News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
Touhou 14; przypuszczenia i spekulacje.

Stefanol

• Wróżek
Odp: Touhou 14; przypuszczenia i spekulacje.
« Reply #105, on May 26th, 2013, 01:28 PM »Last edited on May 26th, 2013, 01:32 PM by Stefanol
Quote from awesome on May 26th, 2013, 01:13 PM
Pojawiły się kolejne linki, teraz pójdzie z górki

http://www.mediafire.com/download/vndihazus6igjj7/th14tr%283%29.rar

https://mega.co.nz/#!FAkSzDyS!becaYyGA4Eih1NW0zcOlq3MiamNyF38LmFEdusnKf3E
To jest to samo co było. Sprawdzałem xD

Jeśli macie już któryś to tu macie 32 bitowe .exe
https://mega.co.nz/#!EZ80TIzI!E16N6EBTDJAqHWJ0urh8fiEa-s8QA_FhMxz0EMipW04

Gdzie moje zunpety ;_;

Blanchefleur

• Zamrożona Żaba
  • (´◕ ◡ ◕`)

Drewko> Spierdalaj, Twoje prawdziwe nazwisko brzmi Houraisan i to jest powód dla którego nie mam zamiaru Ciebie słuchać :<
how cool is that

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #107, on May 26th, 2013, 01:50 PM »
Całkiem ciekawa gierka się zapowiada, muszę powiedzieć. Normal na razie na poziomie TD, chociaż oczywiście bez trance mode. Inazumi łatwiejsza niż boss 2 stage. Naciąłem się na bossie 1 stage bo próbowałem odczytać nazwy spelli xD

Szyna

• Scarlet Meister
  • Zamrożona Żaba
  • Trickster Devil!

Official Remilia-tard of Touhou.pl

Michał

• Zamrożona Żaba

Piscilla

• Rage Quitter

Stefanol

• Wróżek

Siara

• Momiji's Henchman
  • Rage Quitter
  • so lonely~~

Pussy in a pussy's pussy in a room of pussy plushy

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #113, on May 26th, 2013, 02:09 PM »Last edited on May 26th, 2013, 02:23 PM by Raion
Gdzie wy te yukkuri niby widzicie? Nic takiego nie dostrzegłem.

Normal strasznie łatwy, hard trudniejszy ale nadal idzie zrobić bez wielkiego problemu. Lunaticu jeszcze nie próbowałem.
Strasznie powolna gra się wydaje w porównaniu do innych touhou, a ogólnie gameplay najbardziej przypomina mi UFO. Choć jest bardziej mozolne.
Deathbombing dość trudny, przynajmniej na padzie. Ponoć na klawiaturze łatwiej idzie, ale to tak zawsze było.

Twarz bossa 3 stage w trakcie spellcardów... Bezcenna, MOAR

Sprawdziłem też działanie kontynuacji, o ile w ostatnich grach po kontynuacjach wracało na początek stage, to tutaj kontynuuje się grę dalej tak jak w starszych częściach. Innymi słowy, ułatwienie dla słabych ludzi korzystających z kontynuacji.
Oraz zobaczyłem bomby. Opcja Marisy bez broni ma najsilniejszą bombę jaką w życiu widziałem, utrzymuje się przez zbyt długi czas. Zaś Reimu z bronią, ma najfajniejszą bombę, bo ostro napierdziela i fajnie wygląda.
Zaś jeżeli chodzi o opcje strzału, to jak zwykle Reimu podoba mi się najbardziej bo ma amuleciki xD Z opcją z bronią fajniejsza, bo przypomina drużynę Reimu/Yukari z IN

Piscilla

• Rage Quitter

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #115, on May 26th, 2013, 02:36 PM »Last edited on May 26th, 2013, 02:38 PM by Raion
Muzyka faktycznie bardzo dobra, styl ZUNa się pod tym względem jednak trochę zmienił i widać, że próbował dodać on coś nowego co się nieźle udało.

Ale akurat TD jak na razie bardziej mi się podobało, bo mamy tam więcej bossów ^^" Nie nazwę gry która jeszcze nie wyszła grą lepszą od TD.
Poza tym muszę przywyknąć do dziwnej dynamiki tej gry.

Nie widzę też powodu by porównywać DDC akurat do TD, ponieważ bardzo mocno się od TD różni.
System zdobywania żyć mamy z UFO, a bomby i ataki mamy z prawie każdej poprzedniej gry wzięte.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #116, on May 26th, 2013, 02:40 PM »
Quote from Siara on May 26th, 2013, 02:07 PM
dlaczego pani wilczyca podczas swoich spellcardów musi wyć jak zarzynana azjatka? ;___;
i to jeszcze Azjatka +40yo
głowa wilka też jest spoko
no i na razie 3 stage ma najlepsza nutę, mam nadzieję, że nie będzie ona najlepsza w całej grze

Ekkusu

• あやややや~

Roxiee

• Rage Quitter
  • Lullaby of the Forgotten Hell

Piscilla

• Rage Quitter