Prawy dolny róg najlepszy. Bardzo lubię tego artystę.
btw. kto jest autorem tego arta, jeśli mogę spytać?
Prawy dolny róg najlepszy. Bardzo lubię tego artystę.
Damn, double post, a tu nie można usuwać.
Quote from Tora on December 5th, 2012, 09:51 PM @Raion,
6 kandydatek, możesz zdecydować się tylko na jedną.
Pamiętaj, że musisz kierować się głosem serca, bo ona i tak przez wszystko przejrzy.
urin
Pełny obrazek:(click to show/hide)
Wszystkie te obrazki ssą mocno, więc lepiej wziąć ten, który jest oficjalny, a nie bawić się w cukierkową paradę równości z Twoimi lulzowymi przykładami rodem z klubów wzajemnej adoracji dla dziewczynek z syndromem bezguścia.
Ignacy- wszystkie są oficjalne xD
Chuja się znasz :V
Chociaż i tak ten jest najlepszy
EDIT BY SMOKU: NIE LINKUJ Z ZERO CHANA, BO NIC NIE WIDAĆ
Quote from Tora on December 5th, 2012, 09:51 PM @Raion,
6 kandydatek, możesz zdecydować się tylko na jedną.
Pamiętaj, że musisz kierować się głosem serca, bo ona i tak przez wszystko przejrzy.
Ja bym osobiście wolał dodatkową opcję, że są jedynie podane imiona postaci bez artów.
To też dobre rozwiązanie, człowiek wtedy bardziej się skupia na tym jak sam widzi daną postać, jakość obrazka ma mniejszy wpływ na dokonanie wyboru w przypadku tych, na których te grafiki za mocno działają. :vQuote from Michał on December 6th, 2012, 05:58 PM Ja bym osobiście wolał dodatkową opcję, że są jedynie podane imiona postaci bez artów.
Wszystkie te obrazki ssą mocno
bawić się w cukierkową paradę równości z Twoimi lulzowymi przykładami rodem z klubów wzajemnej adoracji dla dziewczynek z syndromem bezguścia.
bo nie podoba mi się Okuu tutaj, wygląda jakby chciała wydziobać Satori oko.
Z czystym sumieniem wybieram oryginalny, najlepszy art z gry.
To też dobre rozwiązanie, człowiek wtedy bardziej się skupia na tym jak sam widzi daną postać, jakość obrazka ma mniejszy wpływ na dokonanie wyboru w przypadku tych, na których te grafiki za mocno działają. :v
Problem w tym, iż ja mam dość wyjątkowy (czyt. z waszej perspektywy - zjebany, więc zostańmy przy wyjątkowym) gust, wiec ciężko by było dojść do jakiegoś porozumienia, które grafiki wybrać. Trzeba wziąć pod uwagę rozmiar bo przypuszczam, dość optymalny będzie ten z oryginalnego czyli 120 x 180. No, można by podciągnąć do 150 x 200, ale nie więcej. Tak myślę.
- Postać musi być ubrana we własne oryginalne ciuchy, cosplay, mizugi, ubrania innych postaci Touhou i pochodne są niedozwolone
- Jeżeli postać posiada więcej niż jeden komplet ubrań, wybór jest dowolny
- Postać nie może być utrzymana w konwencji super-deformed
- Postać nie może być roznegliżowana
- Postać musi mieć zachowane proporcje, miseczki H itp. są niedozwolone
- Postać nie może posiadać dodatkowych akcesoriów z których oryginalnie nie korzysta (miecze, dodatkowe kokardy, itp.), chyba, że nie zmienia to całokształtu wizerunku (np. 3 guziki zamiast 2)
- Postać nie może mieć zwierzęcych uszu ani innych dodatkowych części ciała jeżeli oryginalnie ich nie posiada
- Postać musi mieć ułożoną oryginalnie fryzurę. Np. jeśli postać jest przedstawiona z długimi rozpuszczonymi włosami, to na grafice musi mieć rozpuszczone, nie kucyki, nie warkocze, nie krótkie, a długie i rozpuszczone
- Grafika musi być kolorowa i w pełni ukończona (nie może być szkicem)
- Postać nie może prezentować ze sobą skrajnych emocji (płacz, zaskoczenie, śmiech, krew z nosa)
- Postać musi mieć otwarte co najmniej jedno oko, być zwrócona przodem do użytkownika, ustawiona do dołu nogami, a awatar prezentować ją należycie w wyznaczonym formacie