News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

Sephi

• Często łamię regulamin!
  • Biedna Kapłanka!

Ekkusu

• あやややや~
Odp: Touhou 13.5 Hopeless Masquerade
« Reply #361, on May 23rd, 2013, 10:10 PM »
To dyskryminacja, jak Ci wparuje banda pseudo-feministek wystylizowana na zombie i ze zwisającymi do pasa cyckami to wszystko odszczekasz :<

Ale fakt, Koishi może być najjaśniejszym punktem tej gry. Niestety ; p

Drewko

• Rage Quitter
  • Drewko's Graceful Assault
« Reply #362, on May 26th, 2013, 06:53 AM »Last edited on May 26th, 2013, 07:08 AM by Drewko
Mamizou fajny art ma.
A nowa dziewczynka...
(click to show/hide)
Kurwa, chuj z tymi wszystkimi niedociągnięciami jak brak Moriya Shrine. ZUN i Tasofro właśnie odkupiło swoje grzechy.
(click to show/hide)
A od dziś zajebistość powinno się mierzyć w Critzach. Kurde, bro... Tylko Ty tutaj siedziałeś po nocy by zobaczyć nowe Touhou. Tutaj powinien iść hug, ale nie mam jak to zrobić to po prostu dam Ci 2 Sanae
http://danbooru.donmai.us/posts/1426744 ale zasłużyłeś na 1000.

Does it hurt, Fenice? I'm sorry. But I didn't build you to be put on a shelf for display. I built you to win! The Gunpla I made... My Wing Gundam Fenice... I made you to show the world that you're the strongest! So... Just hang in there a little longer. Okay, partner?"

Małyszeq

• Green Eyed Invidia
  • Biedna Kapłanka!
  • Midorime no Jealousy
« Reply #363, on May 26th, 2013, 07:52 AM »
Hata no Kokoro, youkai masek noh, właścicielka 66 masek wykonanych przez Miko. Zgubienie maski przedstwawiajacej Nadzieję spowodowało u niej obłęd. Na youtubie jest już filmik z walki z bossem. Ta muzyka jest tak upiornie dobra, że o ja nie mogę... choć same walki wydają się krótkie.
Perhaps nobody will mind if I beat a terrible person like you <3

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #364, on May 26th, 2013, 09:12 AM »
Yeah, fine, wiem już że bossem nie będzie Mamizou, nie muszę ściągać i grać samemu. TY guys.

Smoku

• Lunatic Kurwa Eyes

arhus

• Zamrożona Żaba
  • TEWI INBA!
« Reply #366, on May 26th, 2013, 09:35 AM »Last edited on May 26th, 2013, 10:01 AM by arhus
^ Też bym poprosiła bo nie mogę znaleść ;_;
Nevermind, już znalazłam xD

Edit;
Śmiecham z siebie hardo, bo tak chaotycznie wszystkiego szukam że w końcu niczego nie znalazłam xD
Pobrałam jak na razie tylko patch do HM, ale pełnej wersji nadal nie mam, więc byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś się nade mną zlitował i mi wysłał na PW, bo sama nigdy nie znajdę xD

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #367, on May 26th, 2013, 10:10 AM »Last edited on May 26th, 2013, 10:13 AM by Raion
^mam to samo, za cholerę nie mogę znaleźć linków do ściągnięcia

Edit:
dobra mam

Smoku

• Lunatic Kurwa Eyes

Michał

• Zamrożona Żaba

Szyna

• Scarlet Meister
  • Zamrożona Żaba
  • Trickster Devil!

Official Remilia-tard of Touhou.pl

gorgiasz

• Wróżek
  • Firestarter-chan
« Reply #371, on May 26th, 2013, 11:17 AM »
Quote from Michał on May 26th, 2013, 10:21 AM
Prawdziwy Last Word Koishi:

Crash Sign "th135.exe has stopped working"
Mi wywala przy którymś jej skillu. Taki strzał różą do przodu i bum, wracamy na pulpit.

Also, playing Koishi gave me diabetes.

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #372, on May 26th, 2013, 11:25 AM »Last edited on May 26th, 2013, 11:27 AM by Raion
w jaki sposób atakować grając Koishi?
Ona te ataki randomowo sama rzuca? Czy castuje je przez 5 sekund?
Ja nie wiem jak nią zaatakować T_T ona atakuje sama nawet jeżeli tylko chodzę.

Apropo fajnie, że dali dla Koishi możliwość wyboru barw Satori :D

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #373, on May 26th, 2013, 11:40 AM »
Quote from Małyszeq on May 26th, 2013, 07:52 AM
Hata no Kokoro, youkai masek noh, właścicielka 66 masek wykonanych przez Miko. Zgubienie maski przedstwawiajacej Nadzieję spowodowało u niej obłęd. Na youtubie jest już filmik z walki z bossem. Ta muzyka jest tak upiornie dobra, że o ja nie mogę... choć same walki wydają się krótkie.
co ? czyli mamy Gensokyo Theatre ? LO~L
p.s. przetłumaczyli już na angielski czy tłumaczysz z jpn ?

Kokoro (banalniejszego imienia nie mogli dać ?), nie wiem czemu, kojarzy mi się z Higurashi i ze Spirited Away...

Małyszeq

• Green Eyed Invidia
  • Biedna Kapłanka!
  • Midorime no Jealousy
« Reply #374, on May 26th, 2013, 11:44 AM »
Ok, ważna rzecz. Jeśli nie uruchomi się gry z japońskim applocale, crashuje sie na ostatnim bossie. Moze aplocale załatwia też sprawę z Koishi, ale nie mam pewności. Jak będę wiedział więcej, to dam znać.