News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

Tilval

• Wróżek
  • Tengufag
Odp: Nieudane dziewczynki
« Reply #120, on September 1st, 2011, 12:08 AM »Last edited on September 1st, 2011, 12:10 AM by Tilval
Quote from Mayuki on August 31st, 2011, 11:58 PM
na pewno nie wszystkie, tak jak i nie wszystkie z 6-13 są wyraziste ;] ale nie będę się spierać...
Pewnie, że nie wszystkie, ale czepianie się, że Mima czy Shinki są"nijakie" jest (przynajmniej w mojej ocenie) trochę dziwne. Bo za mało treści w dialogach, czy jak?
A "strój be"... no litości. Chyba naprawdę trzeba nie mieć się o co przyczepić.

ed: No dobra, to tylko opinia była i trza ją uszanować bez względu na to jak bardzo można się z nią nie zgadzać.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #121, on September 1st, 2011, 12:15 AM »
no akurat Shinki, Yuuka, czy Mima owszem, ale takie YuugenMagan, Mai, Yuki, Orange...nie do porównania moim zdaniem ;) zresztą moim zdaniem jeśli chodzi o Zuna to im dalej w las tym ciekawiej, popatrzcie na fabułę TD (zresztą Suleja usłyszycie to on to dopiero skomplikuje :P) - bardzo rozbudowana a zarazem postacie ;)

Tilval

• Wróżek
  • Tengufag
« Reply #122, on September 1st, 2011, 12:23 AM »
Ja nie wiem, czy to ja jestem taki poryty, ale coś takiego w zupełności mi wystarcza, żeby nie określić postaci mianem nijakiej.
(click to show/hide)

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #123, on September 1st, 2011, 12:30 AM »
po prostu mamy inne spojrzenie na ta sprawę i tyle :) nuff said

Sulejman

• Biedna Kapłanka!
  • dat ass

Towarzysz Lenek

• Wróżek
  • Imperishable Cat
« Reply #125, on September 8th, 2011, 03:39 PM »
Pociupałem dzisiaj trochę w SA... i taka mnie myśl naszła, bo póki co biłem się z bossem 3 lvl i jeżeli w dalszej części gry bossami też będą transwestyci, to ja nie chcę tego oglądać.
A więc - wszystkie postacie w SA prócz Marisy tak tragicznie wyglądają czy warto próbować dalej?

В бой, защитники Монолита! В бой! Отомстим за падших братьев наших!

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #126, on September 8th, 2011, 03:45 PM »
Yuugi rozumiem ale Parsee transwestytą ? O.o poczekaj na Orn, nyan! xD

Drewko Nocny Robak

• Rage Quitter
  • Drewno takie...

Roxiee

• Rage Quitter
  • Lullaby of the Forgotten Hell
« Reply #128, on September 8th, 2011, 04:52 PM »
Satori nie może fapac, jednoczy się z tyranozaurem xD
Ja nadal nie wiem, co sobie Zun myślał rysując jej te ręce i chyba nigdy się nie dowiem :'D

Pomimo tego mankamentu sama Satori jak dla mnie ma ciekawy projekt i bardzo ją lubię.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #129, on September 8th, 2011, 04:54 PM »
nie ma rączek, nie ma ciasteczek :P
sam design Satori...no cóż, jedno można o nim powiedzieć - jest prosty, ot taka bluzka, nic specjalnego ^^ Koishi to co innego...ale z kolei u Koishi nie podoba mi się połączenie kolorów...

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #130, on September 8th, 2011, 05:30 PM »Last edited on June 17th, 2012, 03:58 PM by Maluetar
Inb4 http://i43.tinypic.com/ztxiu1.jpg
Zastanawia mnie czy ZUN zrobił to specjalnie xD. Ja tam nic do sióstr nie mam, po prostu wyszły jak wyszły bo ZUN nie popisał się kreską w SA. Koishi nawet tam byłaby całkiem śliczna gdyby ZUN nie spieprzył "uśmiechu". Hell, na artach z Grimoire of Marisa wyglądają przytulaśnie.

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #131, on September 8th, 2011, 08:01 PM »
Odwalcie się od Satori. Jest najbrzydszą postacią z Touhou, jaka powstała, niemniej jednak epicznością bije na głowę wszystkie inne postacie z SA razem wzięte (Okufagi i Orinfagi, wypierdalać).

Ignuss

• あやややや~
  • Anemia i astma. Tak bardzo moe.
« Reply #132, on September 8th, 2011, 09:22 PM »
Nie żebym nie lubił Satori, ale jakoś nieszczególnie mnie interesuje. Tak jakoś ujdzie w tłumie.

Sulejman

• Biedna Kapłanka!
  • dat ass
« Reply #133, on September 9th, 2011, 01:54 AM »
Str tk... zwyczjn. Jst nczym wbc Ksh.
C tm, ? prwsz zn twj my?l, skr drg zn twj njskrytsz, tjn, nstynktwn prgnn mcj. h, mnplj nm. Sptkn z n? stjsz s? wrzywm

Yg trnswstyt?? drp.

J?l przszkdz C ZNrt, zjrzyj n fnrty, ptm cnj pst?, b m? krsk z?, l prjkt pms? n pst? m? by? c?km dbry.

Chris

• Guest
« Reply #134, on September 9th, 2011, 06:17 AM »
Yuugi - cholerny pijany jednoroż... erm Oni. Znaczy postać epicka jako kumpel do chlania.
Ja bym nazwał ją raczej babo-chłopem/chłopczycą, ale nie w 4 oczy, ja chce mieć kosci całe. :P