News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
  • Beloved Tomboyish Cryomancer
ВОРУЙ УБИВАЙ | PERFECT FREEZE

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
Odp: Danmaku challenges thread (EoSD Stage 3)
« Reply #471, on August 3rd, 2012, 06:53 PM »
Wziąłbym udział ale 4 życia to max na tym stage i wcale nie jest tak ciężko tyle zdobyć (przynajmniej na normalu), to nie to samo co zdobywanie żyć w UFO.
Ta konkurencja ma za duży "limit". Myślę, że to dlatego tak mało chętnych na nią. Przynajmniej według mnie.

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #472, on August 3rd, 2012, 07:07 PM »
No nie, przed chwilą odpaliłem harda i w ostatnich sekundach last spella zginąłem, a miałbym pięć żyć dodatkowych gdybym nie padł.
« Reply #473, on August 4th, 2012, 06:35 PM »Last edited on August 4th, 2012, 06:37 PM by Maluetar
Koniec rundy dwudziestej czwartej!

Runda kończy się remisem.

Tabela wyników:

1. Ignacy Przybylski     5 żyć 2 bomby
1. Maluetar                    5 żyć 2 bomby

Niedługo kolejna runda.
Odp: Danmaku challenges thread (PoDD VS Mode)
« Reply #474, on August 4th, 2012, 07:05 PM »
25. Dwudziesta piąta runda!

Celem w tej rundzie będzie zdobycie jak największej liczby punktów w pierwszej rundzie VS mode w grze Phantasmagoria of Dimensional Dream przeciwko postaci którą wylosuje loli`:
(click to show/hide)
18:54 <&Maluetar> .c Reimu Marisa Mima Ellen Kotohime Kana Rikako Chiyuri Yumemi
18:54 <%loli`> Yumemi
Ojojoj, będzie ciężko xD
Poziom trudności jest dowolny, wybór naszej postaci jest również dowolny.
Nie jest obowiązkowe wygranie rundy, ale trzeba pamiętać, że do tego wyzwania liczy się TYLKO pierwsza runda więc nie robimy tak, ze przegrywamy pierwszą, a drugą wygrywamy ;P

Ponieważ gra jest z ery PC-98 i mogą dla niektórych wystąpić pewne problemy po drodze to runda trwa cztery dni czyli do godziny 19:00 w środę 8 sierpnia.
Powodzenia

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #476, on August 4th, 2012, 07:31 PM »
Między innymi takie problemy miałem na myśli xD
Polecam ściągnięcie pierwszego lepszego programu do robienia screenów gdzie można sobie zbindować screena na jakikolwiek klawisz.

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa
« Reply #477, on August 4th, 2012, 07:37 PM »
Polecam HyperSnap. Ale, biorąc pod uwagę, że na forum zakaz warezowania, linków nie dam (ale kto chce to wie dzie mnie szukać.)

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #478, on August 4th, 2012, 07:44 PM »Last edited on August 4th, 2012, 07:48 PM by critz
(click to show/hide)
Lojalnie polecam sprawdzenie czy możecie screencapować i ewentualne przestawienie na window mode (i ewentualne obniżenie rozdzielczości by zanadto nie ślepić), optymalnie zanim spróbujecie. Nie wiem jak z T98-next, nie na moją maszynę.

First blood na normal. Daaaawno nie poświęcałem uwagi Ellence więc takie wyzwanie to mi graj. Z tego co zrozumiałem z wiki: destroy enemy chains as fast as possible, add some fireballs when close... acquire bitches points?

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!