News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
Touhou 14; przypuszczenia i spekulacje.

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!

Piscilla

• Rage Quitter

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
Odp: Touhou 14; przypuszczenia i spekulacje.
« Reply #49, on May 11th, 2013, 08:25 PM »
czyli co, mamy pałac lśniących igieł, Orin, piekło, Makai, motywy roślinne, double dealing character...nie wiem jak wy, ale ja się w tym gubię i chyba rzeczywiście lepiej zaczekać na demo...

ciekawie by zrobił jakby znowu dał dwie ścieżki - jedną do Makai a drugą do piekła...

Szyna

• Scarlet Meister
  • Zamrożona Żaba
  • Trickster Devil!

Official Remilia-tard of Touhou.pl

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #51, on May 11th, 2013, 09:25 PM »
Wydaje mi się, że Makai i piekło leżą ciut zbyt daleko od siebie, żeby to było przed last stage. Typowałbym po 3, jeśli już ;)

Szyna

• Scarlet Meister
  • Zamrożona Żaba
  • Trickster Devil!
« Reply #52, on May 11th, 2013, 09:53 PM »
Yup, oto mi mniej więcej chodzi, żeby nie wybierało się jedynie samego finału jak w IN. 2-3 stage na każdej ścieżce po dokonaniu wyboru :p

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #53, on May 11th, 2013, 10:17 PM »
Malysz dał hinta na fejsie, że Marisa ma ulepszoną, mhroczną wersję MS. Nie mogę się doczekać ulepszonych wersji innych bomb *___*
(tzn...no zostaje Sakuya i Reimu)

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
  • Beloved Tomboyish Cryomancer
« Reply #54, on May 12th, 2013, 07:11 PM »Last edited on May 13th, 2013, 02:57 PM by Ignacy Przybylski
welp, ona nie pasuje bo nie ma broni nad którą mogłaby stracić kontrolę
Hm, wtedy Youmu bardzo by tu pasowała.
Quote from Towarzysz Lenek on May 11th, 2013, 02:06 AM
A nie jest? No zobacz, człowiek się uczy całe życie. Bo idąc logiką, że tylko konkretnie broń ma szaleć, to w zestawie grywalnych postaci mamy Sakuyę, Youmu, Alice, Eirin i Momiji. Nikogo tam więcej z bronią typową nie pamiętam, nie licząc postaci z pralki. No na te 4 pierwsze, grywalne, to ja bym się pisał.
EDIT: No dobra, jeszcze mi się Scarleciątka i Komacyc przypomniał. No to fakt, trochę ich jest.
Część z nich nie pasuje, bo nie są z grona ludzi-protagonistów. :<

@ Down
Mam nadzieję, że nie. Zresztą, Marisa jako youkai wypadłaby poza schemat ludzkich playable charów, a nie sądzę, by przestała być grywalna.
ВОРУЙ УБИВАЙ | PERFECT FREEZE

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~
« Reply #55, on May 13th, 2013, 09:22 AM »
Skoro Master Spark zamiast tytułu Love Sign ma teraz tytuł Youkai Artifact spekuluję, że Marisa mogła już całkowicie zamienić się w youkai przez nadmierne używanie magii.

Losowa sygnatura tak bardzo losowa.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #57, on May 13th, 2013, 03:07 PM »
Nie sądzę, żeby Marisa, która nigdy nie przepuści okazji, by skopać parę youkaiowych tyłków, nagle miała się sama stać jednym z nich. Zresztą, czym miałoby być to uargumentowane? "Nadmierne używanie magii"? Nigga plz.
Plus, ona zawsze była "ordinary magician", a "youkai magician" już nie jest takie ordinary, a wątpię, by ZUN chciał nagle zrobić tak znaczącą rewolucję w charakterystyce jednej z najważniejszych, bądź co bądź, postaci z Gensokyo.

Drewko

• Rage Quitter
  • Drewko's Graceful Assault

Does it hurt, Fenice? I'm sorry. But I didn't build you to be put on a shelf for display. I built you to win! The Gunpla I made... My Wing Gundam Fenice... I made you to show the world that you're the strongest! So... Just hang in there a little longer. Okay, partner?"

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~