News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

Tami

• Wróżek Mniejszy
  • *cacy cacy*
Odp: Ulubione Postacie v.2
« Reply #30, on April 22nd, 2011, 12:28 PM »
Na pierwszym miejscu zdecydowanie Koishi :3 Drugą moją ulubioną dziewczynką jest Reisen. Ponadto Alice w wersji PC-98, Orin, Suwako, Yuyuko, Mokou też nie pogardzę.
:T

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #31, on April 23rd, 2011, 12:20 AM »
Ja dziele postacie na:
-zajebiste
-mniej zajebiste
-bardziej zajebiste
-jeszcze bardziej zajebiste

W grupie "jeszcze bardziej zajebiste" znajdują się między innymi Utsuho, Byakuren, Rin Kaenbyou, Koishi, Shinki, Yukari i Yuyuko.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #32, on May 4th, 2011, 05:10 PM »
ach znowuż...

wszystkie blondynki z Marisą na czele + wszystkie srebrnowłose (nie, nie siwe), do kotła dodaję Byakuren, Murase i Nue i macie moje ulubione ;3

napisać za co konkretnie każda ? ^^

Chris

• Guest
« Reply #33, on May 5th, 2011, 11:42 AM »Last edited on May 6th, 2011, 09:43 AM by Chris
Całkowicie losowa kolejność:
- Remilia
- Ran
- Alice
- Yuugi
- Suika
- Reisen
- Nue
- Meiling
- Tokiko
- Patchouli - Specjalnie dla pana Ignussa

Siara

• Momiji's Henchman
  • Rage Quitter
  • so lonely~~
« Reply #34, on July 9th, 2011, 09:12 PM »Last edited on July 9th, 2011, 09:15 PM by HERUBIM
Ok u mnie lista prezentuje się tak

1 REMILIA moja Waifu ever I<3 wampiry wszelakiej maści
2 Yuyuko (prawie waifu tutaj wygrał fetysz do rządy krwi ^^)
3 Yamaxanadu, Yukari (nie umiem wybrać)
4 Sakuya (chcę taką meido u siebie)
5 Youmu
6 Patchouli (słodka aż zęby mnie bolą)
7 Suika (jakby w ręku trzymała cytrynówkę było by miło >.>)
8 Okuu
9 Sanae(proszę nie bić)
10 Komachi
11 China
12 Flan ale tylko za tego arta
(click to show/hide)

Pussy in a pussy's pussy in a room of pussy plushy

Google_Kriss_Hietala

• Biedna Kapłanka!
  • Official Final fantasytard of touhou.pl

Kotori

• Rage Quitter
« Reply #36, on July 10th, 2011, 09:34 PM »
Ja najbardziej uwielbiam Utsuho :3
Potem na mojej liście są Byakuren,i Mima

Google_Kriss_Hietala

• Biedna Kapłanka!
  • Official Final fantasytard of touhou.pl

Smoku

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #38, on July 11th, 2011, 10:37 AM »
Przednie cycki, zaiste.

W każdym razie sporo ludzi lubi Byakuren. znam conajmniej dwie, które uwielbiają (no names spoken, lol)

no, moje top 4 to Mokou, Ran, Aya i Marisa, w tej kolejności.

Roxiee

• Rage Quitter
  • Lullaby of the Forgotten Hell
« Reply #39, on July 31st, 2011, 12:38 PM »
O, to się tutaj wypowiem szerzej, kogo lubię.

1. Flan - bo lubię psychopatów, postaci z problemami natury psychicznej. No i jest blondynką ^___^ Bardzo podoba mi się jej historia i strój. Sam pomysł ZUNa dotyczący tych skrzydełek mnie zadziwia.
2. Mokou - jej włooooosy [uwielbiam białe włoski i hime cut] i charakterek [chłopczyca o dziewczęcym wyglądzie, yay!].
3. Satori - bo to bardzo smutna i samotna postać, też podoba mi się ten motyw.
4. Byakuren - za to, że w gruncie rzeczy jest bardzo pozytywną postacią. I podoba mi się pomysł z dwukolorowymi włosami.
5. Sunny Milk, Luna Child i Star Sapphire - po prostu uwielbiam ich dizajny. Mają śliczne ubranka i fryzurki. Z tego trio chyba najbardziej podoba mi się Luna Child.

No i dorzucę jeszcze male!wersje postaci przewijające się przez fanarty. Tutaj zdecydowanie moimi faworytami są male!Marisa [pan czarodziej ^__^], male!Alice [niebieskooki blondyn, hah], male!Nue [taki zeschizowany chłopaczek] i male!Yuuka [chyba najczęściej występująca w gender bendingu postać z TH, przedstawiana jako dominujący i niebezpieczny bisz xD].

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~
« Reply #40, on July 31st, 2011, 12:42 PM »
Quote from Roxiee on July 31st, 2011, 12:38 PM
4. Byakuren - za to, że w gruncie rzeczy jest bardzo pozytywną postacią. I podoba mi się pomysł z dwukolorowymi włosami.
Nadal nie wiadomo, czy ten odcień fioletu to nie jest czasem światło odbite od włosów, a pochodzące ze scrolla, co Hijirin trzyma nad głową. Dopóki canon nie wykaże, to trzymam wersję dwukolorowych włosów :3

Losowa sygnatura tak bardzo losowa.

Roxiee

• Rage Quitter
  • Lullaby of the Forgotten Hell
« Reply #41, on July 31st, 2011, 01:22 PM »Last edited on July 31st, 2011, 01:25 PM by Roxiee
Ja też trzymam wersję dwukolorową, bo to ciekawy pomysł. Jeśli ZUN chciał ukazać to odbite światło... To mu raczej trochę nie wyszło ^___^' Ale zobaczymy : D

W sumie zaczynam się też przekonywać do Medicine, bo jest całkiem ładna. Motyw lalki też całkiem mi podchodzi.

Maririn

• Zamrożona Żaba
  • ..::+*+::..
« Reply #42, on July 31st, 2011, 04:10 PM »
, t ttj s? brdzj wypwm
*nb4 znj? j? ptm z dblk?, l kj XD*

1. Yyk - c?kszt?t. m dsgn t mg? nwj? nwj? - jst przs?dk. d tg tn dlktny chrktr, trch? dzcnny, mm wszystk zzwyczj spkjny, jdnk jst t zmnn w zl?n?c d sytcj. p prst n jst tk... tk zjbst ;___; tn jj dlktny ?mch, fmndgpsjsf, wwwwww *mst stp* pz tym fndmw pmys?y w jj przypdk s? zjbst. tn ptyt wgl... czm t jst s?dk ;_;
2. Mrs - pmjj?c, ? prwsz pst?, jk? w g?l pzn?m z th, prwsz n kt?r? trdz?m... t n m tk krw m?j chrktr XDDDDDD (pm?tj ncn3!) pz tym tksty, dzjn t, dz msthspk~~ wrsj PC-98 t? jst zjbst, nwt n wm, czy n brdzj :P
3. Ptchl - , jst m. ks??czk, p?mk : lb? w g?l tk pstc, pdb m s? jj c?kszt?t. n m t? klk mch cch, n kt?r rczj wp?yw s? n m XD" (n chyb ? chdz hkkmr md)
4. Yk - trz m s? g?p przyzn?, b kdy? j? hjc?m, l ? Hch n n? trdz, t mn strdz? ;_; zcz?? s? d nwnnych rn?cj, kt?r m s? spdb?y. sk?czy? s? n tym, ? stwrdz?m, ? jst zjbst krpk.
5. Ykr - trll z cyckm. tk sr t lb? jj chrktr, jst tk npwtrzlny. dzjn t? jst spk.
6. Kgy - nt! c?kszt?t t, c rb z n? fndm XD jj thm jst zjbsty w chj.
7. Myst - zcz?? s? g??wn przz Yy XD" pmy?l?m, ? w sm fjn cpl, chc? m? pplrn :< cz by t ps?, Myst jst s?dk, jj c?kszt?t jst fjny. plb?m j? t brdz~ :3

strczy.

Kabanos

• Użyszkodnik
  • Ekstremalny nakurw i totalny rozpierdol
« Reply #43, on August 1st, 2011, 11:08 AM »
Youmu, bo przyjemnie sie nią ciska w Ten Desires, no i oczywiscie za design i osobowosc.
Przy okazji zalapuje się Yuyuko.

Oli-chan

• Ayatard
« Reply #44, on August 14th, 2011, 09:33 PM »
Moje ulubione:
1.Aya Shameimaru
2.Fujiwara no Mokou
3.Cirno, Remilia Scarlet, Sakuya Izayoi i wiele innych postaci :)