News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes
Odp: Przedstaw się
« Reply #945, on October 10th, 2013, 09:01 PM »
Podoba mi się twój styl pisania Kuroneko, ale po twoim nicku muszę stwierdzić, że masz chujowy gust =/
Zmień go bo widzę, że mogą być z ciebie ludzie.

Kuroneko69

• Użyszkodnik
« Reply #946, on October 10th, 2013, 09:07 PM »
No wlasnie nick jest total unrelated. Ostatnio ogladalam m jak ryszard z oreimo( strasznie chujowe anime, moze bez Kirino daloby sie ogladac) i stad ten nick.

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~
« Reply #947, on October 10th, 2013, 09:11 PM »
Ale Guronegro jest całkiem w porządku, widziałam jeden odcinek, więc się wypowiadam =/

Losowa sygnatura tak bardzo losowa.

Cthulhoo

• Rage Quitter
  • Patchy >> all
« Reply #948, on October 10th, 2013, 09:34 PM »
Jest w porządku... w pierwszym sezonie. Później stara się dorównać "wysokiemu" poziomowi dwójki :P

zaraz

• Nowomysza
  • Ale ładna broszka... mogę ci ją ukraść?
« Reply #949, on June 15th, 2014, 05:54 PM »
Witam... Ponownie. Przybyłem tu by powiększyć swoje skromne grono znajomych. Niektórzy mogą sobie przypominać innego Zraza, ale mogę z dumą powiedzieć że wydoroślałem... Patrzę na swoje stare posty i zastanawiam się czy ja na serio byłem taki głupi, czy tylko trollowałem przyszłego siebie. Każdy kiedyś był mały i głupi, prawda?
Im so foxy

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #950, on June 15th, 2014, 07:54 PM »
Czy ja wiem? Ja tam nie byłem.

No witaj, witaj. Mętnie mi się jakiś Zaraz faktycznie kojarzy, ale nie przypominam sobie ani jego, ani jego postów zbyt dokładnie. Anyway, jeśli faktycznie kroczysz teraz ścieżką ogarniętości, to miło Cię widzieć... z powrotem?

zaraz

• Nowomysza
  • Ale ładna broszka... mogę ci ją ukraść?
« Reply #951, on June 15th, 2014, 10:30 PM »Last edited on June 15th, 2014, 10:31 PM by zaraz
Dobra, to przedstawię się w pełni: nazywam się Antoni, zwą mnie też Kawą. Wiek może pomińmy choć powiem że na niektóre tematy na forum jestem za młody fizycznie. Moje ulubione postacie z th to: Sakuya <3, Flandre, Moko oraz Ayayayayayayayayaya. I... jestem bratem sulejmana. Nie hejtujcie mnie za to bo, rodziny się nie wybiera.

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #952, on June 15th, 2014, 10:51 PM »
Wait, Antek, to Ty? Derp, dawno Cię nie widziałem.

A o starszym bracie nie mów złych rzeczy, to mój dobry kumpel. Pokój Ci pomalował ostatnio z tego co żem słyszał, powinieneś być mu wdzięczny.

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa
« Reply #953, on June 16th, 2014, 01:45 AM »
Quote from zaraz
I... jestem bratem sulejmana. Nie hejtujcie mnie za to bo, rodziny się nie wybiera.
Hejt ? Skąd. Brb, banuje obu ;)

Drewko

• Rage Quitter
  • Drewko's Graceful Assault
« Reply #954, on June 16th, 2014, 04:14 PM »
No siema Antek!
Też Ciebie tak troszkę pamiętam. Spokojnie, Kreton żartuje z tym banem... chyba.

Does it hurt, Fenice? I'm sorry. But I didn't build you to be put on a shelf for display. I built you to win! The Gunpla I made... My Wing Gundam Fenice... I made you to show the world that you're the strongest! So... Just hang in there a little longer. Okay, partner?"

Kaito

• Biedna Kapłanka!
  • Cypher

Sephi

• Często łamię regulamin!
  • Biedna Kapłanka!
« Reply #956, on June 22nd, 2014, 09:03 PM »
Witaj ponownie !
Z tego co cię zapamiętałem ( z ... Mokonu 2011 ? ) na żywo nie byłeś taki straszny jak w internecie .
Skoro sam twierdzisz że jesteś bardziej ogarnięty niż kiedyś to tym lepiej że powróciłeś :) .

Krolo

• Wróżek
  • Poltergeist Pianist
« Reply #957, on August 14th, 2014, 06:52 PM »
Witam wszystkich w moim pierwszym poście! Po ostatnim konwencie obiecałem sobie, że w końcu zacznę się udzielać na tym forum, tak więc oto i jestem.

1. Mam na imię Mateusz.
2. Wszyscy mówią mi po nazwisku, a "Krolo" to jego prze-aranżowana wersja.
3. Prawie 17.
4. Warszawa, Białołęka.
5. Muzyka, szczególnie ta związana z Touhou; nauka gry na pianinie oraz gitarze basowej.
6. 2 lata, o ile dobrze liczę.
7. Ogólnie to dziwak, nikt z mojego otoczenia nie interesuje się Touhou, więc czuję się samotny. Zazwyczaj jednak jestem pozytywnie nastawiony do życia.

(click to show/hide)
Also: Yukahree mah waifoo

Kotori

• Rage Quitter
« Reply #958, on August 14th, 2014, 07:02 PM »
Quote from Krolo on August 14th, 2014, 06:52 PM
Witam wszystkich w moim pierwszym poście! Po ostatnim konwencie obiecałem sobie, że w końcu zacznę się udzielać na tym forum, tak więc oto i jestem.

1. Mam na imię Mateusz.
2. Wszyscy mówią mi po nazwisku, a "Krolo" to jego prze-aranżowana wersja.
3. Prawie 17.
4. Warszawa, Białołęka.
5. Muzyka, szczególnie ta związana z Touhou; nauka gry na pianinie oraz gitarze basowej.
6. 2 lata, o ile dobrze liczę.
7. Ogólnie to dziwak, nikt z mojego otoczenia nie interesuje się Touhou, więc czuję się samotny. Zazwyczaj jednak jestem pozytywnie nastawiony do życia.

(click to show/hide)
Also: Yukahree mah waifoo
Siema!
Also,o jakim konwencie mówisz?

Krolo

• Wróżek
  • Poltergeist Pianist
« Reply #959, on August 14th, 2014, 07:14 PM »
O NiuConie ostatnim. Widziałem i zamieniłem nawet parę słów z ludźmi, którzy jak widzę często tu się udzielają (Critz, Tribell, Raion), aczkolwiek nie sądzę by mnie pamiętali.