News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
Music Curtainfire Player

Phor Cillic

• Rage Quitter
  • Głuchy na Wszystko prócz Pieśni
Music Curtainfire Player
« on September 8th, 2011, 08:17 PM »
Na Nejiro ktoś powiedział mi o grze Danmaku, w której kieruje się Mystią, a układ pocisków jest generowany na podstawie lecącego utworu. Postanowiłem się zainteresować tym i znalazłem NEW Danmaku Chiku Onki

Grę, w której "walczymy" z Mystią, która słysząc piosenkę wymyśla na poczekaniu ukłąd danmaku do niej, korzystając praktycznie ze wszystkich rodzajów pocisków. Niestety, o bardziej skomplikowanych układach możemy zapomnieć...

Jako, że Mystii nie da się "ostatecznie pokonać" (po zakończeniu utworu spokojnie odlatuje) stwierdzam, że gra jest bezpieczna i że nie muszę się martwić o waifu podczas jej pokazów (a czasem sam oglądam jej choreografię, starając się graze'ować w rytm)

Gra (w moim wypadku) odpala tylko utwory w wersji *.ogg i *.wav.
Jest darmowa :)

Link do gry

Scooter Fox

• Malkontent/maruda
  • Wróżek
Odp: Music Curtainfire Player
« Reply #1, on September 8th, 2011, 08:29 PM »
Grałem, mało urozmaiceń, bardzo szybko się nudzi, ale do popykania sobie krótką chwilkę się nadaje.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #2, on September 8th, 2011, 08:33 PM »
dokładnie; i nie wiem czemu strasznie mi się gęba śmieje jak w to gram xD

Ignuss

• あやややや~
  • Anemia i astma. Tak bardzo moe.

Chris

• Guest
« Reply #4, on September 8th, 2011, 08:37 PM »
Zaiste ciekawy pomysł. Jakby to dopracowac i dać w TH 14 to było by zajebiscie XD

Google_Kriss_Hietala

• Biedna Kapłanka!
  • Official Final fantasytard of touhou.pl
« Reply #5, on September 8th, 2011, 08:56 PM »
Lipa...  mam error, że tylko *.ogg Skanowało 300GB folder z muza przez jakieś 20minut, by wywalić error, że ni chuja :D

Ignuss

• あやややや~
  • Anemia i astma. Tak bardzo moe.
« Reply #6, on September 8th, 2011, 09:06 PM »
No też mam problem. Jak klikam Game Start, to wyskakuje błąd i wywala.

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa

Sephi

• Często łamię regulamin!
  • Biedna Kapłanka!
« Reply #8, on September 16th, 2011, 12:22 AM »
Chciałbym , aby ktoś kiedyś ten patent rozwinął , gdyż ma on w sobie olbrzymie możliwości ^^ .
Wyobraźcie sobie , jak by ZUN stworzył grę będąc połączeniem danmaku i gry muzycznej , gdzie w rytm muzyki ZUN'a zmieniały by się patterny a różne poziomy trudności miały by różne tempa i aranżacje *_*