Nah, lepsza niz cala 13 razem wzięta
Odp: Nieudane dziewczynki
« Reply #210, on February 2nd, 2012, 11:44 AM »Last edited on June 17th, 2012, 06:05 PM by Maluetar
Nah, lepsza niz cala 13 razem wzięta
Patchy to jeden z gorszych designów ZUNa.
Zielone włosy? OK. Jakaś żaba na głowie i Bóg wie co wplątane w kosmyk? OK. Ale jej ubranie jest chyba jednym z gorszych w TH :/
//gdyby ta wypowiedź nie miała sensu, zwalam winę na późną godzinę TwT
Oh, może Ci się z kimś pomyliło. Normalnie może ta piżamka byłaby nudna, ale wystarczy nałożyć lekko durnowatą czapkę i wszystko podekorować wstążkami, co w połączeniu z fryzurą Patcha i jej miną daje dziecinny wygląd kontrastujący z jej zachowaniem i robi taką przytulankę, którą trudno traktować poważnie :V. Za to ją lubię.Quote Patchy to jeden z gorszych designów ZUNa.
A kolorek zielony tak naprawdę ubóstwiam, kocham go nad życie, ale jako kolor włosów mi absolutnie nie pasuje. I też musi być ładny.
mów co chcesz, ale ja chętnie bym przymierzył strój Seigi czy MikoQuote from HERUBIM on February 2nd, 2012, 07:05 AM Nah, lepsza niz cala 13 razem wzięta
I Ichirin. Postać z dupy. Tak bardzo nijaka i nudna. Unzan sam dałby rade być bossem.
No i Mononobe no Futo, jeśli chodzi o te nieudane z TD.
>Ładny designQuote from Oli-chan on March 15th, 2012, 06:22 PM No i Mononobe no Futo, jeśli chodzi o te nieudane z TD.
>Rozsądne spellcardy
>Świetny motyw muzyczny
>Nieudana postać
Well shit. Są gusty i Augusty, ale trochę i tak mi się smutno robi w serduszku...