News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

WolframVT

• Nowomysza
Odp: Przedstaw się
« Reply #735, on August 5th, 2013, 02:57 PM »
Cześć,
jestem Wiktoria, mam szesnaście lat i jestem z Rybnika. Moja ksywka to Wolfram i wolę być nazywana po nicku. Touhou poznałam kilka lat temu, ale nie zagłębiałam się zbytnio w tym temacie. Tak "prawdziwie" Touhou poznałam pół roku temu dzięki mojej przyjaciółce Arisu która mnie w to wciągnęła i mogę szczerze powiedzieć, że bardzo mi się spodobało. Nie znam jeszcze wszystkiego w tej dziedzinie, nie grałam we wszystkie części. Dopiero się uczę, wybaczcie. Moje zainteresowania to przede wszystkim manga, anime, konwenty, szycie cosplayów i oczywiście Touhou.
Liczę na miłe powitanie. ^^

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #736, on August 5th, 2013, 03:10 PM »
Witam słynną Wolfram ;) Życzę rychłego nadrobienia zaległości.

WolframVT

• Nowomysza
« Reply #737, on August 5th, 2013, 03:15 PM »
Witam i dziękuję. :'3

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #738, on August 5th, 2013, 03:53 PM »
Quote from WolframVT on August 5th, 2013, 02:57 PM
Nie znam jeszcze wszystkiego w tej dziedzinie, nie grałam we wszystkie części. Dopiero się uczę, wybaczcie.
Poznawanie czegoś i wynikający z tego brak znajomości zagadnienia nie jest powodem do wstydu czy skruchy.
Cytując klasykę - po prostu grejzuj więcej.

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~
« Reply #739, on August 5th, 2013, 05:24 PM »
Quote from Waryate on August 5th, 2013, 03:04 AM
Ale w resztę gier od czasu do czasu również z chęcią zagram chociaż nie idzie mi tak dobrze, jak chcę by mi szło.
Łączę się w bólu ;_;
Nie łam się, za takie wypowiedzi jak Twoja nie besztamy, względną normalność mamy w cenie. Witam i życzę udanego pobytu :3
Quote from WolframVT on August 5th, 2013, 02:57 PM
Nie znam jeszcze wszystkiego w tej dziedzinie, nie grałam we wszystkie części. Dopiero się uczę, wybaczcie.
Jakbyś była zainteresowana jakimś zagadnieniem z Toho, możesz napisać do mnie, Maluetara, Smoka albo któregokolwiek innego moderatora. Z chęcią odpowiemy na te i owe pytania. Grunt to się nie krępować :3

Losowa sygnatura tak bardzo losowa.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #740, on August 5th, 2013, 05:42 PM »
Quote from fretka on August 5th, 2013, 05:24 PM
Jakbyś była zainteresowana jakimś zagadnieniem z Toho, możesz napisać do mnie, Maluetara, Smoka albo któregokolwiek innego moderatora. Z chęcią odpowiemy na te i owe pytania. Grunt to się nie krępować :3
Nie zapominaj o Kretonie :P

(click to show/hide)
i zapraszam do fan klubu Lady Hijiri! : D

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~
« Reply #741, on August 5th, 2013, 05:46 PM »
Quote from Mayuki on August 5th, 2013, 05:42 PM
Nie zapominaj o Kretonie :P
noniewiem.tiff

Waryate

• Wróżek
  • ~
« Reply #742, on August 5th, 2013, 06:16 PM »
Quote from Roxiee on August 5th, 2013, 02:28 PM
Hej! Fajnie, że wpadł ktoś z lubelskiego
Z tego co zauważyłem, lubelskie to chyba najrzadziej pojawiające się województwo w internetach. Tak daleko mam do ludzi, chlip.
Nie łam się, za takie wypowiedzi jak Twoja nie besztamy, względną normalność mamy w cenie. Witam i życzę udanego pobytu :3
Nie łamię się, czemu miałbym? Również witam (po raz n-ty, to takie przyjemne : D) i dziękuję ^&^

Cthulhoo

• Rage Quitter
  • Patchy >> all
« Reply #743, on August 5th, 2013, 06:35 PM »
Również się przywitam P:
Bawcie się tu dobrze i nie zraźcie się zbyt szybko P:

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa
« Reply #744, on August 5th, 2013, 06:38 PM »
Quote from fretka
noniewiem.tiff
Nie przypierdalaj się. Odpisać na pytania mogę.

Cthulhoo

• Rage Quitter
  • Patchy >> all
« Reply #745, on August 5th, 2013, 06:40 PM »
To odpisz na moje: pomożesz mi sklecić jakąś decklistę na przyszłą niedzielę? xD

Roxiee

• Rage Quitter
  • Lullaby of the Forgotten Hell
« Reply #746, on August 5th, 2013, 06:49 PM »
Quote from Waryate on August 5th, 2013, 06:16 PM
Z tego co zauważyłem, lubelskie to chyba najrzadziej pojawiające się województwo w internetach. Tak daleko mam do ludzi, chlip.
O panie, tak bardzo to i również nad tym ubolewam. 'Ukraina' taka odcięta od świata.

Witaj Wolfram :)

Cthulhoo

• Rage Quitter
  • Patchy >> all
« Reply #747, on August 5th, 2013, 06:50 PM »
Lubelskie... wybiorę się tam zapewne na kolejną edycję Nejiro. Oby było mniej odwołanych atrakcji niż w tym roku :P

Waryate

• Wróżek
  • ~
« Reply #748, on August 5th, 2013, 07:26 PM »
Miałem być na niedawnym Nejiro, ale nagle wszystko przestało się kalkulować i dałem sobie spokój. Opinie nt. samego wydarzenia były podzielone, coś ciekawego tam było?

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa
« Reply #749, on August 5th, 2013, 08:25 PM »
Quote from Cthulhoo
To odpisz na moje: pomożesz mi sklecić jakąś decklistę na przyszłą niedzielę? xD
To do małysza pisz, nie do mnie.