News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

Arisu

• Rage Quitter
  • (」・ω・)」うー! (/・ω・)/にゃー!
Odp: Przedstaw się
« Reply #960, on August 14th, 2014, 07:23 PM »
Warszawa...
Byłeś może na Animatsuri?

Krolo

• Wróżek
  • Poltergeist Pianist
« Reply #961, on August 14th, 2014, 07:29 PM »
W tym roku nie mogłem, a raczej nie chciało mi się, bo konwent był dosłownie dzień po tym jak wróciłem z obozu. A rok temu jakoś tak szybko się zawinąłem bo mi panele nie odpowiadały. Wcześniej nie jeździłem.

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #962, on August 14th, 2014, 07:48 PM »
Quote from Krolo on August 14th, 2014, 07:14 PM
O NiuConie ostatnim. Widziałem i zamieniłem nawet parę słów z ludźmi, którzy jak widzę często tu się udzielają (Critz, Tribell, Raion), aczkolwiek nie sądzę by mnie pamiętali.
>Ktoś spoza forume mnie kojarzy z widzenia
Oh wow ;_;. Witam i o zdrowie pytam. Z ciekawości, nie jesteś tak całkiem przypadkiem osobą, której prezentowałem ?

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

Krolo

• Wróżek
  • Poltergeist Pianist
« Reply #963, on August 14th, 2014, 08:17 PM »
To chyba ja ;p Mówiłeś o nawiązaniach do innych stage 5 i mitologii cthulhu (musiałem użyć internetów to sprawdzenia pisowni ;p)

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #964, on August 14th, 2014, 08:48 PM »
Yaaaay \\(^O^)//. Tak przykuło moją uwagę, że jakaś nieznajoma mi osoba w osu roomie kojarzy cholerne Mystical Power Plant (nawiązania na tym filmie do S5 z UFO, TD i DDC masz od 21:48).
Ta, RSS nawiązuje do Cthulhoo i mitologii pana H.P. Lovecrafta, aczkolwiek pewien Pan w okularach który też był z nami w Osu roomie i grał w karty gdy ja prezentowałem RSS pewnie też chciałby byś go zapamiętał :V.

Krolo

• Wróżek
  • Poltergeist Pianist
« Reply #965, on August 14th, 2014, 08:52 PM »
Tak, jego też kojarzę. Mniej więcej jak zbierał fundusze na wejściówkę od ludzi z kolejki. Po prostu nie wiedziałem jak się piszę "Ktulu"

Arisu

• Rage Quitter
  • (」・ω・)」うー! (/・ω・)/にゃー!
« Reply #966, on August 14th, 2014, 09:08 PM »
Quote from Krolo on August 14th, 2014, 08:52 PM
Tak, jego też kojarzę. Mniej więcej jak zbierał fundusze na wejściówkę od ludzi z kolejki. Po prostu nie wiedziałem jak się piszę "Ktulu"
Dlatego wszyscy piszą po prostu "Ktulu" : D

Archi

• Zamrożona Żaba
  • Chcę zegarek panienki Izayoi ;_; Czasu tak mało...
« Reply #967, on August 17th, 2014, 08:52 PM »
(click to show/hide)
Also: Yukahree mah waifoo
Wykrywam tarda TH07... Siemanko witaj na forumach, co do Szefowej:
(click to show/hide)

Ukami

• Nowomysza
« Reply #968, on August 19th, 2014, 01:48 AM »Last edited on August 19th, 2014, 03:08 AM by Ukami
Po już ok. 4 miesiącach bezczynnego siedzenia i czytania kanału na irc-u postanawiam się chociaż przywitać.
1. Jakub

2. Ukami

3. Za jakieś pół roku skończę 17

4. Łódź

5. Hymm, co mnie interesuje. W sumie większość rzeczy, które interesują ludzi bez życia społecznego jak ja czyli granie w gry, oglądanie chińskich bajek, przeglądanie internetu. No, dochodzi do tego jeszcze granie w koszykówkę od czasu do czasu. Nie mam ulubionego rodzaju muzyki więc słucham to co mi się podoba, jednak większość mojej playlisty to touhou.

6. O touhou pierwszy raz usłyszałem chyba 3 lata temu, jednak po odpaleniu TH01 zniechęciłem się. Jakieś pół roku temu znowu wróciłem do tego i siedzę w tym aż do teraz.

7. Typowy no-life. Bez większego życia społecznego bo go nie potrzebuję tak jak wielu ludzi. To co mam teraz mi w zupełności wystarczy. Kontakt z ludźmi ograniczam do znajomych i ludzi na konwentach. Brak większego celu w życiu(co osobiście mnie zaczyna lekko martwić). Tak na marginesie to też jestem chatop-em na najdziwniejszym miejscu jakim jest #polish czyli polski czat w grze osu!. Chyba od jeszcze bardziej gorszej strony już nie mogłem się przywitać.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #969, on August 19th, 2014, 02:27 AM »
Quote from Ukami on August 19th, 2014, 01:48 AM
4. Łódź

5. (...) granie w koszykówkę od czasu do czasu (...) ludzi na konwentach.
Dwa plusy na wstępie, stary. Witam jak najbardziej.
Po Ekkusu i Einie jesteś trzecim touhoutardem z Łodzi jakiego ever tu widziałem.
Może ktoś wreszcie zauważy to miasto na polskiej mapie touhou.

Wpadaj na Kapitularz. ;)

Ukami

• Nowomysza
« Reply #970, on August 19th, 2014, 02:33 AM »
Quote from Mayuki on August 19th, 2014, 02:27 AM
Wpadaj na Kapitularz. ;)
Bywam na wszelakich konwentach w Łodzi (i na tych małych i na tych jeszcze mniejszych), więc na kapitularzu będę na pewno.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~

Ukami

• Nowomysza
« Reply #972, on August 19th, 2014, 03:04 AM »
Quote from Mayuki on August 19th, 2014, 02:58 AM
Zatem rozumiem, że Ućkon odwiedziłeś?
Kapitularz 2013->DKJ (to w sumie nawet konwent nie był ale mniejsza)->Ućkon->Gakkon->Kapitularz 2014.
Jeszcze gdzieś się przewinął Pyrkon 2013. Nie chadzam na konwenty poza Łódź bo jakoś nie mogę się przemóc do spania  w sleeproomie.

Arisu

• Rage Quitter
  • (」・ω・)」うー! (/・ω・)/にゃー!
« Reply #973, on August 19th, 2014, 01:37 PM »
Quote from Mayuki on August 19th, 2014, 02:27 AM
Może ktoś wreszcie zauważy to miasto na polskiej mapie touhou.
I tak na zawsze pozostaniecie Nieistniejącym Łódzkim Fandomem.

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #974, on August 19th, 2014, 01:42 PM »Last edited on August 19th, 2014, 01:46 PM by critz
Obligatoryjne "A co ja mam powiedzieć". Miasto wojewódzkie, tfu, dzie jakiś konwent ;_;.

Welp, witam kolejnego przybysza chlebem i solą. Uznaj proszę moją solidarność z bezcelowym włóczeniem się po drodze (nie)życia z playlistą pełną Touhou (aczkolwiek zaczęcie przygody od HRtP to nie do końca był fortunny ruch, lepiej jak każdy od EoSD :V).  Oby nam się fandom rozrastał dalej lub chociaż nie kurczył.