News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes
Odp: Danmaku challenges thread (IN Extra Stage)
« Reply #1230, on August 15th, 2013, 07:00 PM »Last edited on August 15th, 2013, 07:02 PM by Maluetar
Koniec rundy osiemdziesiątej siódmej!

Tydzień minął i mamy zwycięzcę, brawo fretka =]
Wafel: Z racji, że twój wynik został podesłany po czasie to niestety nie mogę go zaliczyć bo zepsułoby to rozdanie achievementów w tej rundzie, ale dopiszę sobie, że wziąłeś udział by twój trud nie poszedł na marne.
Gratuluję też Losikowi któremu udało się zdobyć 666 graze'a ^^

Tabela wyników:
1. fretka            10223
2. Maluetar       10107
3. Kreton           7525

4. Losik               666
5. Raion              0

Wyniki podesłane z opóźnieniem:
CrazyWafel        6407

Przyznane achievementy:
Winner - fretka
So close, yet so far - Losik
Graze Devil - Losik (achievement zostanie dodany wtedy kiedy zostanie stworzona dla niego ikonka)

Następna runda wkrótce ^^

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes
Odp: Danmaku challenges thread (DDC Stage 5)
« Reply #1232, on August 19th, 2013, 05:35 AM »Last edited on August 23rd, 2013, 10:53 AM by Maluetar
88. Osiemdziesiąta ósma runda!

Przepraszam za takie opóźnienie (battle arena też), ale ostatnio miałem zdecydowanie zbyt dużo rzeczy na głowie (konecon tuż tuż).
Celem w tej rundzie będzie zdobycie jak największego wyniku punktowego na piątym poziomie w grze Double Dealing Character.
W zamian za to opóźnienie robię rundę specjalnie dla tych wszystkich graczy którzy tylko czekali aż będą mogli bić się między sobą o najlepsze wyniki w DDC ^^
Zasady są raczej wszystkim znane: Postać, tryb strzału oraz poziom trudności jest dowolny.
Mam nadzieje, że z okazji wylosowania najlepszego stage'a z tej gry będzie sporo uczestników.

Runda trwa do godziny 10:00 w niedzielę 25 sierpnia.

Powodzenia =]

Piscilla

• Rage Quitter
« Reply #1233, on August 19th, 2013, 06:47 AM »Last edited on August 19th, 2013, 09:48 AM by Piscilla
pierwsze koty...
(click to show/hide)

słabo, ale to w końcu zabawa
edit

(click to show/hide)
PS raczej już tego nie poprawię, nie będzie kiedy, a wziąć udział chciałam przed wyjazdę no

Szyna

• Scarlet Meister
  • Zamrożona Żaba
  • Trickster Devil!

Official Remilia-tard of Touhou.pl

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~

Piscilla

• Rage Quitter

Szyna

• Scarlet Meister
  • Zamrożona Żaba
  • Trickster Devil!

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~

Losowa sygnatura tak bardzo losowa.

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa
« Reply #1239, on August 19th, 2013, 02:58 PM »
Nie. Od poziomu trudności zależny jest koszt spellów. To jest trochę dziwne, bo na Easy, jakbym się postarał, to na końcu gry mogę mieć na spokojnie 500m score (aktualnie mam 450m, podczas gdy na Normalu ledwo 320 wystukałem).

Anyway, pierwsza próba:

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #1241, on August 19th, 2013, 03:40 PM »
Quote from Aya Shameimaru on August 19th, 2013, 02:58 PM
Nie. Od poziomu trudności zależny jest koszt spellów. To jest trochę dziwne, bo na Easy, jakbym się postarał, to na końcu gry mogę mieć na spokojnie 500m score (aktualnie mam 450m, podczas gdy na Normalu ledwo 320 wystukałem).
ja mam mniej więcej 420 na normalu i 490 na easy, ale w przypadku tego drugiego spokojnie można powyżej 500 wbić, bo się skułem na ostatnim spellu Seiji :D
w sumie myślę, że w przypadku tego pierwszego też można powyżej 500 wbić~

Szyna

• Scarlet Meister
  • Zamrożona Żaba
  • Trickster Devil!
« Reply #1242, on August 19th, 2013, 04:02 PM »
Aktualnie wszystkie rekordy na easy są w granicach 700mln (ja mam 550) z wyjątkiem Sakui B, którą wbito over 1mld '3'

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa
« Reply #1243, on August 19th, 2013, 04:13 PM »
I tak brakuje temu do IN gdzie 1mm to norma. Dobra, zrobię co mam zrobić i będę próbował was wydymać w score 100m na początek wystarczy, potem będzie ciekawiej.

fretka

• Meguka Fretuka
  • あやややや~