News Obecnie jest problem z emailami aktywacyjnymi, dla kont, które jako adres email mają ustawiony @gmail.com.
Jeśli takowy mail nie doszedł pomimo kilku prób (nie trafił do folderu spam), prosimy o jego zmianę, bądź informację na IRC.

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa
Odp: Nieudane dziewczynki
« Reply #210, on February 2nd, 2012, 11:44 AM »Last edited on June 17th, 2012, 06:05 PM by Maluetar
Quote from HERUBIM
Nah, lepsza niz cala 13 razem wzięta
Spierdalaj. no Miko design ma good. I zajebiste headphony. Dj z niej będzie i będziemy party hard nakurwiać.

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #211, on February 2nd, 2012, 12:50 PM »Last edited on February 2nd, 2012, 01:54 PM by critz
Patchy to jeden z gorszych designów ZUNa.
Oh, może Ci się z kimś pomyliło. Normalnie może ta piżamka byłaby nudna, ale wystarczy nałożyć lekko durnowatą czapkę i wszystko podekorować wstążkami, co w połączeniu z fryzurą Patcha i jej miną daje dziecinny wygląd kontrastujący z jej zachowaniem i robi taką przytulankę, którą trudno traktować poważnie :V. Za to ją lubię.
Zielone włosy? OK. Jakaś żaba na głowie i Bóg wie co wplątane w kosmyk? OK. Ale jej ubranie jest chyba jednym z gorszych w TH :/
Oh derp, kwestia gustu / Gustu. Właśnie te wpinki we włosy dodają jej fajności (i odróżniają od np. C. C. :V), bez tego miałaby gołą i nudną głowę a to niedopuszczalne w genso. A zielone włosy są zajebiste i handluj, chociaż tego warkocza mi lekko brakuje ze względu na oryginalność, to falowane włosy dodają jej sporo uroku (o ile wygląda trochę dziecinniej, ale tego chyba nie mamy za złe :3).
A zieleń i granat to dwa najładniejsze kolory jakie znam, które w tym przypadku świetnie się łączą. Jej strój w żadnym wypadku nie jest nudny - odsłonięte ramiona podkreślają jej drobność i zapraszają do tulenia (dając jednocześnie delicious armpits), oddzielone rękawy są przeurocze, a jej strój świetnie podkreśla jej walory :V. Plus pomysł z wykropkowaniem i wykreskowaniem spódnicy łamie monotonność stroju, podobnie jak Shide Onusa aka patyczek do bicia. W końcu nie mógł kapłance dać jakiegoś kapelusza a la Maryśka, i całe szczęście bo tak jest idealnie :3. Schoolgirl style jako bonus, tak samo shipping z Kogasą i Reimu.

Charakter też ma świetny. Pozytywnie walnięta, w przeciwieństwie do Reimu roztrzepana idealistka z tonami zapału i pewności siebie, bystra i ciekawa nowego świata, a do tego ogarnięta w fizyce (żelka). Plus potrafi się postawić swoim boginiom (patrz walka z Suwako w Soku), nie to co służalcze typy zwane przez niektórych przydupasami :V. No i zamiłowanie do mechów. Otaku's dream :3.
A cebulasty element grzywki to tylko w UFO, taki prawie niewidoczny derp ZUNa w ogólnie nienajgorszym arcie :V. W Soku ma znacznie dokładniej narysowane z wiadomych przyczyn. Wgl, brofist Fretukom.
//gdyby ta wypowiedź nie miała sensu, zwalam winę na późną godzinę TwT
Wybaczamy :V

A z TeDe nie przepadam tylko za Mamizou, meh spódnica i dziwna mina. No i Futo jest średnio oryginalna pod względem stroju, ale nadrabia charakterem i ślicznością jako reverse trap. Miko i Seiga mają genialne i oryginalne stroje, więc wą. I tak bardzo cosplayable :V
(click to show/hide)

Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!

Kreton

• Loli-Hunter Music
  • Administrator
  • iMarisa
« Reply #212, on February 2nd, 2012, 01:34 PM »Last edited on February 2nd, 2012, 01:41 PM by 射命丸 クレトン³
Quote from critz
Patchy to jeden z gorszych designów ZUNa.
Oh, może Ci się z kimś pomyliło. Normalnie może ta piżamka byłaby nudna, ale wystarczy nałożyć lekko durnowatą czapkę i wszystko podekorować wstążkami, co w połączeniu z fryzurą Patcha i jej miną daje dziecinny wygląd kontrastujący z jej zachowaniem i robi taką przytulankę, którą trudno traktować poważnie :V. Za to ją lubię.
Może nie. Mów co chcesz. Patchy ma u mnie -9 za wygląd i -1 za charakter.

Hotaru

• Zamrożona Żaba
  • U MAD BRO?
« Reply #213, on February 2nd, 2012, 04:40 PM »
Ja Patchy lubie tylko za włosy xd
@Kreton: Sorki, jeśli chodzi o linka do grafy to jest to randomowy obrazek z zerochana xd Postaram ci się go poszukać. Wybacz.

BoToJa

• Nowomysza+
« Reply #214, on February 2nd, 2012, 06:11 PM »
No nie wiem, wg mnie Sanae jest nieudaną postacią wyglądowo.
Ale ogólnikowo jej nie lubię nie tylko za wygląd ale też za jej zachowanie, nie lubię jak postaci próbują być kawaii, a wcale nie są. I nie lubię też takich hej do przodu. W inne części z nią nie grałam, więc nie wiem jak dokładnie sę zachowuje, ale w MoF była zbyt pewna siebie i co to nie ona.
A Sakuyi nie uważam też za cud miód bóstwo, bo jej charakter w stosunku do Remilii też mnie drażni. Natomiast lubię ją za ogół (no i sztylety, time stop, i pokojówkę XD)

A kolorek zielony tak naprawdę ubóstwiam, kocham go nad życie, ale jako kolor włosów mi absolutnie nie pasuje. I też musi być ładny.

*knived*

critz

• あやややや~
  • Kryptoskurwiel
« Reply #215, on February 2nd, 2012, 07:18 PM »Last edited on February 2nd, 2012, 07:48 PM by critz
*shrug* Fair enough. Nie wciskam nikomu że musi widzieć to co ja. Sanae nie stara się być kawaii na siłę, ona po prostu naturalnie chodzi z głową w chmurach. No i zagranie w UFO / TD by nie zaszkodziło, bo tam widać że dopiero zdała sobie sprawę co to jest youkai hunting, a więc tak jakby dopiero się uczy. A pewność siebie to dobra cecha, spoglądanie na innych z góry to jest to, czego nie lubię.

A Sakujanowi nie mogę odmówić świetnej estetyki walki i stylu (chociaż timestop ani oryginalny nie jest ani specjalnie uczciwy). Nie podoba mi się natomiast służalczość* i brak okazywania emocji. Popisywanie się iluzjami też wywarło średnie wrażenie na mnie, a motywy seryjnego zabójcy i podejrzenie bycia osobą krojącą ludzi dla Flan na jedzenie mnie z deka odrzucają. Nie wchodze tu natomiast w fanon, padding czy agresję wobec Meiling, bo fanon potrafi popsuć postać.
A kolorek zielony tak naprawdę ubóstwiam, kocham go nad życie, ale jako kolor włosów mi absolutnie nie pasuje. I też musi być ładny.
Jest ładny. Rozumiem że Wriggle też nie lubisz ;_;?

*Chciałbym przeprosić fanów Youmu, że kiedyś jej to zarzucałem :v.

Drewko Nocny Robak

• Rage Quitter
  • Drewno takie...

Oficjalny Wrigglefag

Tora

• Rage Quitter
  • Spirala Szczęścia~
« Reply #217, on February 3rd, 2012, 01:34 AM »
Patchy? Można jej nie lubić, ale jej zajebistość jest bezdyskusyjna.
May your eyes be able to see things better, even if just a little.

Sephi

• Często łamię regulamin!
  • Biedna Kapłanka!

ulczen

• Zauważona przez Kretona
  • Wróżek
« Reply #219, on March 15th, 2012, 05:34 PM »Last edited on March 15th, 2012, 05:48 PM by ulczen
Remilia. Nikt ciekawy w sumie. Tyle, co Flan lubi się pobawić z ludźmi ona by tylko siedziała i piła herbę.
I Ichirin. Postać z dupy. Tak bardzo nijaka i nudna. Unzan sam dałby rade być bossem.
Ten ogień z dna nie wiem

Oli-chan

• Ayatard
« Reply #220, on March 15th, 2012, 06:22 PM »
Mamizou- postać,której nie lubię, bo jest dziwnaa... Nieudana wiewióra. No i Mononobe no Futo, jeśli chodzi o te nieudane z TD.
Quote from ulczen on March 15th, 2012, 05:34 PM
I Ichirin. Postać z dupy. Tak bardzo nijaka i nudna. Unzan sam dałby rade być bossem.
this ^

PookyFan

• Lunatic Kurwa Eyes
« Reply #221, on March 15th, 2012, 06:25 PM »
Quote from Oli-chan on March 15th, 2012, 06:22 PM
No i Mononobe no Futo, jeśli chodzi o te nieudane z TD.
>Ładny design
>Rozsądne spellcardy
>Świetny motyw muzyczny
>Nieudana postać

Well shit. Są gusty i Augusty, ale trochę i tak mi się smutno robi w serduszku...

Mayuki

• Loli w Wiaderku
  • Namusan!~
« Reply #222, on March 15th, 2012, 08:41 PM »
>Ładny design sprzeciw
>Rozsądne spellcardy approved
>Świetny motyw muzyczny could be better
>Nieudana postać could be better

Sephi

• Często łamię regulamin!
  • Biedna Kapłanka!
« Reply #223, on March 15th, 2012, 11:51 PM »
Quote from PookyFan on March 15th, 2012, 06:25 PM
Quote from Oli-chan on March 15th, 2012, 06:22 PM
No i Mononobe no Futo, jeśli chodzi o te nieudane z TD.
>Ładny design
>Rozsądne spellcardy
>Świetny motyw muzyczny
>Nieudana postać

Well shit. Są gusty i Augusty, ale trochę i tak mi się smutno robi w serduszku...
Z jakiegoś powodu Futo była bardzo wysoko w rankingu popularności ;) .

Raion

• あやややや~
  • All hail Bishamonten!
« Reply #224, on March 15th, 2012, 11:59 PM »
Bo Futo jest zajebista pod każdym względem (poza czapką).

Ja nie rozumiem powodu dlaczego się wam nie podoba ;<