News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
Touhou 14; przypuszczenia i spekulacje.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
Odp: Touhou 14; przypuszczenia i spekulacje.
« Reply #255, on August 7th, 2013, 12:35 PM »
Quote from PookyFan on August 7th, 2013, 12:08 PM
Protip:

1. Zbieraj fragmenty bomb
2. Do 3. stage'a nie bombuj w ogóle
3. 3. stage
4. BOMBUJ JAK POJEBANY
6. Zostań z max hp i trzema - czterema bombami w zapasie przed walką z bossem
robię tak miszczu; podany przeze mnie przykład zdarzył mi się tylko raz ;)
zresztą ja myślę trochę bardziej przyszłościowo i gram w demo tak, jakbym grał w full version o:

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #256, on August 12th, 2013, 06:51 AM »Last edited on August 12th, 2013, 08:17 AM by critz
Pozwolę temu mówić samemu za siebie. Stream z nico:

(click to show/hide)
Tak, boss S5 to Oni xD. I Chryste jajebie, ten gimmick.

EDIT: Extra stage

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~

Losowa sygnatura tak bardzo losowa.

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes

Piscilla

• Rage Quitter

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #261, on August 12th, 2013, 11:05 AM »
Quote from PookyFan on August 12th, 2013, 08:50 AM
LALALALALA NIE SŁUCHAM NIE PACZĘ NIE OGLĄDAM NIE CHCĘ SOBIE SPOILOWAĆ OBY DO FAJRANTU I NAPIERDALAMY~~~!
To. Nie ma takiego spojlerowania :C

jakoś przy TD nie było, bo pamiętam, że postacie ze stage 4-6 były dla mnie zaskoczeniem~

« Reply #262, on August 12th, 2013, 11:24 AM »Last edited on August 12th, 2013, 11:30 AM by Mayuki
stream w 4 stage tak łudząco podobny do tego z TD
tylko trochę trudniejszy O:
po midbossie mamy z kolei stream podobny do tego z 4 stage w MoF :P
i kurde wiedziałem, że to będzie coś podobnego do Will-o-Wisp z tymi nutkami :P

btw, napis na początku 5 stage brzmi mniej więcej "świat, w którym wszystko jest odwrócone (do góry nogami)". Co to może znaczyć ?
I tak, stage 5 zalatuje Orin aż miło...

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~
« Reply #263, on August 12th, 2013, 11:29 AM »Last edited on August 12th, 2013, 11:31 AM by fretka
Torrent się ściąga, ciekawe jak gra będzie działać na moim systemie - stage 2 czasem potrafił przymulać na walce z sekibanki i jej znikających pociskach

Mayuki: że grasz przeciwnikiem, próbując zabić siebie. albo, co gorsza, INVERTED CONTROLS :(

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #265, on August 12th, 2013, 11:35 AM »
Quote from fretka on August 12th, 2013, 11:29 AM
Torrent się ściąga, ciekawe jak gra będzie działać na moim systemie - stage 2 czasem potrafił przymulać na walce z sekibanki i jej znikających pociskach

Mayuki: że grasz przeciwnikiem, próbując zabić siebie. albo, co gorsza, INVERTED CONTROLS :(
To by było harde
Z gameplaya wynika, że co nonspell/spell stage obraca się lustrzanie : D Ale mógłby się zmieniać W CZASIE spella na przykład, to by było już coś;
aha i patterny nonspelli bossa (całkiem fajnie wygląda) to takie połączenie orinowych i futowych, not much oryginal~

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~
« Reply #267, on August 12th, 2013, 11:47 AM »
Jakby ktoś miał problem z uprawnieniami strony do pobierania dużych plików - wejdźcie w historię, kliknijcie prawym na dowolną witrynę Mega i wybierzcie "Usuń całą witrynę". TO wyczyści Waszą wszelaką styczność z tą stroną i pozwoli wybrać uprawnienia dla pobierania.

SPOILERY PROSZĘ UMIESZCZAĆ W SPOILERACH.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #268, on August 12th, 2013, 12:41 PM »
po pierwszym moim playu:

(click to show/hide)
5 stage:O KURWA JEGO MAĆ...
Fretka, wykrarałaś. Jak ktoś oglądał bleacha i wie kto to Hirako Shinji, wie, że trzeba mózgu Aizena, żeby przejść to stage :D
p.s. i się wyjaśniło - od tego, czy weźmiesz broń przy wyborze postaci, czy nie, zależy to, z kim walczysz w 4 stage (i moim zdaniem laska, z którą walczysz z bronią jest 'lekko' trudniejsza...)
kij, skończyłem na 6 stage :/ już wiem, czemu jest tyle bomb i żyć...ta gra sama w sobie jest w ciul trudna imho...

Piscilla

• Rage Quitter
« Reply #269, on August 12th, 2013, 01:04 PM »
(click to show/hide)
nie pokolei, bo 5 stage zasługuje na pierwsze miejsce, kurwa jego mać, przypomina mi to układanie puzzli do góry nogami w centrum kopernika, jak ktoś to przejdzie/złapie jest piperzonym geniuszem koordynowania półkul mózgowych DD:
4 boss to Prismrivierki na sterydach, ta od broni zmieszana z Shou, ta bez gra z nami w tenisa nutkami, bo czemu nie
ostatni boss TIMEOUT BOLI, bardzo i kojarzy mi się z deczka z Flancią

(click to show/hide)
PS. przeszłam dalej niż Małysz, dohohohohohohohohohohoho