ASTRAL FINISH!
Nie mam jak na obecną chwilę sprawdzić, ale podobno w vs. 2P działają klawisze F1 jako włączenie pełnej atencji i zatrzymanie czasu, a F4 jako nieskończone życie + niebieskie HP. Practice mode yay.
Może to wina beznadziejnych lagów
Btw, tylko u mnie postacie przy wyborze mają obcięte głowy? ;___;
0:43 「Fuck your shit ~ Giant Unzan」
Po pierwsze - zmiana z czerni na jakiś granat - dafuq.
Oj nie grało się w SA Marisą, co?Quote from gorgiasz on January 13th, 2013, 10:08 PM Po pierwsze - zmiana z czerni na jakiś granat - dafuq.
Grało, jak najbardziej, i zagadką dla mnie było, że treść jej profilu i kolorystyka sprite'a w grze kłócą się z wyglądem na zunarcie. Jej pralkowej palecie też brakuje sporo do czerni ale trudno nie zauważyć, że czaro-biała kolorystyka u Marisy dominuje.
PC-98 to inna bajka, jeśli chodzi o kolorystykę. Czerń, z tego, co pamiętam, nie była wyświetlana na ekranie tego sprzętu i stąd np. Reimu miała fioletowe włosy.
Tzn? To skąd ta czerń w tle wielu poziomów, ubraniu Yuki, włosach Konngary i innych miejscach?Quote from fretka on January 14th, 2013, 07:09 PM PC-98 to inna bajka, jeśli chodzi o kolorystykę. Czerń, z tego, co pamiętam, nie była wyświetlana na ekranie tego sprzętu i stąd np. Reimu miała fioletowe włosy.
Co jest zabawne: Sprite Reimu w HRtP miał czarne włosy chociaż na portrecie wyraźnie miała fioletowe xD