News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
Codzienna Burza Mózgów Touhou (specjal: ULUBIONA POSTAĆ W POFV)

SuperIceKick

• Wróżek Mniejszy
  • Jeden z mieczy Yumeko
Odp: Codzienna Burza Mózgów Touhou (teraz: ULUBIONA POSTAĆ Z PC-98)
« Reply #270, on March 20th, 2012, 12:57 AM »Last edited on March 20th, 2012, 07:30 AM by SuperIceKick
Oh Best temat do tej pory xD
1. Shinki - za motyw "Jestem bogiem Makai ale nie moge wpływać na działanie agencji turystycznej" i ogólnie potęgę *-* I jeszcze punkty za stworzenie Yumeko się należą xD
2.Mima - Polubiłem jej charakter i ogólnie najlepiej mi się nią gra w MS 8D Kocham też jej kłamstewka o byciu bogiem w świecie ludzi ;D
3.Yuuka - Piżama i zegarek (To chyba nie wymaga wyjaśnień )
4.Yuki i Mai - na równi ;D Za bycie najzajebistszymi bossami 4 stage'u. Są kompletnymi przeciwieństwami, lecz obie mają świetne utwory :) *Oczywiście Judass Kiss wymięka przy Crimson Maiden ale to szczegół ^^"*
5.Ellen i Chiyuri - Nie mogę się zdecydować... obie są świetne...
Kocham wszystkie postacie z PC98 ale te są w ścisłej czołówce ;D

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #271, on March 20th, 2012, 01:08 AM »
Najfajniejszy i najcięższy temat do tej pory XD
Nie potrafię się zdecydować więc wystawię grupę postaci najbardziej przezemnie lubianych.

Shinki, mała Alicja, Mima, Yumeko, Yuuka, Ellen, Yumemi, Kana i Ruukoto za clumsy nuclear powered robot meido i podobieństwo do VIVIT :3

Opisywać dobrze nie potrafię więc nie napiszę "dlaczego" do każdej z tych postaci =(

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!

Devvy

• Guest

remiria

• Użyszkodnik
  • Suika Bomba!

Drewko Nocny Robak

• Rage Quitter
  • Drewno takie...

Oficjalny Wrigglefag

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #276, on March 20th, 2012, 09:10 AM »Last edited on March 20th, 2012, 09:12 AM by Mayuki
1. Yuuka - za bycie sporą częścią mojego sentymentu do LLS, ta piżama, to stawianie oporu ledwo obudzoną, zegarek, ta badassowość wreszcie
2. Shinki - za motyw muzyczny oraz agencję turystyczną (:P), no i za design, oczywiście :)
3. Chiyuri - mundurek, kucyki, blondi, odsłonięty brzuch, służy niezłej mózgownicy
4. Yumemi - niezła mózgownica, ciekawa hybryda magii i nauki, no i truskawkowy motyw (i te KRZYŻE)
5. Mai - za to, co napisał Critz, no i stawiam siłę lodu wyżej niż siła ognia, mimo iż w naturalnych i normalnych warunkach ogień wygrywa (ale z kolei Mokou u mnie jest o wiele wyżej niż Cirno, z wielu innych powodów)

ulczen

• Zauważona przez Kretona
  • Wróżek
Ten ogień z dna nie wiem

Kotori

• Rage Quitter

Hotaru

• Zamrożona Żaba
  • U MAD BRO?

Roxiee

• Rage Quitter
  • Lullaby of the Forgotten Hell