News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
Touhou Suzunaan ~Forbidden Scrollery.

gorgiasz

• Wróżek
  • Firestarter-chan
Odp: Touhou Suzunaan ~Forbidden Scrollery.
« Reply #30, on January 26th, 2013, 08:27 PM »Last edited on January 26th, 2013, 08:33 PM by gorgiasz
Jo, także dziękuję za trzeci.

Na razie zapowiada się świetnie.
Quote from Maluetar on January 26th, 2013, 04:43 AM
Jejku, jaka ta manga jest niesamowita. Jak na razie zapowiada się na jeszcze lepszą opowieść niż WaHH które też było świetne.

>kreska
>Kosuzu
>zachowanie postaci

Wszystko jest takie piękne ;_;
9/10 bo tak wolno wychodzi.
Dokładnie to. Nie wiem co ma w sobie Kosuzu ale jest naprawdę świetną postacią i już za sam wygląd leci u mnie do topki.
Jestem ciekaw czy wraz z pojawieniem się Mamizou poruszony zostanie wątek konfliktu na linii tanuki-kitsune. To by wreszcie była podstawa do rozwinięcia trochę postaci Ran i namieszania w jej roli shikigami.

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes

Roxiee

• Rage Quitter
  • Lullaby of the Forgotten Hell

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~

Drewko

• Rage Quitter
  • Drewko's Graceful Assault
« Reply #36, on March 1st, 2013, 02:21 AM »
Ten strój miażdży system.
Cieszy mnie że ZUN i wszyscy inni odpowiedzialni za kanoniczne rzeczy tak bawią się ostatnio strojami postaci, dużo ciekawiej się ogląda dziewczynki w nowych ubrankach.

Does it hurt, Fenice? I'm sorry. But I didn't build you to be put on a shelf for display. I built you to win! The Gunpla I made... My Wing Gundam Fenice... I made you to show the world that you're the strongest! So... Just hang in there a little longer. Okay, partner?"

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~

Siara

• Momiji's Henchman
  • Rage Quitter
  • so lonely~~

Pussy in a pussy's pussy in a room of pussy plushy

AllStarsky

• Wróżek Mniejszy

gorgiasz

• Wróżek
  • Firestarter-chan
« Reply #40, on March 11th, 2013, 08:37 PM »
Ech, no to jednak nie będzie Ran vs Mamizou. Ale ta część i tak jest świetna. Kocia Kosuzu, detektywistyczna para Reimu i Marisa i dat Mamizou to czysty geniusz.

Ale Reimu ostro pokazała swój status tutaj. Jej standardowa wstążka we włosach plus czapka to jasna demonstracja powerlevelu przed jednoczapkowymi dziewczynkami.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #41, on March 11th, 2013, 08:56 PM »
Lubię w FS te niektóre awkward momenty jak np. Reimu i Marisa czytające książki detektywistyczne i kucharskie.
Cóż, w sumie...na razie to mi trochę wygląda na takie bajki z mchu i paproci ^^'

Smoku

• Lunatic Kurwa Eyes

Małyszeq

• Green Eyed Invidia
  • Biedna Kapłanka!
  • Midorime no Jealousy
Perhaps nobody will mind if I beat a terrible person like you <3

Smoku

• Lunatic Kurwa Eyes