News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

Kaito

• Biedna Kapłanka!
  • Cypher

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa
Odp: Liga UNL (Sezon 03)
« Reply #31, on July 14th, 2011, 01:33 PM »
Dopiszta mnie.

Dobra... Jeszcze tak:

Osoby zajmujące się liga. Max dwie - zapraszam do mnie na gadu w godzinach 18-20 lub 01-03 w nocy.

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

Phor Cillic

• Rage Quitter
  • Głuchy na Wszystko prócz Pieśni
« Reply #33, on July 14th, 2011, 02:33 PM »
Ok. Napiszę jeszcze dziś, jeśli z von Suzumienem określimy, kto jest "główną osobą" od spraw ligi.

Zakładam na chwilę obecną koncepcję lig składających się z 6-12 osób jakby co. Czyli jeśli będzie minimum 13 chętnych, będa "grupy kwalifikacyjne".
Zastanawiam się też, czy ustalić coś dotyczącego ligi. to zwiększyć frekwencję w ligach, choć z drugiej strony  - przymuszanie zawodników niekoniecznie musiałoby się zawodnikom podobać...
zastanawia mnie też czas (długość sezonu) rozgrywania ligi - ma być dłuższy? krótszy? Teoretycznie ciekawie wyglądałaby sytuacja z jednym sezonem w miesiącu...

...ale dostosuję się do decyzji graczy :)

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
  • Beloved Tomboyish Cryomancer
« Reply #34, on July 14th, 2011, 04:41 PM »
Ja też jestem chętny, oczywiście. Co do "głównej osoby", to Kreton przecież chciał to robić po swojemu, adminowi nie odmówisz. :3
ВОРУЙ УБИВАЙ | PERFECT FREEZE

Phor Cillic

• Rage Quitter
« Reply #35, on July 14th, 2011, 05:45 PM »Last edited on July 17th, 2011, 01:57 PM by Phor Cillic
Quote from Deviol on July 14th, 2011, 05:21 PM
Mogę grać. *Counter Mode.*
A czy chcesz? ;]
Jakbyś nie chciał, to pisz, bo już wpisałem na listę.

(click to show/hide)
1. Phor Cillic
2. fretka
3. Kaito
4. クレトン³
5. Critz
6. von Suzumien
7. Deviol
8. Hunetr
9. JCD
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
...
N.

Hunter

• Zamrożona Żaba
« Reply #36, on July 17th, 2011, 11:24 AM »
Quote from Phor Cillic on July 14th, 2011, 10:55 AM
...osoby, które dotychczas brały udział w lidze też muszą potwierdzić swój udział...
Potwierdzam.

Swoją drogą, koncept sezonu trwającego miesiąc jest dość ciekawy.  Z jednej strony, każdy będzie miał dość czasu, żeby powalczyć ze wszystkimi(wliczając w to różne wypadki losowe itp.), z drugiej zaś, miesiąc czasu w takich sprawach to kupa czasu; bardzo wiele może się przez taki czas zmienić i możliwe, że jakiejś części odechce się nawet grać.
Proponuję optymalne, dynamiczne rozwiązanie: przy słabym zainteresowaniu ze strony graczy, liga trwa normalnie, do miesiąca. Jednak jeśli zainteresowanie ze strony graczy byłoby duże(np. wszystkie walki rozegrane w tydzień), to proponuję od razu po rozegraniu ostatniej walki zamknąć sezon i skrócić przerwę do rozpoczęcia kolejnego. Długość przerwy byłaby proporcjonalna, do długości trwania zakończonego przed nią sezonu.

Z innej beczki, oficjalności i rozgłosu dodało by na pewno jakieś info na stronce. Już nie mówię o bannerku, którego treść można by co ligę zmieniać, ale chociaż jakiś newsik.

JCD

• Zamrożona Żaba
« Reply #37, on July 17th, 2011, 11:36 AM »
Rzg?s... hhh

Ptwrdzm sw?j dz?. J dsy? cz?st mm prw c? dn wln, nstty, msz? s? jdnk zgr? z kprysm rd?wk.

Phor Cillic

• Rage Quitter

Kosiek

• Zamrożona Żaba
  • In the nuclear fire you shall burn.
« Reply #39, on June 1st, 2012, 08:40 AM »
Necroposting ftw.
Dałoby się rozważyć reaktywację ligi?
Players Wanted:
- TH Sky Arena