News
Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com. Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
« Reply #1441, on April 17th, 2014, 04:45 PM »Last edited on April 17th, 2014, 04:46 PM by critz
Mountain of Faith:
Grunt że przebiłem mój 1cc na Lunaticu. Nabiłem kiedyś ze 430mln na Hardzie Reimu A (bo nią IMO się grubo najlepiej scoruje, bo ciągle w coś trafiasz, więc faith zazwyczaj mniej zapierdala w dół), ale nie chce mi się po raz enty tracić czas na próbowanie zagrania pierwszych 3 stage perfekcyjnie, by potem coś głupio zjebacz (zwłaszcza że od przedwczesnych śmierci tracisz w MoFie w chuuuj punktów przez stratę faith i w przeciwieństwie do innych gier jedyny clear bonus jest na końcu gry). Oh welp, onward to gen2.
Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!
« Reply #1449, on April 20th, 2014, 06:11 AM »Last edited on April 20th, 2014, 06:19 AM by Kreton
the Story of "HUMA" in Easter Wonderland
Normala nawet nie tykam, wypierdalać.
Also, Maluetar:
Pozwoliłem sobie nieco poprawić listę wyników rozdzielając zsumowany wynik przecinkami, by łatwiej się czytało oraz dodałem scoreboard pokazujący kto ma w danej chwili, które miejsce. Tobie zostaje zliczyć punkty i trzymać to w miarę up-to-date.