Lazy Sakujan taki popularny~. Celujcie lepiej :V.
Propsy tym, którzy osiągają sukcesy TD Youmu. Ja jakimś cudem doszłem do survivala Mamizou.
Wspomnę jeszcze przy okazji, że przy braku Yukari/Sanae/Sakuyi w danej grze zawsze lece na kolcową Reimu. Mały hitbox i długi deathbomb ratują, a powolne ruchy to zaleta. I chuj że Missile Marisą moge rozwalić karty typu Royal Flare w cholerę, jak za łatwo rozbijam sie w gąszczu. No i micrododging typu Maze of Love rozdziewicza...
Wspomniałbym jeszcze śladem Awesome, Tory i Mayukiego o Sanae-chan A w UFO. Jak się wkurwie na stage, tudzież mam ochote ponakurwiać z naprowadzającymi rapesnake'ami bez konieczności celowania. Usamodzielnianie się to jedno, ale mógł dać w TD któryś z UFO shottypów bo tamten jest meh >.>. W sumie żabki też niezbyt motzne... ale dopóki jest Reimu homing / balance, Marisa power, Sanae spread, to mi jeszcze pasuje.Quote http://www.shrinemaiden.org/forum/index.php/topic,181.msg2965.html#msg2965
12.0/18.0 Yukari F
12.0/18.0 Aya F Ontop
Uwierz mi, grałbym nią, ale Yukari ma takie obrażenia bez łaski jak Aya na samej twarzy. Ale z bombą prawda.Quote Czy przez każdy rozumiesz też Marisę B? oO
Propsy tym, którzy osiągają sukcesy TD Youmu. Ja jakimś cudem doszłem do survivala Mamizou.
Wspomnę jeszcze przy okazji, że przy braku Yukari/Sanae/Sakuyi w danej grze zawsze lece na kolcową Reimu. Mały hitbox i długi deathbomb ratują, a powolne ruchy to zaleta. I chuj że Missile Marisą moge rozwalić karty typu Royal Flare w cholerę, jak za łatwo rozbijam sie w gąszczu. No i micrododging typu Maze of Love rozdziewicza...
Wspomniałbym jeszcze śladem Awesome, Tory i Mayukiego o Sanae-chan A w UFO. Jak się wkurwie na stage, tudzież mam ochote ponakurwiać z naprowadzającymi rapesnake'ami bez konieczności celowania. Usamodzielnianie się to jedno, ale mógł dać w TD któryś z UFO shottypów bo tamten jest meh >.>. W sumie żabki też niezbyt motzne... ale dopóki jest Reimu homing / balance, Marisa power, Sanae spread, to mi jeszcze pasuje.
Reimu C - duże (większe niż Reimu A) obrażenia i dobra bomba.
12.0/18.0 Yukari F
12.0/18.0 Aya F Ontop
Uwierz mi, grałbym nią, ale Yukari ma takie obrażenia bez łaski jak Aya na samej twarzy. Ale z bombą prawda.
UFO: Każdy tryb strzału.