News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
Official Touhou.pl Hisoutensoku League

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
Odp: Official Touhou.pl Hisoutensoku League
« Reply #60, on August 9th, 2011, 12:41 AM »Last edited on August 9th, 2011, 02:56 AM by critz
Quote from Postalowiec on August 9th, 2011, 12:27 AM
me vs Critz
yukari vs sanae 2:0
yukari vs sanae 2:0
Repki na potwierdzenie: http://critz.w.interii.pl/EpicFail.zip
Drugi repek prezentuje epicki anty-pociągowy manewr i wtopę o pazurek życia, możecie oglądnąć jak chcecie. Pierwszy natomiast kompletne spierdolenie wyżej wymienionego poprzez przypadkowy spellcard i w ogóle failfest. Oglądać tylko profilaktycznie. Nawet tajną broń można zjebać przez nerwy, jakby mi szło tak jak na sparingowych z Postalem tooo...

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa
« Reply #63, on August 9th, 2011, 03:41 PM »
walki z deviolem encodowane. Jeszcze mi tu LVY i JCD puka. Wrzuce wsio na raz po walkach.

==

Kreton vs LVY: 0:2
Kreton vs JCD: 1:2 then 0:2

Vidy uploaduje

JCD

• Zamrożona Żaba

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #66, on August 9th, 2011, 08:07 PM »Last edited on August 9th, 2011, 08:27 PM by critz
(click to show/hide)
Ale z voice patchem toś dowalił. Nie lubię ze względu na zacinanie się i zachodzenie głosów na siebie. Szkoda że nikt nie grał Youmoe xD.

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa
« Reply #67, on August 10th, 2011, 04:41 AM »
Quote from critz
(click to show/hide)
Ale z voice patchem toś dowalił. Nie lubię ze względu na zacinanie się i zachodzenie głosów na siebie. Szkoda że nikt nie grał Youmoe xD.
(click to show/hide)
Albo Remilią. A jak nie lubisz to se wyłącz dźwięk na YT hihihi

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
  • Beloved Tomboyish Cryomancer
ВОРУЙ УБИВАЙ | PERFECT FREEZE

LVY

• Biedna Kapłanka!
  • NITORI INSIDE!

Give a man fire and he'll be warm for the day. Set a man on fire and he'll be warm for the rest of his life.

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
« Reply #70, on August 10th, 2011, 10:04 AM »Last edited on August 10th, 2011, 11:05 AM by von Suzumien
O, no pisałem do Ciebie na gg, hamie, tu na privie itp. wcześniej, ale coś się nie odzywałeś. ;< Możliwe, że dziś albo jutro będę już miał w domu net, ale tak czy siak pracuję do niedzieli po 12h dziennie, więc jak już to trzeba by się zgadać po 22giej.

PS. Przyjmij w końcu inva na Steamie. Kiedy jestem online, to najłatwiej mnie dorwać właśnie tam. :<

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!

Phor Cillic

• Rage Quitter
  • Głuchy na Wszystko prócz Pieśni
« Reply #73, on August 12th, 2011, 12:50 PM »
Quote from Deviol on August 11th, 2011, 11:47 PM
Wypisuję się z ligii.
Why? Przecież teraz powinieneś mieć większą motywację, by rozwalić Postala. Jeśli teraz nie przegrasz żadnego meczu, to możesz prowadzić. Musisz tylko zniszczyć Postala w 2 rundach. Wiem, mission impossible najpewniej... Ale wierzę w Ciebie. Bo jak tak dalej pójdzie, to Postal 'zmonopolizuje' ligę (Chyba, że ktoś mocniejszy od Postala dołączy do gry) . A monopol nigdy nie był korzystny.

JCD

• Zamrożona Żaba
« Reply #74, on August 12th, 2011, 02:24 PM »
J?l chdz Pstl, t mm pwnj przwg rzwj s? wlnj, n? wl grczy. Prwdpdbn jst t spwdwn tym, ? n m mtywcj, by wygr? z slnjszym (jk ch n m t p c s? str??). J?l trnt s? trzym, nkt?rzy grcz przynjmnj s? zr?wnj? z Pstlm z jk? czs lg m? b?dz trch? ckwsz.