News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

Małyszeq

• Green Eyed Invidia
  • Biedna Kapłanka!
  • Midorime no Jealousy
Odp: Przedstaw się
« Reply #810, on August 10th, 2013, 02:20 PM »
Arisu, dopiero teraz to przeczytałem, zrobiłaś mi dzień. Wnioskuję do Kretona, aby nadać jej forumowy tytuł "Sephi Buster" :3
Perhaps nobody will mind if I beat a terrible person like you <3

Siara

• Momiji's Henchman
  • Rage Quitter
  • so lonely~~
« Reply #811, on August 11th, 2013, 12:24 PM »
czemu trzy razy widziałem tu swój nick?
mi fanki (z naciskiem na female) nie przeszkadzają i chętnie napije się soczku/kawki/piwka i porozmawiam jak to ta biała wilczyca jest zajebista.
po za tym w odróżnieniu do części forum mnie kręcą dojrzałe panny fizycznie i psychicznie
(click to show/hide)
ale ja zawsze byłem dziwny ;___;

a po za tym
(click to show/hide)
Witam wszystkich nowych użyszkodników

Pussy in a pussy's pussy in a room of pussy plushy

Małyszeq

• Green Eyed Invidia
  • Biedna Kapłanka!
  • Midorime no Jealousy
« Reply #812, on August 11th, 2013, 01:46 PM »
Yup, stary hejt na Kretona autorstwa Misuzu (która potem przyszła zdobywać atencję na tym forum,którego administratora tak zjechała). Wiarygodne jak Mima pstatnim bossem Touhou 14.

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa
« Reply #813, on August 11th, 2013, 08:49 PM »
*Grzmot*

Banhammer strikes down the bitches.

*Wincyj grzmotów.*

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~
« Reply #814, on August 11th, 2013, 08:50 PM »Last edited on August 11th, 2013, 09:00 PM by fretka
Olaboga, admina obrażajo ;\
Naucz się w końcu podchodzić z dystansem do siebie, bo permaban za coś takiego to nie jest najlepsze rozwiązanie - tylko podżega do dalszego tworzenia temu podobnych treści.

Losowa sygnatura tak bardzo losowa.

Drewko

• Rage Quitter
  • Drewko's Graceful Assault
« Reply #815, on August 11th, 2013, 09:10 PM »Last edited on August 11th, 2013, 09:20 PM by Drewko
Fretka ma racje, trzeba mieć dystans do siebie.
I tak jak zauważyła permaban raczej nie załatwi sprawy... nie żebym znał to z własnego doświadczenia, hehe.

A tak btw.
(click to show/hide)
Witam wszystkich chlebem i solą, na forum gdzie wszystko wszystko pier... sami wiecie co.

A tak btw co do traktowania nowych nastoletnich użytkowniczek jako sex targety: wszystkie pedofile - ogarnijcie hormony, to nie forum erotyczne dla pryszczatych nastolatków. Nie żeby psuło to jakkolwiek renomę tego forum ale cholercia, sami sobie wystawiacie ocenę i to niezbyt pozytywną. Jak macie takie ciągoty to nie wiem... obejrzyjcie jakiś loli doujin a jak to nie pomaga to może wizyta u psychologa coś da?

Does it hurt, Fenice? I'm sorry. But I didn't build you to be put on a shelf for display. I built you to win! The Gunpla I made... My Wing Gundam Fenice... I made you to show the world that you're the strongest! So... Just hang in there a little longer. Okay, partner?"

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #816, on August 11th, 2013, 10:14 PM »
(click to show/hide)
voice of your consciences...

Kotori

• Rage Quitter
« Reply #817, on August 21st, 2013, 09:13 PM »
Quote from czaks on August 21st, 2013, 09:07 PM
Nasze kochane kosplejerki niewiedział czy to jest toho, touhou czy moze tohou czy tohu....czy moze po prostu male dziewczynki dla starych pedofilów), nie wspominając o podstawowej chociaż wiedzy o uniwersum i postaciach... Ja się nie wypowiadam bom nowociota.... ale też nic nie kosplejuję :D
Nie wiem,czy troll czy nie.
Jednak,jeśli piszesz takie rzeczy to chyba w złym miejscu : P

Małyszeq

• Green Eyed Invidia
  • Biedna Kapłanka!
  • Midorime no Jealousy
« Reply #818, on August 21st, 2013, 09:18 PM »
Kreton już poinformowany

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa

Phantom

• Nowomysza+
  • So nanoka~?
« Reply #820, on August 26th, 2013, 02:49 AM »
Witam

Imię: Bartek
Nick: Phantom
Miejsce zamieszkania: Stargard
Zainteresowania: anime i manga, gry komputerowe, ofc Touhou, sci-fi i horrory, zjawiska paranormalne, astronomia, militaria i trochę innych rzeczy...
Słucham: metalu/rocka/wszystkiego, co ma szybkie tępo, chwytliwą melodie i dużo gitary
Od kiedy interesujesz się Touhou: od początku obecnych wakacji, czyli niecałe 2 miesiące

To tyle, liczę, że nie będę tego żałował...

Waryate

• Wróżek
  • ~
« Reply #821, on August 26th, 2013, 03:42 AM »
Tępo powiadasz. Sporo osób w znanych mi internetach słucha metalu podobno, jej. Niby sam jestem tu nowy, ale czemu miałbym nie powitać kolejnego? Witaj więc.

Ekkusu

• あやややや~
« Reply #822, on August 26th, 2013, 03:48 AM »
Tak teraz patrze i widzę, że moim jedynym postem tutaj było... pytanie, czy się tutaj przedstawiałem. Derp.

1. Mateusz
2. Ekkusu, EQSUE, eKSu,
3. W chwili obecnej a z 20
4. Centrum polski
5. Pisanie pierdół na różnych forach i nie tylko, marnowanie czasu na bezsensowne gry, wcielanie się w różne wymyślone fantastyczne postacie podczas gdy ma się problemy z podniesieniem kraty piwa, niepotrzebne myślenie na temat sensu istnienia, niedzielne słuchanie melodyjek z pralki, tostera i innych urządzeń RTV i AGD (Chiptune, rock, metal, trance)
6. Z ponad trzy lata to będzie na pewno.
7. Nie jeżdżę po konwentach, aczkolwiek jak ktoś będzie w okolicach Łodzi to może dać mi cynk to chętnie się spotkam. Przeważnie nieogarnięty w tym co się dzieje, wchodzę (Zwłaszcza ostatnio) sporadycznie, lubię marmoladę, musztardę rosyjską i parówki z wody. I gadać pierdoły w pierdołowaty sposób. Wybaczcie ;_;

PS: Jak tak poskakałem sobie po ostatnich stronach... niech ktoś to lepiej ogarnie bo straszy.

PS2: Heyo Phantom, heyo Waryate bo Ciebie też nie znam.

Phantom

• Nowomysza+
  • So nanoka~?
« Reply #823, on August 26th, 2013, 04:08 AM »Last edited on August 26th, 2013, 04:12 AM by Phantom
Quote from Waryate on August 26th, 2013, 03:42 AM
Witaj więc.
Quote from Ekkusu on August 26th, 2013, 03:48 AM
Heyo Phantom
Yo
Tak teraz czytam swoje wypociny...
Quote from Phantom on August 26th, 2013, 02:49 AM
Słucham: metalu/rocka/wszystkiego, co ma szybkie tępo, chwytliwą melodie i dużo gitary

co ma szybkie tępo

tępo
Kurna...*megafacepalm.jpg", chodziło oczywiście o tempo...
Heh, nie ma to jak popełnić błąd w pierwszym napisanym poście...
Dziękuje Waryate za zwrócenie uwagi.

Waryate

• Wróżek
  • ~
« Reply #824, on August 26th, 2013, 04:13 AM »
Hai Ekkusu. Ja to ogólnie nowy i mało znany jestem, nie jeżdżę po konwentach, czy coś.[s/]