News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

BossKotomi

• Nowomysza
  • Everybody DIE <3
Odp: Przedstaw się
« Reply #600, on July 21st, 2013, 02:43 AM »
Przepraszam ^^ Poprawię się :P
Rumia zje twe ciało , ja zjem twoją duszę.

AQ

• Zamrożona Żaba
  • Lost Property Riot Force 6

BossKotomi

• Nowomysza
  • Everybody DIE <3
« Reply #602, on July 21st, 2013, 03:14 AM »
AQ spokojnie -.- Ja tam się nie przejmuję

Smoku

• Lunatic Kurwa Eyes

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~
« Reply #604, on July 21st, 2013, 03:16 AM »
Tak przy okazji, jakbyś miała być w szóstej klasie podstawówki, słuchając złego jabłka, musiałabyś mieć najwyżej 16 lat. Zostało ono nagrane 6 lat temu, a zrobiło się strasznie popularne jakieś 4 lata temu.
“Bad Apple!!” exploded on October 27, 2009 when Nico Nico Douga user Anira (あにら) released the last draft of his work on the video, inspired by the 2008 fan version. This video, made with 3D moving models and silhouette shadow art featuring a great amount of the female cast from the Touhou series hit YouTube the same day.
Nieładnie okłamywać nowych znajomych od samego początku~

Losowa sygnatura tak bardzo losowa.

BossKotomi

• Nowomysza
  • Everybody DIE <3
« Reply #605, on July 21st, 2013, 03:17 AM »
Czemu nie , i tak nie przyznaję się do dowodu :P

AQ

• Zamrożona Żaba
  • Lost Property Riot Force 6
« Reply #606, on July 21st, 2013, 03:32 AM »
Quote from fretka on July 21st, 2013, 03:16 AM
Tak przy okazji, jakbyś miała być w szóstej klasie podstawówki, słuchając złego jabłka, musiałabyś mieć najwyżej 16 lat. Zostało ono nagrane 6 lat temu, a zrobiło się strasznie popularne jakieś 4 lata temu.
“Bad Apple!!” exploded on October 27, 2009 when Nico Nico Douga user Anira (あにら) released the last draft of his work on the video, inspired by the 2008 fan version. This video, made with 3D moving models and silhouette shadow art featuring a great amount of the female cast from the Touhou series hit YouTube the same day.
Nieładnie okłamywać nowych znajomych od samego początku~
Trochę ci to zajęło. XD

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~
« Reply #607, on July 21st, 2013, 03:33 AM »
Kartoteki się same nie przerzucą XD

Małyszeq

• Green Eyed Invidia
  • Biedna Kapłanka!
  • Midorime no Jealousy
« Reply #608, on July 21st, 2013, 10:38 AM »
Czyżby załoga Party Vana w końcu wzięła nas na radar?:P
Perhaps nobody will mind if I beat a terrible person like you <3

Google_Kriss_Hietala

• Biedna Kapłanka!
  • Official Final fantasytard of touhou.pl
« Reply #609, on July 21st, 2013, 01:04 PM »
LFG partyvan.

Znów Warszawa ;<
Witamy kolejnego hipstera ;<

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa
« Reply #610, on July 21st, 2013, 02:31 PM »
Quote from fretka
Dopisując do powyższego Bad Apple wyszło na albumie Lovelight jako track 02. Data wydania: 20 May 2007. Wincyj Info o albumie
Quote from Kriss_Hietala
LFG partyvan.
/invite Kriss_Hietala

Dawaj, robimy tego dunga xD

Arisu

• Rage Quitter
  • (」・ω・)」うー! (/・ω・)/にゃー!
« Reply #611, on July 21st, 2013, 03:09 PM »
Patrzcie no, nie ma mnie dwa dni, a tu tyle nowości. A jak siedzę w domu to pustka.

Nie ma co się przyczepiać, z czasem się nauczy. I tak jest z nią lepiej niż z 4funem, so...

Witamy na forum, mam nadzieję że zostaniesz na dłużej :3

Ariku

• Wróżek Mniejszy
  • Hell's Traffic Accident
« Reply #612, on July 21st, 2013, 03:20 PM »
No    siemA  ,  nazYwamm siem Ariku i jeztem z Poozna a=nia .     

Lubie tolcio, poznalEm je oglondajac    animuu co lecialo na wieczorynke na tVp1   ,  a tak w ogole to jadem tramwajem z KAtowic do Poznania i jest fajnie, swieci słonice , a pan naprzeciwkooo mnie ma dobre piwo.

Zjadłbym troche kiszonych ogórków, jak macie to wysylajcie na adres: do mnie, poznan, taaka fajna ulica z pitceriom i pifkiem.

też Was kocham ;*
Souls are soft and fluffy.

Kaito

• Biedna Kapłanka!
  • Cypher
« Reply #613, on July 21st, 2013, 03:41 PM »
Quote from Ariku on July 21st, 2013, 03:20 PM

Lubie tolcio, poznalEm je oglondajac    animuu co lecialo na wieczorynke na tVp1   ,  a tak w ogole to jadem tramwajem z KAtowic do Poznania i jest fajnie, swieci słonice , a pan naprzeciwkooo mnie ma dobre piwo.

Zjadłbym troche kiszonych ogórków, jak macie to wysylajcie na adres: do mnie, poznan, taaka fajna ulica z pitceriom i pifkiem.

też Was kocham ;*
Marry me.

Szycha

• Użyszkodnik
  • fap in progress.
« Reply #614, on July 21st, 2013, 06:51 PM »
Quote from Ariku on July 21st, 2013, 03:20 PM

też Was kocham ;*
Go drunk, you're home.