Odpisałem ci już na PW, ale jeszcze tutaj napiszę bo może ludzie są ciekawi, a i tak później tą całą rozmowę usunę bo offtopic.
Nie znam nikogo z animatsuri, nigdy nie miałem z nimi styczności (nigdy nie organizowałem wspólnego roomu/sleepa) więc nie mam pojęcia odnośnie tego "focha" na nich. Kreton raczej wie więcej bo czasem jechał na ich konwenty.
"Skrzywdził" nas trochę B-team na B-2, ale czas goi rany i jest plan, aby od przyszłego roku kontynuować współpracę. Miohi to wiadomo o co chodzi, a oprócz nich to pozostaje Cytadela Syriusza i ekipa która robi Niucony. Ewentualnie jakieś pomniejsze konwenty.
Jak jechaliśmy większą ekipą robić roomy to zawsze, albo do Umi no Koe (bardzo szkoda, że już praktycznie nie istnieją. Połowa orgów to ludzie i byli administratorzy Touhou.pl których bardzo dobrze znam xD), albo do miohi, albo do Syriusza, albo na Niucony. Raz się zdarzył B-2 i zapowiadał się na najlepszy konwent w historii Touhou.pl, ale niestety tak nie było. Jak ktoś chce poznać szczegóły to zapraszam na PW bo to żadną tajemnicą nie jest xD
Ja jestem bardzo otwarty na jakąkolwiek współpracę (mój portfel czasem nie) i zamierzam od przyszłego roku trochę porozmawiać z niektórymi ludźmi w sprawie konwentów. W tym roku nigdzie nie będziemy już jechać.