News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
Official Touhou.pl Hisoutensoku League

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
  • Beloved Tomboyish Cryomancer
Odp: Official Touhou.pl Hisoutensoku League
« Reply #75, on August 12th, 2011, 04:28 PM »Last edited on August 12th, 2011, 04:30 PM by von Suzumien
Chyba większość graczy na poziomie Postala nie rozwijałaby się w takim tempie, jak ci prawie początkujący. Nie wszyscy też są w stanie taki poziom osiągnąć. Ja nie wiem, czy kiedyś się do tego zbliżę, ale będę się starał.
ВОРУЙ УБИВАЙ | PERFECT FREEZE

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #76, on August 12th, 2011, 05:19 PM »
Co do monopolu Postala, to miałbym wątpliwości dopóki JCD i Hunter z nim nie zagrają, kto wie. Ja akurat miałem pecha i byłem zbyt zdenerwowany, dlatego wtopiłem, chociaż byłem pewien że go rozgryzłem i że mogę go zaskoczyć. Zresztą, to przecież nie koniec, może jeszcze będzie szansa się odegrać, zwłaszcza jak ktoś tu podtrenuje.

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

Phor Cillic

• Rage Quitter
  • Głuchy na Wszystko prócz Pieśni
« Reply #77, on August 12th, 2011, 05:35 PM »Last edited on August 12th, 2011, 05:42 PM by Phor Cillic
Powiem tak - jeśli Postal wygra i Deviol zrezygnuje na dobre, liga is over. Chyba, że któremuś z podobno (nie widziałem ich w akcji, to nie wiem) mocnych graczy na M przyjdzie do głowy pomysł na zgłoszenie się. Ale to nierealne.

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #78, on August 12th, 2011, 06:22 PM »
Nie jestem w lidze, ale nie mogłem się powstrzymać...

>Rezygnowanie ze wszystkiego z powodu jednego przegranego meczu

LVY

• Biedna Kapłanka!
  • NITORI INSIDE!
« Reply #79, on August 12th, 2011, 06:44 PM »
Kaito vs LVY
     runda 1.
Sakuya vs Yuyuko
   0      :     2
Kaito vs LVY

runda 2.
Sakuya vs Komachi
   2      :     0
Kaito vs LVY

runda 3.
Sakuya vs Komachi
   0      :     2
« Reply #80, on August 12th, 2011, 06:55 PM »Last edited on August 12th, 2011, 07:03 PM by LVY
jak tak paczam, to Dac nie zamieścił wyników meczu ze mną

LVY vs Dac
runda 1.
Yuyuko Patchouli vs  Meiling
2 : 0
runda 2.
Komachi vs Meiling
2 : 0

Edit: paczałem po repkach, więc pierwsza byłą paczula, nie Yuyu

Give a man fire and he'll be warm for the day. Set a man on fire and he'll be warm for the rest of his life.

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
« Reply #81, on August 12th, 2011, 07:34 PM »
Quote from critz on August 12th, 2011, 05:19 PM
Co do monopolu Postala, to miałbym wątpliwości dopóki JCD i Hunter z nim nie zagrają, kto wie. Ja akurat miałem pecha i byłem zbyt zdenerwowany, dlatego wtopiłem, chociaż byłem pewien że go rozgryzłem i że mogę go zaskoczyć. Zresztą, to przecież nie koniec, może jeszcze będzie szansa się odegrać, zwłaszcza jak ktoś tu podtrenuje.
Różne rzeczy mogą się wydarzyć, owszem. Nie zmienia to faktu, że Postal najlepszy. :<

Blanchefleur

• Zamrożona Żaba
  • (´◕ ◡ ◕`)
« Reply #82, on August 12th, 2011, 07:47 PM »Last edited on August 12th, 2011, 07:48 PM by Modrzej
>Oni się przejmują tym, że Postal ma 1 miejsce bo jest najlepszy
xD

Serio, po co wam lepsza pozycja od niego?
Wydawało mi się, że liga ma przede wszystkim zmotywować ludzi do umawiania się na mecze w UNL...

Drewko> Spierdalaj, Twoje prawdziwe nazwisko brzmi Houraisan i to jest powód dla którego nie mam zamiaru Ciebie słuchać :<
how cool is that

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
« Reply #83, on August 12th, 2011, 08:14 PM »Last edited on August 12th, 2011, 08:18 PM by von Suzumien
Trochę dziwnie interpretujesz, Modrzej. :P Po co komu lepsza pozycja... Ludzie lubią rankingi. Nie lepiej mówić o marzeniach, a nie o domniemanym przejmowaniu się? :<

JCD

• Zamrożona Żaba

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!

Mataha

• Większy Użyszkodnik

Phor Cillic

• Rage Quitter
  • Głuchy na Wszystko prócz Pieśni

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa
« Reply #89, on August 14th, 2011, 04:55 PM »
Quote from JCD
...no dobra pressingować różnorodnie/comba robić nadal nie umie xD
Nashi: jak z nim kiedyś grałam Sakuya vs Suwako to rozwalił mnie powtarzając tylko 1 combo. takie na 1/3 hp. i tu ni ma jak uciec, bo timing to miał perfekcyjny i combo też zacne ;_;

KRT: jak z nim gralem, on gral cirno. double perfect.