News
Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com. Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
Dobra, to w końcu co, sobota, godzina 9.00 na Dworcu Zachodnim? Jaki miejsce checkpointowe proponuję poczekalnię dworcową, bo jest bodaj najbardziej charakterystycznym punktem dworca. Wysłałem do tych z was, których jeszcze nie poznałem irl numer telefonu, tak żebyśmy się w razie czego odnaleźli. Mam nadzieję, że nikogo nie przeoczyłem, a jeśli tak, to nich mi w takim razie wyśle swój nr na PW. ;p
Wiem że już po fakcie ( choć w sumie konwent jeszcze trwa ) ale z powodu choroby nie dałem rady pojechać na Pacon. Mam nadzieję że chociaż wy bawiliście się dobrze.
Pacon jako pierwszy konwent był i dobrym i złym wyborem. Złym, bo większość czasu nie umiałem się bawić ani trafić na pasujące mi atrakcje. Ale dzięki ludziom konwent obronił się w moich oczach, a troszkę stuffu udało mi się dorwać. Touhou sleep niestety był ciasny wiec bardzo ciężko się kimało. Na następny PaCon nie przybędę absolutnie, ale koniecznie muszę znaleźć okazję do spotkania się z tą zacną grupą psycholi jaką jesteście.
Pisałem ci tyle razy że Pacon będzie do dupy i warto dla niego jechać ze 100% nastawieniem na socjal. Choć dużym plusem konwentu było to że mimo baaaardzo małej ilości sklepików to mieli dobry stuff. Koszulka z Keine FTW. <3 A mały sleep był dla mnie bardzo spoko opcją. Nie było tak ciasno by pojawiły się jakiekolwiek problemy ze snem, a dzięki małemu rozmiarowi nie było żadnych randomów tylko stała ekipa. (no pomijam tych dwóch co się rozłożyli przed nami)
Inna sprawa, że te randomy zabrały sporo miejsca, poza tym nie musiałeś zasypiać wtedy jak chędożyły się ze sobą. Co do sklepików w pełni się zgadzam, a koszulinkę z Keine sam chciałem kupić. No i zostałem nobem miesiąca, za zapłacenie 20zł za malutką figurkę Marisy.