News
Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com. Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
Fakt, trochę zbyt poważnie odpisałem. Anyway, postaram się trochę sensowniej widzieć te sytuacje. Wyobraziłem sobie te ptaki przelatujące ze dwa metry przede mną, bądź co bądź mogła coś trzymać w budynku, z którego wyszła, podczas gdy spiżarnia byłaby zamknięta, ale nieważne... jest jak jest, sry. xP
Mi forum też ostatnio coś szwankowała(po kliknięciu ''cytuj'' strona przenosiła do odpowiedzi, ale cytowana treść nie miała ''quote''). Widać ktoś się bawił w ustawieniach i coś się zwaliło. Pisz PW do Kretona, bo HC blokuje wiadomości.
Sulej wbijaj do SDM! W bibliotece zhakujemy tą księgę w kilka sekund xP
« Reply #1150, on July 17th, 2011, 08:53 PM »Last edited on July 17th, 2011, 08:55 PM by von Suzumien
Ekkusu musiałby się wypowiedzieć, ja jestem nowomyszą. W każdym razie, wydaje mi się, że trochę za mocno naprzód byśmy wyskoczyli. Zwłaszcza, że Sulej z Anielą nadal są obok Świątyni. Nie wiadomo jeszcze czy byśmy się na nich w jakiś sposób nie natknęli, a tak się okazuje, że w tej samej turze gdy żegnaliśmy się z Reimu, a Sulej ogarniał Świątynię, my jesteśmy już prawie na miejscu. ;)