Coś ty brał critzu ?
Odp: Przedstaw się
« Reply #975, on August 19th, 2014, 02:01 PM »
I’m not stoned, I’m just a naturally stupid person.
THDots T.T
muzyka(breakcore itp., dnb, touhou-related)
Stream Kamruza. ^.^Quote from Mishuki]muzyka(breakcore itp., dnb, touhou-related)[/quote]Wyczuwam dobry gust.[/quote];w; dzięki, w muzyce przycąga mnie spora ilość bpm :3[quote author=critz on August 19th, 2014, 09:49 PM Domo. Co ten hat-trick nowych gości, jakaś akcja promocyjna strony jak nie patrzyłem?
3. Wiek
16,5 D:
Żeby się nie okazało, że to powtórka tego ostatniego... trolla? z nawałnicą "nowych userów"...
W H O AQuote from Mishuki on August 19th, 2014, 09:13 PM 3. Wiek
16,5 D:
Troll ze mnie taki jak z koziej... z kozy trąba.
...hum? ;w;Quote from Arisu on August 19th, 2014, 10:00 PM W H O A
Whoops, wydało się
Co ten hat-trick nowych gości, jakaś akcja promocyjna strony jak nie patrzyłem?
Mogę się mylić (i mam taką nadzieję)
Nieźle poznać na tym forum towarzysza w podobnym wieku ; v ;(click to show/hide) Whoops, wydało się
Witajcie szanowne młodociane nołlajfy!
Widzę, że ciężko Wam w społeczeństwie i nie widzicie świata poza ekranem monitora, lecz naprawdę nie mogliście lepiej trafić. Tutaj, w doborowym towarzystwie i fantastycznej atmosferze, macie szansę naprawić swoje umiejętności interpersonalne i z uśmiechem spojrzeć na drugiego człowieka, jednocześnie pogłębiając swoją pasję do małych dziewczynek.
Na tym forum każdy da Wam coś od siebie: Smoku kulturę, Pooky ogładę, a Sephi umiejętność podrywu. Gdy zabraknie Wam słowa pisze z critzem, a gdy męskiej pociechy - ze mną. Gdy po paru dniach zaczniecie się zastanawiać nad organizacją swojego już trochę polepszonego życia - konsultujcie się z Kretonem.
Nie wstydźcie się też pytać o fap material, każdy ma go pod dostatkiem! Dla każdego coś się znajdzie ;3
Siadajcie i rozgośćcie się. Piszcie w tematach. Wpadajcie na kony. Rozkoszujcie się Touhou razem z nami.
P. S. Lubicie Bleacha?