Remixy. Zdecydowanie. Chociaż kilka tracków ZUNa bije na mordę całą gamę remixów. Zaczynając do ZUNowskich tracków, wyróżnić mogę 最も澄みわたる空と海, któremu dorównuje tylko wersja z 東方夢終劇 ~ Concealed the Conclusion i gdzieś tam w oddali mój remix, przez PCBowski アルティメットトゥルース, którego do dzisiaj nie udało mi się znaleźć dobrej aranżacji...
Z remixów, tracki które mogę wyróżnić - A tych jest od zajebania...
Zaczynając od EoSD - 緋色月下、狂咲ノ絶 od EastNewSound z wokalem 葉月なの, następnie 3L - 惑いて来たれ、遊惰な神隠し ~ Border of Death czyli IOSYS meets PCB. Przy IN - oczywiście Help me, ERINNNNNN!! z wokalem ビートまりお × Flowering Night 2007 oraz przy PoFV oczywiście 最速最高シャッターガール, również z wokalem ビートまりお z COOL&CREATE oraz raczej mało znany Bonus Track z płyty Choice×Choice×Choice będący aranżacją bodajże tematu Komacyc. Z MoFa, żabi track w wersji... Dunno, ale mowa o あーうー☆ (pyoko pyoko). A także 平成河童大系 czyli Optyczny Celofan. Będąc przy SA mogę paluszkiem wskazać cztery tracki - Dust, Mote. czyli TENSZYN BIFOR KOISZI, 緑眼のジェラシー Trance.edt czyli ciekawe trancowe spojrzenie na Satorin, 業火マントル Hardcore.edt aka Hardkorowa pierdolona wrona oraz SYNC.ART'S'owy tod und feuer przy, którym mogę się rozpłynąć. Z UFO wskarzę tylko dwa tracki - mianowicie gabberowe Lost Umbrella oraz dość dobre Chuる Chuる czyli aranżacja 5 stage. Z TD - mało słyszałem więc wskarzę tylko Lick The Administrator (Original Mix), który jest żeby było ciekaweiej - Darmowym trackiem. Więcej mógłbym wypisać, ale nie mam całej nocy na pisanie posta.