News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.
Sugestie 4.0

Małyszeq

• Green Eyed Invidia
  • Biedna Kapłanka!
  • Midorime no Jealousy
Odp: Sugestie 4.0
« Reply #75, on October 2nd, 2014, 10:34 PM »
Patchowanie ISC już wypróbowałem - tu jest niestety potrzebny osobny patch, bo wielu rzeczy ten obecny automatyczny nie uciąga i mam krzakowy miszmasz.
Perhaps nobody will mind if I beat a terrible person like you <3

Drewko

• Rage Quitter
  • Drewko's Graceful Assault
« Reply #76, on October 2nd, 2014, 10:45 PM »
ogólnie te auto patche powinny być jako alternatywa dla zwyczajnych patchów, a nie w pełni je zastępować.

Does it hurt, Fenice? I'm sorry. But I didn't build you to be put on a shelf for display. I built you to win! The Gunpla I made... My Wing Gundam Fenice... I made you to show the world that you're the strongest! So... Just hang in there a little longer. Okay, partner?"

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa
« Reply #77, on October 2nd, 2014, 10:46 PM »
Jedak tak robią, bo zawsze można update zrobić, wsio jest w jednym i nie rusza ci plików gry (za to tworzy więcej gówna.)

Arisu

• Rage Quitter
  • (」・ω・)」うー! (/・ω・)/にゃー!
« Reply #78, on October 2nd, 2014, 10:46 PM »
Quote from Drewko on October 2nd, 2014, 10:45 PM
ogólnie te auto patche powinny być jako alternatywa dla zwyczajnych patchów, a nie w pełni je zastępować.
^to.

Na moim gracie te autopatche nie działają, dunno why, może coś robię źle, ale i tak preferuję zwyczajny patch ;_;

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #79, on October 2nd, 2014, 10:49 PM »
Nie no, fajno by było jakby jakiś kuc wyodrębnił co potrzebne i stworzył na ich podstawie pacze stacjonarne, ale zawsze lepsze to niż nic.

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

Małyszeq

• Green Eyed Invidia
  • Biedna Kapłanka!
  • Midorime no Jealousy
« Reply #80, on October 2nd, 2014, 10:49 PM »
Duzym problemem jest to, że patch do IN i potencjalne patche bazowały bodajże (mocno zmienione przez H-C) na patchach które kiedyś tworzyło Gensokyo.org. Obecnie ta grupa nie istnieje, wiec i nowe patche nie wychodzą...

Drewko

• Rage Quitter
  • Drewko's Graceful Assault
« Reply #81, on October 2nd, 2014, 10:51 PM »
Nie wiem czy tak jest in-game ale jeśli PL tłumaczenia utworów w grze są takie same jak na wikii to o ja pierd...
co za syf.

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa
« Reply #82, on October 2nd, 2014, 10:53 PM »
Quote from Małyszeq
potencjalne patche bazowały bodajże na patchach które kiedyś tworzyło Gensokyo.org.
Akurat IN bazował na patchu NDT i NDT dali nam pozwolenie i narzedzia do zabawy tym - i działało to tylko w IN.

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #83, on October 2nd, 2014, 11:59 PM »
Oczywiście mówimy cały czas o patchach JPN -> PL?

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #84, on October 8th, 2014, 12:28 PM »Last edited on October 8th, 2014, 12:32 PM by Raion
Sugeruję zmniejszyć ilość ostów wymaganych do zablokowania pisania na forum o połowę.

Ludzie mają głęboko gdzieś otrzymane ostrzeżenia. Bo są wystawiane raz na ruski rok a nie za każde złamanie regulaminu.
Z tego co widzę, to administracja woli dawać ostrzeżenia słowne niż dawać ostrzeżenia normalne. Tak jakbyście uważali, że ostrzeżenie jest jak ban a ostrzeżenie przecież jest tylko ostrzeżeniem >.>

Dlatego właśnie proponuję by przy 25% ostrzeżeń było wyciszenie na forum czyt. brak możliwości pisania postów.
Ale nie zablokowane wysyłanie wiadomości, by można było po dwóch tygodniach upomnieć się o zdjęcie ostrzeżenia.

Piscilla

• Rage Quitter
« Reply #85, on October 12th, 2014, 04:59 PM »
Przydałoby się uzupełnić tą listę panowie

+ czy ktoś jeszcze byłby za wprowadzeniem czegoś do oznaczania ulubionej postaci w profilu?

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #86, on October 12th, 2014, 05:13 PM »
Pole 'waifu' byłoby przydatne, bo jak uczy doświadczenie w przypadku niektórych osób może ono informować o ważnych zmianach w życiu użytkowników. xD

Waryate

• Wróżek
  • ~
« Reply #87, on October 13th, 2014, 02:21 PM »
A jak ktoś tylko bardzo lubi jakąś postać, ale nie nazywa jej swoją waifu to co?
Quote from Piscilla on October 12th, 2014, 04:59 PM
+ czy ktoś jeszcze byłby za wprowadzeniem czegoś do oznaczania ulubionej postaci w profilu?
Yup, coś byłoby spoko.

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #88, on October 13th, 2014, 02:35 PM »
@Waryate: ależ ja właśnie odnosiłem się w swojej propozycji do
Quote from Piscilla on October 12th, 2014, 04:59 PM

Waryate

• Wróżek
  • ~
« Reply #89, on October 13th, 2014, 05:25 PM »
Wiem, to oczywiste. Dodałem tylko od siebie, że to pole mogłoby nazywać się inaczej niż "waifu". Bardziej neutralnie jakoś. I to byłoby widoczne mniej więcej tak jak napis "Gensokyo: [miejsce]", tak?