News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

xravenx

• Większy Użyszkodnik
Odp: Touhou 13.5 Hopeless Masquerade
« Reply #105, on October 17th, 2012, 05:24 PM »
a ZUN w ogóle potrafi po ingliszmańsku? bo chyba coś gdzieś mi się przeczytało, że nie bardzo

Maluetar

• DABURU SPOJRAAAAAAAA
  • Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #106, on October 17th, 2012, 06:35 PM »Last edited on October 17th, 2012, 06:58 PM by Maluetar
This thread is balls.
Te sprity daaaawno temu zostaly przez kogos zrobione i umieszczone na pixivie i roznych boorach.

>ZUN
>Facebook
>angielski

0/10
Po prostu boki mnie bola od zrywania.
Przestancie byc latwowiernymi kretynami i przestancie brodzic z takimi secondary fagami ktorzy roleplayuja znane osoby bo sami nie potrafia odnaleźć sie w tym swiecie.

EDIT:

http://danbooru.donmai.us/post/show/563395
>Posted: over 2 years ago

Hehe

Smoku

• Lunatic Kurwa Eyes

Hotaru

• Zamrożona Żaba
  • U MAD BRO?

Silent.

• Nowomysza
« Reply #109, on October 17th, 2012, 09:02 PM »
Witam się w mym pierwszym poście.
Chciałam tylko oznajmić,że te sprite'y i tekst pochodzą z facebookowego fanpage'a ZUNa.To nie on to napisał,po prostu jakiś admin owej strony.
Tyle ode mnie.

Towarzysz Lenek

• Wróżek
  • Imperishable Cat
« Reply #110, on October 17th, 2012, 09:05 PM »
Chciałem oznajmić, że podejrzewam samefagię u userów/usera Silent i NaanoDesuu. Weź to ktoś z ekipy sprawdź i ewentualnie B&.
A ZUN tak zna angielski, jak ja japoński. Czyli wie, że coś takiego istnieje.

В бой, защитники Монолита! В бой! Отомстим за падших братьев наших!

Silent.

• Nowomysza

Smoku

• Lunatic Kurwa Eyes

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
  • Beloved Tomboyish Cryomancer
« Reply #113, on October 17th, 2012, 09:33 PM »Last edited on October 17th, 2012, 09:36 PM by Ignacy Przybylski
Quote from Maluetar on October 17th, 2012, 06:35 PM
Po prostu boki mnie bola od zrywania.
Pozwól, że się dołączę.

(click to show/hide)

Olać Facebook czy nie Facebook, ale jak się podaje info to warto wiedzieć skąd pochodzi. Nie sądzę też by ZUN aż tak źle znał angielski jak to niektórzy sugerują, jednak nie w tym sęk.
ВОРУЙ УБИВАЙ | PERFECT FREEZE

Smoku

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #114, on October 17th, 2012, 09:51 PM »
Chodzi o to, ze ZUN nigdy nie komunikuje sie z fanami. NIGDY. nie odpowiada na ich pytania, nie spoiluje zawartości w TAKI sposób, nie tłumaczy się, nie mówi o tym kogo umieści w grze. NIC. nigdy nic i tak już było, jest i będzie i kazdy musi z tym dealować

Ignacy Przybylski

• Lodowy Wróżek
  • Biedna Kapłanka!
  • Beloved Tomboyish Cryomancer
« Reply #115, on October 17th, 2012, 10:35 PM »
To miałem na myśli przez "nie w tym sęk", angielski tu akurat nie ma nic do rzeczy właśnie dlatego. :P

Emjotka

• Nowomysza+
« Reply #116, on October 20th, 2012, 10:59 AM »
A ja to tak.. wiem że offtopnę, ale jak widzę ten spam tweetów po japońsku, to aż mnie coś łapie, gdy uświadamiam sobie że nic z tego nie rozumiem.
I zdjęcia z piwem.
I wogóle.
I by fajnie było jak by się czasem wypowiadał w języku zrozumiałym dla większości :I

FELL THE POWER OF LOVE

Smoku

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #117, on October 20th, 2012, 12:05 PM »
Quote from Emjotka on October 20th, 2012, 10:59 AM
I by fajnie było jak by się czasem wypowiadał w języku zrozumiałym dla większości :I
DLA NAS byłoby fajnie, ale po co? A Ty na swoim facebooku (czy cokolwiek masz) piszesz po angielsku, by przypadkiem ludzie z zagranicy nie mieli problemu? Nie, masz wyjebane. on też ma wyjebane. ma prywatne życie, rzuca coś na tweeterze o sobie po ma znajomych, którzy umieją po japońsku i ma serdecznie gdzieś innych. lubię jego nastawienie, nie obnosi się ze swoją popularnością

Roxiee

• Rage Quitter
  • Lullaby of the Forgotten Hell
« Reply #118, on October 20th, 2012, 06:54 PM »
Autorzy mang prowadząc swoje blogi rysunkowe również nie wypowiadają się po angielsku.
Zazwyczaj robią tak, bo po prostu nie potrafią. Jeśli fani będą żądni info, to zawsze znajdzie się ktoś, kto przetłumaczy.

Raczej w takich przypadkach unika się również komunikacji z fanami [np. przez fejsa], bo jednak sława to sława i by było za dużo zawracania tyłka. A odpowiadać jednej osobie na milion, by mieć jakiś czas wolny dla siebie to też nie halo. Już lepiej nie mieszać się w takie rzeczy.

Smoku

• Lunatic Kurwa Eyes