: Ulubiona postać z 12.3
« Reply #15, on February 6th, 2011, 12:17 AM »Last edited on February 6th, 2011, 12:20 AM by von Suzumien
No to ja też się dołączę. Youmu najbardziej mi przypadła do gustu, lubię walczyć w zwarciu, a skille i spelle Youmu + jej szybkość najlepiej mi do tego pasują. Druga postać to Marisa, którą czasem gram żeby jednak nieco więcej postrzelać dla odmiany. Trzecia postać to Cirno, zawsze lubiłem jej 5C. :< To nią zresztą zacząłem grać. Potem Remilia ze względu na ciekawy sposób walki i Patchouli za całą gamę świetnych czarów.
ВОРУЙ УБИВАЙ | PERFECT FREEZE

Kaito

• Biedna Kapłanka!
  • Cypher
« Reply #16, on February 8th, 2011, 07:37 PM »
1. Sakuya - jest meido, wiec ma odrazu odemnie plus na starcie, poza tym fajnie spamuje nożami i ma fajnie wygladajace spellcardy. Wiem że nawet lunatic w bijatykach touhou jest dość łatwy do ogarniecia (zwłaszcza VS, chyba ze walczysz przeciwko Patchouli), ale jak mi się trafi "Perfect Maid" na początku to moge nią wygrać walke bez straty połowy życia. (ehh, baka boty daja sie złapać)
2. Okuu - bo ma ION CANNOOON! Uwielbiam to jak ona używa control roda, z resztą cały jej wygląd jest epicki, z tym kosmosem w płaszczu i fogle :D
3. Youmoe - plus za używanie katany. Macha, ścina, kroi, sieka, robi pyszne frytki~! Można nią wygrać używając tylko fizykali :3

Chętnie bym zagrał przez neta, ale od ostatniego versusa minelo sporo czasu i zapodziałem gdzies hamachi w odmętach dysku. Jak znajde i przypomne sobie pasy to napisze :P

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #17, on February 9th, 2011, 12:11 AM »
Ja tam mam taki nick jak tutaj. Jestem zazwyczaj od 23-24 do 2-3, i do końca tego tygodnia rano róźnie (ferie).

A w ogóle to chyba się przerzucę na Sanae. Ma całkiem fajny i płynny styl spamow-...grania, ciekawe pułapki (Whack-A-Suwako i w ogóle), a poza tym Moses's Miracle to moja ulubiona karta pod względem obrażeń, łatwości użycia i efektów specjalnych - ninja miko for the win :D.

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

Ectopia

• CIRNO MAI WAIFU
  • Wróżek Mniejszy
« Reply #18, on February 9th, 2011, 12:58 PM »
 God tier: Sakuya, Yukari.
 Mid tier: Youmoe, Remilia.
 Shit tier: Sanae, Iku.

Also, na fajta to ja zawsze z chęcią. Odkąd shotaCzoopikowi się gra znudziła to nie mam kogo bić.
Na hama taki sam jak tutaj.

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
  • Beloved Tomboyish Cryomancer
« Reply #19, on February 11th, 2011, 11:46 PM »
Quote from Kaito on February 8th, 2011, 07:37 PM
3. Youmoe - plus za używanie katany. Macha, ścina, kroi, sieka, robi pyszne frytki~! Można nią wygrać używając tylko fizykali :3
W zasadzie to taka Okuu ma znacznie lepsze ataki w zwarciu. :P Nie zmienia to oczywiście faktu, że Youmu się fajniej gra.

Czoopik

• Większy Użyszkodnik
« Reply #20, on February 17th, 2011, 08:08 PM »Last edited on July 21st, 2011, 02:26 PM by Maluetar
Ulubione postacie: Ciągle grałem Suwako, zaczynam masterować Youmu i mam jeszcze zamiar jakies pare imba postaci.
imba postacie: Yuyuko, Yukari, Suika.
chujowe postacie: Aya, Sanae, Alice.

Also, Postal: ze niby mi sie znudzilo? Predzej czy pozniej skopie ci dupe. Szykuj sie.

Hunter

• Zamrożona Żaba
« Reply #21, on February 18th, 2011, 11:55 PM »
Quote from von Suzumien on February 4th, 2011, 04:25 PM
Pytanie nie dotyczy oczywiście tego, która postać jest najsilniejsza, najłatwiejsza w ogarnięciu itp., tylko którą się Wam najprzyjemniej gra.
Yuyu. Urzekły mnie jej ruchy. Tak poza tym to Reisen, którą lubię w każdym aspekcie i Okuu - DAT CAPE.

Smoku

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #22, on February 19th, 2011, 08:00 PM »
Yuyu wygląda całkiem słodko narysowana przez Alphes'a :P

Sulejman

• Biedna Kapłanka!
  • dat ass
« Reply #23, on March 17th, 2011, 01:38 AM »
Czm n wpsn d nkty flncwj sk?rk dl Rm?

Tk, z tg tyt? lb? gr? jk Rml. Ch? zrz p nj b?dz Yyk. T wszystk n dl s?y tk, l smych pstc.

Onineko

• Wróżek
« Reply #24, on March 17th, 2011, 05:11 PM »
Lubię grać Utsuho, ale kiepsko mi to wychodzi :P Najlepiej mi idzie Remilką, co raczej nie jest niczym godnym podziwu xD

"Every mistake is a lesson"

LVY

• Biedna Kapłanka!
  • NITORI INSIDE!
« Reply #25, on March 17th, 2011, 05:34 PM »
1.Yuyuko : dobry close, zajebisty long
2. Sakuya : mało obrażeń, ale baaaardzo szybka
3. Komachi : za genialny close combat!

Give a man fire and he'll be warm for the day. Set a man on fire and he'll be warm for the rest of his life.

Jedius9Baka

• Wróżek Mniejszy
  • Podglądacz
« Reply #26, on March 17th, 2011, 05:51 PM »
Marisa - Master Spark, gwiazdki, lasery, epicki firepowah. Przyzwoite łańcuszki i z bliska i z daleka. No i atak tyłkiem.
Remilia - Bo na nią ciężko jest znaleźć defensywę. Ba, przeciwnik nie może utrzymać swojego preferowanego dystansu.
Suika - Wszędzie fajerwerki. Duża Suika. Dużo Suiek. I loliball. :]
Prawie jak powrót

Crowley

• Większy Użyszkodnik
« Reply #27, on March 25th, 2011, 10:11 PM »
Hmmm.....moje ulubione postaci to będą Remilia , Patchuoli ..a no i oczywiście Youmu , Nią mi sie najlepiej gra , ma według mnie najlepsze ataki <ale to jedynie moje skromne zdanie> Remilia tz ekstra , a Patchuoli.......cóż , po prostu fajnie się nią gra.

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~
« Reply #28, on March 26th, 2011, 05:04 PM »
Youmu, Remilia, Sanae (fireworks, bitches), Maryśka + może Komachi, Suwako, Suika i Iku.

Losowa sygnatura tak bardzo losowa.

Suzushii

• Wróżek
  • also jebać kuce i pedały
« Reply #29, on March 27th, 2011, 07:19 PM »
Może ja nieco dziwny jestem ale ugryzłem się, przemogłem, i gram Meiling, ewentualnie jeszcze Reuji jak mam zły humor.