Gdzie jestem ja w tej zjebanej opowieści?
Tostuję w epickim chlebie.
Tostuję w epickim chlebie.
No i wreszcie Kreton – administrator portalu, kobieciarz i muzyk.
wątpliwe, że wygram, co
i cieszę się, że wziąłeś pod uwagę tą sugestię co do często używanych zwrotów xD
Gdyby ktoś zajrzał do wyjątkowo pustego sleeproomu Touhou.pl około północy tego dnia, zobaczyłby zadziwiającą scenę. Osiem osób w ciemnym pomieszczeniu wpatrywało się z bezbrzeżnym zdumieniem w ekran laptopa. Na odwiedzonej właśnie przez nich witrynie widniało 6 liczb. Które idealnie pokrywały się z tymi, które wspólnie skreślono na kuponie totolotka wysłanym wczoraj...
aż przypomniała mi się Pani Jeziora i teksty, kończące fragmenty o przebywaniu Ciri u Vysogoty...
4.(click to show/hide) Gdyby ktoś zajrzał do wyjątkowo pustego sleeproomu Touhou.pl około północy tego dnia, zobaczyłby zadziwiającą scenę. Osiem osób w ciemnym pomieszczeniu wpatrywało się z bezbrzeżnym zdumieniem w ekran laptopa. Na odwiedzonej właśnie przez nich witrynie widniało 6 liczb. Które idealnie pokrywały się z tymi, które wspólnie skreślono na kuponie totolotka wysłanym wczoraj...
aż przypomniała mi się Pani Jeziora i teksty, kończące fragmenty o przebywaniu Ciri u Vysogoty...
i zapinalibysmy sie z malu wzajemnie
Fix'dQuote from HERUBIM i zapinalibysmy sie z malu wzajemnie