Obawiam się, że jedyne, co macie wspólnego z Jezusem, to włosy i to, że lubicie czasem wypić sobie wina. ;S
Odp: Przedstaw się
« Reply #1050, on September 16th, 2014, 12:04 AM »Last edited on September 16th, 2014, 12:05 AM by Archi
Obawiam się, że jedyne, co macie wspólnego z Jezusem, to włosy i to, że lubicie czasem wypić sobie wina. ;S
^Ja zamieniam za to pełne butelki w puste.
Also, apropos tematu "przedstaw się". Za tydzień będę w Warszawie. Jest tam ktoś kto chce się spotkać przy flaszce?
Quote from Piscilla on September 15th, 2014, 10:12 PM ... poczułam się nekrofilemQuote from Małyszeq on September 15th, 2014, 10:13 PM Za pierwszym razem to bło smieszne, ale jak Ci zaraz jebnę... albo następnym razem jak się spotkamy :3The resemblance is too strong. Tomek, czy to Ty? xDQuote from Małyszeq on September 15th, 2014, 10:40 PM Legenda głosi, że przy objawieniu mesjasza pewien Kamruz nie uwierzy w powtórne jego przyjście i jako odstępca od wiary strącon będzie w ognie Makai gdzie będzie płacz, zgrzytanie zębów i mentalna gimbaza :3
Anyway, starczy offtpu :3
Ale zarost jakościowy, milordzie.
* Red Fedora zakłada plastikowe wiaderko na głowę.Straszny offtop się zrobił, mam wrażenie że coś rzadko męczycie hyde park. (macie coś takiego?)
Co ma admin do tego, że modowie chyba też śpią xD
Cześć wam. Touhou zawsze uważałem za hobby i zjawisko zbyt niecodzienne i "elitarne" by odpowiednim byłoby trywializować je przez tworzenie publicznych społeczności, ale to forum wygląda sympatycznie. Przekonuje mnie zakaz atencyjności i poziom materiałów/dyskusji na stronie. Macie więc nowego użytkownika.
O mnie: nie lubię bijatyk, shmupów i trudnych gier (lol). Nintendo DS jest moją ukochaną konsolą, i jeśli też ją lubisz to pewnie będziemy się dogadywać. Czasami rysuję w Paint Tool SAI, stanowczo za mało by mieć nadzieję na osiągnięcie profesjonalnego poziomu. To na razie tyle.