News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

Kamruz

• Rage Quitter

Krolo

• Wróżek
  • Poltergeist Pianist

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
Odp: Przedstaw się
« Reply #1097, on November 7th, 2014, 07:53 PM »
"niedawno" to pojęcie mocno względne. I zainetresowanie od niedawna nie zwalnia z możliwości rysowania.

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #1098, on November 7th, 2014, 07:56 PM »
Ale nie wymusza konieczności. Zluzuj poślady, Raion. Twój tohofanatyzm czasem naprawdę mnie niepokoi.

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #1099, on November 7th, 2014, 08:06 PM »
Wyraziłem jedynie swoją dezaprobatę + użyłem słów "nie wyklucza możliwości" co oznacza, że mógłby to zrobić i jedynie nie aprobuję, że nie zrobił.
Po raz milionowy powtarzam tobie pooky, naucz się czytać ze zrozumieniem >.>

Nie wymuszam by rysował dziewczynki ale miło by było jak by to robił ^^"

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #1100, on November 7th, 2014, 08:17 PM »
Czasami używasz niewłaściwych słów. Mocno niewłaściwych. Stąd nieporozumienia.

Krolo

• Wróżek
  • Poltergeist Pianist
« Reply #1101, on November 7th, 2014, 08:26 PM »
Rysunki są z czasów, jak jeszcze nie wiedział o istnieniu Toho. Ot cała filozofia. W każdym razie od tej pory myślę, że będzie można liczyć na coś ciekawego z jego strony.

Sephi

• Często łamię regulamin!
  • Biedna Kapłanka!
« Reply #1102, on November 10th, 2014, 12:11 PM »
Quote from Krolo on November 7th, 2014, 08:26 PM
Rysunki są z czasów, jak jeszcze nie wiedział o istnieniu Toho. Ot cała filozofia. W każdym razie od tej pory myślę, że będzie można liczyć na coś ciekawego z jego strony.
Witamy na Touhou.pl :)
Mam nadzieję że kiedy już zrobisz rysunek jakiejś postaci z Touhou podzielisz się nim z nami ^^ .

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~
« Reply #1103, on November 11th, 2014, 08:28 PM »
Krolo, kradnę Twoją sygnaturę do rotatora. Hope you don't mind.

Zielu, całkiem nieźle Ci idzie. Polecałabym jednak zamiast starać się dokładnie przerysowywać obiekty i trace'ować obrazki (to drugie to jedna z tych rzeczy za którymi zajebiście nie przepadam) oglądać je dokładnie, badać zależności między ich elementami i rozbijać je na części pierwsze. Przerysowywanie ma swoje uroki, ale znacznie więcej można zdziałać, jak zna się cały szkielet tego, co chcesz przedstawić ; 3

Losowa sygnatura tak bardzo losowa.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~

Zanarhi

• Użyszkodnik
  • Mehowy wojownik
« Reply #1105, on November 14th, 2014, 06:28 PM »

Waldemar
Zanarhi aka sgt. Tyrael (dla świata zewnętrznego Shameimaru)
Jej, powiem że prawie 18, no tak 80% postępu na 17 poziomie ;)
Zamieszkały w ok. Siedlec (Mazowieckie, taka prowincja)
Interesuję się przede wszystkim no wszystkim po trochu. Od zabawy z bronią palną po taktyki wojsk specjalnych. Polityka też tak trochę. Nie mam zainteresowań zbytnio, dobrze?!
Touhou interesuje się od niecałego roku, zaczęło się od U.N owen was her... i się skończyło na stanie aktualnym. Przede wszystkim muzyka jest moją smykałką, w gry to tylko IN, MoF, SA (poziom norm w porywach do hard) oraz Hisoutensoku. Nieoficjalne to "Dat Youmu 3d game :D". Ale dla mnie Touhou to przede wszystkim muzyka począwszy od oryginałów skończywszy na wokalach przeważnie Toho Eurobeat. Ostatnio biorę się za książki, a właściwie szukam opowiadań, tych oryginalnych (coś czytałem o Rinosuke) oraz fanowskich. Mam nadzieję, że pomożecie.
A o sobie krótko - człowiek bardzo rozpoznawalny w swoim towarzystwie, ukrywający się z uwielbieniem dla całego Touhou Project, gdyż ludzie stojący przy mnie tego nie tolerują. Skryty fan touhou w skrócie. Człowiek lubiący tworzenie własnych teorii (np. teoria uniwersalnego wiadra czy bułki jako uniwersum wszechświata). Najbardziej w sobie cenię kreatywność i potęgę wyobraźni, gdybym miał talent do pisania wydałbym kilkanaście książek. W wolnych chwilach tworzę w swojej wyobraźni świat własny, przeważnie jak oto Waldemar jest w Gensokyo :D. Chciałbym być bardziej fanem touhou i czerpać z tego większą radość wraz z innymi tohofanami. Dziękuję za uwagę i witam. Historia odnośnie wygranej w lotka bardziej mnie przekonała aby tu się wplątać.

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa
« Reply #1106, on November 14th, 2014, 06:39 PM »
Quote from Zanarhi
człowiek bardzo rozpoznawalny w swoim towarzystwie, ukrywający się z uwielbieniem dla całego Touhou Project, gdyż ludzie stojący przy mnie tego nie tolerują.
Pierdol to. Tardzisz to dla siebie - innym chuj do tego. Chwal się tym i bądź z tego dumny.

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~

Małyszeq

• Green Eyed Invidia
  • Biedna Kapłanka!
  • Midorime no Jealousy
« Reply #1108, on November 14th, 2014, 06:56 PM »
Touhou.pl welcome to..

Also upvotuję opinie fretki.
Perhaps nobody will mind if I beat a terrible person like you <3

Krolo

• Wróżek
  • Poltergeist Pianist
« Reply #1109, on November 14th, 2014, 07:02 PM »
No witam :3
Quote from fretka on November 14th, 2014, 06:51 PM
Quote from Zanarhi on November 14th, 2014, 06:28 PM
Ale dla mnie Touhou to przede wszystkim muzyka
Wyczuwam od Ciebie dobrą aurę.
Quote from Małyszeq on November 14th, 2014, 06:56 PM
Also upvotuję opinie fretki.
Same here.
Mam nadzieję, że pomożecie.
Przeczytaj Silent Sinner in Blue. W sumie to jedyne mango jakie w życiu przeczytałem, ale jest zajebiste. Dzięki niemu ukształciły się moje poglądy co do ulubionych postaci. (Patrz avatar)
Toho Eurobeat.
I tutaj możemy nawiązać szeroką nić porozumienia ;)