News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
  • Beloved Tomboyish Cryomancer
ВОРУЙ УБИВАЙ | PERFECT FREEZE

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
Odp: Danmaku challenges thread (PCB Stage 4)
« Reply #272, on May 31st, 2012, 06:02 PM »Last edited on May 31st, 2012, 07:12 PM by critz
Proof that some lunacy is always helpful, even if it doesn't look like it:
(click to show/hide)
:3

EDIT: Bombspam run lol oO
(click to show/hide)

EDIT2:
(click to show/hide)

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
Odp: Danmaku challenges thread (TD Stage 3)
« Reply #276, on June 1st, 2012, 02:12 PM »
Inb4 wystraszyłem wszystkich moim pseudoskillem :<. Tu naprawdę lepiej mi idzie wysadzając Yoshikę w powietrze i siedząc na niej aniżeli łapiąc spellcardy, których i tak nie mam szans na lunatic.

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #278, on June 1st, 2012, 02:40 PM »
Masz, pierwszy z brzegu derprun, w którym jedyna czarna magia to złapanie Poison Murder (chociaż nie wiem czy nie opłacałoby się bardziej siedzenie na niej). Zauważ ze zjebałem i nie miałem trance na pasmach duchów, aczkolwiek samobójstwo przy 1 albo więcej fragmentów paska nie jest głupie, bo przy śmierci i tak rozwalasz wszystko dookoła niewidzialną falą.
http://replays.gensokyo.org/download.php?id=21561

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
« Reply #279, on June 1st, 2012, 02:43 PM »Last edited on June 1st, 2012, 04:00 PM by Ignacy Przybylski
Nah, ja nie ściągam. :< Anyway Youmu chyba jednak lepiej, trudniej złapać spell Yoshiki ale przynajmniej bomba tak nie spowalnia, heh.

Cziterstwo wszędzie.

(click to show/hide)

Tilval

• Wróżek
  • Tengufag
« Reply #280, on June 1st, 2012, 08:14 PM »Last edited on June 2nd, 2012, 12:26 PM by Tilval
13.1M "osiągnąłem" o 3. w nocy i nie zachowałem nawet screena, ze względu na wysoką badziewność.

Edit: Dobra, zdąrzyłem przed wyjściem.
(click to show/hide)

Note: W trakcie gry mam regularne 60 FPS, tylko w menu waha się pomiędzy 40-44.

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #281, on June 2nd, 2012, 01:00 PM »
Koniec rundy jedenastej!

Zwycięzą zostaje Critz, ale w całej rundzie niestety coś mało ludzi startowało xD

Tabela wyników:

1. Critz                         46439090
2. Ignacy Przybylski   32779840
3. Tilval                        30445050

Gratulacje dla trójki zwycięzców.

Następna runda już za moment.
Odp: Danmaku challenges thread (PoFV Shikieiki Lunatic)
« Reply #282, on June 2nd, 2012, 01:05 PM »Last edited on June 2nd, 2012, 03:14 PM by Maluetar
12. Dwunasta runda!

W tej rundzie włączamy Phantasmagorie of Flower View, match mode, human vs shikigami, lunatic, wybieramy jakąś naszą postać i następnie jako naszego przeciwnika bierzemy Shikieiki Yamaxanadu.
Jaki jest cel tej rundy? Należy wytrzymać z Shikieiki jak najdłużej, a nie sądzę, aby ktoś tutaj był w stanie ją pokonać. Jeżeli rzeczywiście pojawi się taka osoba to wyznaczę dodatkową tabelkę gdzie te osoby będą odpowiedno uhonorowane.
Pamiętamy tylko by włączyć poziom trudności lunatic. Aby udowodnić to wszystko, przesyłamy zrzut ekranu z momentu, kiedy przegraliśmy lub wygraliśmy jakąś rundę jednej walki. Żeby pokazać poziom trudności, należy szybko w tym momencie nacisnąć klawisz ESC (w tej właśnie chwili robimy screena).
Jeżeli są jakieś nieścisłości to proszę o zadawanie pytań.

Runda trwa do godziny 15:00 w poniedziałek 4 czerwca.

EDIT: MEDICINE I AYA Z WIADOMYCH POWODÓW SĄ ZBANOWANE :3

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes
Odp: Danmaku challenges thread (PoFV Shikieiki Lunatic)
« Reply #284, on June 2nd, 2012, 01:37 PM »
Critz: wszystko ładnie, ale przypominam tylko o wcisnieciu ESC przed screenem by pokazac w prawym dolnym rogu poziom trudności tak dla sprawdzenia ^^

Fakt jest, że tą rundę można bardzo łatwo oszukać, ale mam nadzieję, że nikt nie będzie czegoś takiego robił. Nie o to w tym chodzi i ta osoba zepsuje sobie tylko zabawę.