News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
  • Beloved Tomboyish Cryomancer
Odp: Danmaku challenges thread (IN Stage 3)
« Reply #30, on May 10th, 2012, 10:58 PM »Last edited on May 10th, 2012, 11:32 PM by Ignacy Przybylski
(click to show/hide)

Pewnie sfailiłem, ale chciałbym wziąć udział. Za co dokładnie dostaje się te punkty? Jedyne, co na razie zauważyłem, to odejmowanie tych punktów przy śmierci.

2nd try
ВОРУЙ УБИВАЙ | PERFECT FREEZE

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #32, on May 10th, 2012, 11:04 PM »Last edited on May 10th, 2012, 11:06 PM by Raion

na razie tyle ale próbuję dalej... Na łatwym fajnie się czas bije xD

trik Michała wypróbowany. Nie patrzyłem jak ktoś inny to robi ale już wiem, że działa (nie jest tylko za łatwy, łatwo to zginąć przy tym)

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
« Reply #33, on May 10th, 2012, 11:04 PM »Last edited on May 10th, 2012, 11:08 PM by Ignacy Przybylski
% czego? Wybacz brak wiedzy, ale w IN zbytnio nie grałem. ._.

Edit: Widzę, że coś z ciągłością strzelania. Albo jak z przegrzaniem broni, hm. Cóż, pokombinuję.

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #34, on May 10th, 2012, 11:09 PM »
W lewym dolnym rogu masz taki jakby wykres. Przez atakowanie lub zbieranie time pointów w formie człowieka dostajesz procenty na minus i wskaznik przesuwa sie w lewa stronę. Przez atakowanie lub zbieranie time pointów w formie Youkai (shift) dostajesz procenty na plus i wskaznik przesuwa się na prawo.
Bonusy otrzymujesz od -100% do -80% i od +80% do +100%.
Dla Ghost Team jest inaczej bo Youmu może zejść najniżej do -50% (pół-człowiek, pół-duch xD)

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
« Reply #39, on May 10th, 2012, 11:43 PM »
Okay, then. Trzecie podejście:

(click to show/hide)

Chyba lepiej będę wrzucał w spoilery, żeby nie było zbyt spamowo. Szkoda, że akurat mam pracę przez cały piątek i sobotę do 21. .__.

Stefanol

• Wróżek

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #41, on May 10th, 2012, 11:58 PM »Last edited on May 11th, 2012, 12:32 AM by Maluetar

To już nie te czasy xD (dat hscore)[chociaz w sumie nie łapie żadnych point itemów więc nic dziwnego XD]
Naprawdę nie lubię tego stage'a na lunaticu... wypierniczam sie na spellach które kiedyś zawsze łapałem ;__;

Druga próba na hardzie. Gdyby nie jeden przypadkowy missclick na jej jednym spellu to by był perfect run, ale nawet gdybym go złapał to nie sądzę, żebym dał radę przebić wynik 16k xD

awesome

• Zamrożona Żaba
  • To pewnie Jerzy
« Reply #42, on May 11th, 2012, 12:18 PM »Last edited on May 11th, 2012, 10:22 PM by awesome
Jak fps znowu nie będzie mi spadał do 18, to może spróbuję jeszcze raz.

Stefanol

• Wróżek

Scooter Fox

• Malkontent/maruda
  • Wróżek
« Reply #44, on May 11th, 2012, 02:46 PM »Last edited on May 11th, 2012, 02:58 PM by Scooter Fox

Symboliczne uczestnictwo, żebyście mieli więcej wyników. Nie lubię score runów (bo jestem na nie za cienki, he he).

EDIT:

Nie rozumiem, jak ta gra działa, dwie śmierci i ponad 1000 czasu więcej. Tym bardziej nie chce mi się dalej z tym babrać. ;)