Bo nikt tego nie zmienił, a wcześniej ten temt właśnie był przypuszczeniami
Odp: Touhou 14; przypuszczenia i spekulacje.
« Reply #360, on August 15th, 2013, 01:10 AM »
Nie pamiętam tak odpychającego ostatniego bossa wśród strzelankowych Touhou. Nawet Futo była lepsza. Mam jednak nadzieję, że mi się moje uprzedzenie z czasem zmniejszy.
Sakuya A na Extra to easy mode, można większość walki przejechać na bombach.
Tu trochę się zgodzę, aczkolwiek nie oceniam aż tak surowo. W każdym razie ni to facet, ni dziecko, ni baba...Quote from Scooter Fox on August 15th, 2013, 12:52 AM Nie pamiętam tak odpychającego ostatniego bossa wśród strzelankowych Touhou. Nawet Futo była lepsza. Mam jednak nadzieję, że mi się moje uprzedzenie z czasem zmniejszy.
Pociski w "Attack on Kobito" przypominają mury z Kyojina. Mózg rozjebany D:
Co do wyglądu, to nie można zapominać, że jest "kobito" (i to ostatnią bodajże żyjącą ze swej rasy) powiększoną za pomocą mocy młota, dlatego wygląda tak szotowato
Co do walki, była dobra jak na ostatniego bossa, chociaż spelle takie jak "Shining Needle Sword", albo "Attack on Kobito" to dla mnie koszmar nie do zdzierżenia.
Also ciekawostka, w opisie Extra Story Mode przeczytałem, ze po wydarzeniach DDC Seija spierdoliła po angielsku... mam przeczucie, że jeszcze się z nią spotkamy...
Małyszeq, z tego co rozumiem to pierwsza gra z nowej generacji Touhou. Każda z generacji poza pierwszą miała swoją powracającą postać (I co ciekawe, każda taka postać była bossem piątego stage pierwszej gry w danej generacji :V). Więc tak, stawiam że Seija pojawi się i to nieraz. Może nawet awansuje po jakimś czasie na playable, ale nic jeszcze nie wiadomo.
Małyszeq, z tego co rozumiem to pierwsza gra z nowej generacji Touhou. Każda z generacji poza pierwszą miała swoją powracającą postać (I co ciekawe, każda taka postać była bossem piątego stage pierwszej gry w danej generacji :V). Więc tak, stawiam że Seija pojawi się i to nieraz. Może nawet awansuje po jakimś czasie na playable, ale nic jeszcze nie wiadomo.