News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
Odp: Najfajniejszy przedmiot z Gensokyo
« Reply #30, on December 7th, 2011, 01:20 AM »Last edited on December 7th, 2011, 01:36 AM by critz
Luna Dial, z oczywistych powodów - total OP. Od przedłużenia porannej drzemki i sztuczek zacząwszy, na grabieniu, gwałceniu, plądrowaniu i okazyjnych bohaterskich czynach skończywszy. Tylko zamiast jakichś tam szpilek od razu szedłbym w stronę czegoś cięższego a la Homura. Problem, Irak?

Przy założeniu, że dany item nie miałby magicznych mocy w Świecie Rzeczywistym, a więc tylko wartość symboliczną, wybrałbym Shimenawę Lady Kanako. Noszenie tego na plecach to oczywisty przekaz "nie zaczynaj się ze mno kuhrwa", no i zajebiście wygląda na niej :3.

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

LVY

• Biedna Kapłanka!
  • NITORI INSIDE!

Give a man fire and he'll be warm for the day. Set a man on fire and he'll be warm for the rest of his life.

Sephi

• Często łamię regulamin!
  • Biedna Kapłanka!
« Reply #32, on December 7th, 2011, 01:59 AM »
Quote from critz on December 7th, 2011, 01:20 AM
Luna Dial, z oczywistych powodów - total OP. Od przedłużenia porannej drzemki i sztuczek zacząwszy, na grabieniu, gwałceniu, plądrowaniu i okazyjnych bohaterskich czynach skończywszy. Tylko zamiast jakichś tam szpilek od razu szedłbym w stronę czegoś cięższego a la Homura. Problem, Irak?

Przy założeniu, że dany item nie miałby magicznych mocy w Świecie Rzeczywistym, a więc tylko wartość symboliczną, wybrałbym Shimenawę Lady Kanako. Noszenie tego na plecach to oczywisty przekaz "nie zaczynaj się ze mno kuhrwa", no i zajebiście wygląda na niej :3.
Z przedmiotów które nie miały by magicznych mocy w naszym świecie chciałbym skrzydełka Cirno - samym swoim istnieniem byłyby paradoksem łamiącym prawa fizyki XD .

Blanchefleur

• Zamrożona Żaba
  • (´◕ ◡ ◕`)
« Reply #33, on December 10th, 2011, 02:41 AM »Last edited on June 16th, 2012, 05:23 AM by Maluetar
Az dziwne, ze nikt nie wymienil
(click to show/hide)
majteczek swojej waifu

Drewko> Spierdalaj, Twoje prawdziwe nazwisko brzmi Houraisan i to jest powód dla którego nie mam zamiaru Ciebie słuchać :<
how cool is that

Ignuss

• あやややや~
  • Anemia i astma. Tak bardzo moe.

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #35, on December 10th, 2011, 01:28 PM »Last edited on June 16th, 2012, 05:24 AM by Maluetar
>Implikacje, że bym jej to zrobił. Poza tym co mi po samych damskich majtkach. Jeśli by się dało osobę sprowadzić to inna rozmowa :3.

LVY

• Biedna Kapłanka!
  • NITORI INSIDE!

Google_Kriss_Hietala

• Biedna Kapłanka!
  • Official Final fantasytard of touhou.pl

LVY

• Biedna Kapłanka!
  • NITORI INSIDE!

Neetalia

• Użyszkodnik
  • Hime-sama! Hime-sama!
« Reply #39, on December 16th, 2011, 04:55 PM »
Mnie by odpasował Kubek Buddy, Szata Ognistego Szczura, Klejnot ze Smoczego Naszyjnika, Wysadzana Kryształami Gałąź z krainy Hourai i Amulet z Gniazda Jaskółki.
A potem szukać Kaguyi.

Sephi

• Często łamię regulamin!
  • Biedna Kapłanka!
« Reply #40, on December 20th, 2011, 05:36 PM »
Ciekawe czy z parasolki Yuki dało by się w naszym świecie odpalić master spark :P .
( Podobnie ma się sprawa z hakkero ; wyobrażacie sobie mieć możliwość korzystania z tego ? ^^ )

Archi

• Zamrożona Żaba
  • Chcę zegarek panienki Izayoi ;_; Czasu tak mało...
« Reply #41, on December 21st, 2011, 04:36 PM »
Mi tam się wydawało, że Hakkero to przedmiot skonstruowany by skupiać magię. Przykładem, może być soczewka czy generator kaskadowy (mnożnik napięcia) lub układy LRC o wysokiej częstotliwości (Tutaj LVY popraw mnie jeśli przyjąłem zły analog). Więc tak samo jak mnożnik kaskadowy nie zadziała w Gensokyo, bo nie ma tam prądu. Tak samo Hakkero nie zadziała w naszym świece, bo nie ma tu magii którą można skupić.
(click to show/hide)
Quote from Ignuss
Boję się, że moje serce powoli ogranicza się do roli pompy do krwi...
Spoko, moje już od jakiegoś czasu ma tylko taką funkcję. I jest całkiem ok.

Kaito

• Biedna Kapłanka!
  • Cypher

Ignuss

• あやややや~
  • Anemia i astma. Tak bardzo moe.

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes